Buiten: gevelreclame Albert Heijn

BUITENRECLAME

Een professionele uitstraling van je bedrijf? Je naamsbekendheid vergroten? Je vindbaarheid verbeteren? Met een keur aan systemen voor gevel- en lichtreclame bieden wij een oplossing. Wij ontwerpen, inventariseren, produceren en monteren volgens een goed doordacht plan. De mogelijkheden zijn eindeloos en qua formaat welhaast onbeperkt. Verlicht, aangelicht of onverlicht? Heb je de wens om wisselend met je klanten te communiceren? Traditioneel of juist digitaal? Wij geven je het juiste advies.

CONTACT

DDREKLAME

BUITEN

DD-reklame-bol-transparant

Tekst-exterieur

“Wij voorzien je pand van een professionele uitstraling, helpen bij het verbeteren je vindbaarheid, herkenbaarheid en het vinden van functionele oplossingen.”

Advies nodig? Wij komen graag met je in contact.

0184 41 75 99 | info@ddreklame.nl

Buiten: Gevelreclame Albert Heijn

BUITENRECLAME

Wij monteren tal van functionele en cosmetische raamfolies. Bij cosmetisch raamfolies gaat het onder ander om full-colour visuals en tijdelijke (actie) visuals. Op het gebied van functionele raamfolies hebben wij alle kennis in huis wat betreft warmte-, UV- en inbraakwerende folies. Zo kun je de warmte in je kantoor aanzienlijk terugbrengen, verkleuring binnen de etalage beperken of het inbrekers lastiger maken binnen te komen. Onder onze specialisme exterieur vallen ook de productie en montage van vlaggen, banieren, beachflags, reclameborden en masten.

TOEPASSINGEN VOOR BUITEN


 • Doosletters

  Een logo of boodschap op je gevel. Aluminium gezette letters. Verlicht of onverlicht.  LED of neon. Geheel in kleur gespoten.

 • Flexbakken

  Voor zeer grote afmetingen. Het front is voorzien van backlitdoek en wordt opgespannen. Veel gebuikt in grote reclamemasten.

 • Borden

  Traditioneel en kostentechnisch interessant. Bord direct op gevels gemonteerd. Voorzien van aluminium ophangconstructie. Eventueel in contour gefreesd, maar ook vrijstaande borden op een constructie. Aanlichting mogelijk met bijvoorbeeld een lichtlijn.

 • Cassettes

  Gevouwen dibond panelen. Om meer ‘body’ op je gevel te krijgen. Voorzien van bijvoorbeeld snijteksten of uitgefreesde letters. Kan van binnenuit verlicht worden met LED verlichting. Dit geeft een prachtig effect in het donker.

 • Actiestickers

  Tijdelijke stickers voor promotie van je producten of acties. Verwijderbaar en makkelijk aan te brengen.

 • Vlaggen, banieren en masten

  Vlaggen, banieren, beachflags  en vlaggenmasten  in alle soorten en maten.  Onze montagedienst plaatst zelf. Onderhoudscontract met regelmatige wisseling mogelijk.

 • Stoepborden

  Standaard of geheel custommade. Een uitstekend middel om je klanten uit te nodigen om binnen te komen. Daarnaast is het eveneens een prima middel om acties te promoten. Wij kunnen je ook de posters leveren.

 • Sunbrite Digital TV

  Het betreft hier televisiesystemen voor in de buitenlucht. Koppeling naar grotere schermen is mogelijk. Wij verzorgen de gehele installatie en de software. Ook is het mogelijk om je content door ons te laten verzorgen. Met de juiste creativiteit, het gewenste effect.

 • Lichtbakken

  Rechthoekig of in contour. Robuust profiel of juist dun. Voornamelijk voorzien van LED met 50.000 branduren garantie.

 • Gevelframe

  Voor wisselende communicatie met klanten. Zelfhijsende spanframes, waar geen hoogwerkers bij benodigd zijn, zijn onze specialiteit. Prachtige systemen die ‘blind’ gemonteerd worden. Verder leveren wij standaard een buizensysteem met frontlitdoek, welke wordt opgespannen met elastieken.

 • Freesletters

  Contour gefreesde letters. Van kunststof tot metaal. Goedkoper alternatief voor doosletters. In de kleuren naar keuze. Direct tegen de gevel of op afstandhouders.  Eventueel aangelicht met spots.

 • Fullcolour Raamfolies / Snijfolies

  Geprinte visuals voor een professionele uitstraling of om doelgericht te communiceren met je klant. Ook verkrijgbaar als uitgesneden letters uit folie. De folies zijn in vele varianten en materialen beschikbaar. Voor advies ben je bij ons aan het juiste adres.

 • Oneway Vision

  Dit folietype is geschikt voor op ramen. Na het aanbrengen kun je wel van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom. Ideaal voor blindering van ramen of het creëren van privacy. Tevens zijn de folies dubbelzijdig te printen en te voorzien van de gewenste afbeelding of communicatieboodschap.

 • Zuilen

  Van klein tot groot. Voorzien van opvallend design. Losstaande totems of zuilen. Daarnaast kan de hoogte naar wens worden bepaald. Eventueel voorzien inwendige LED-verlichting. Geheel in eigen beheer geproduceerd en naar wens gemonteerd.

 • Haakse Reclamedragers

  Banieren van twee zijden zichtbaar of dubbelwandige lichtbakken. Vooral interessant in winkelstraten waar je op grote afstand gezien kan worden. Daarnaast ideaal voor bedrijfspanden die vanuit meerdere hoeken zichtbaar zijn, zoals vanaf  hoofd- of snelwegen. Vele uitvoeringen mogelijk en wij doen je graag een voorstel.

 • LED scherm / Lichtkranten

  Full-color LED schermen en lichtkranten. Van 1 m2 tot 200 m2. We hebben de kennis over software, content en montage in huis.

 • Onderhoud

  Wij onderhouden je installatie, doen technische onderhoud en vervangen indien nodig onderdelen. Zo blijft de installatie zichtbaar en werkt het als jouw visitekaartje. Je kunt kiezen voor een meerjarig contract of een eenmalige inspectie. De keus is aan jou. Wat je ook kiest, we staan voor je klaar.

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen of advies nodig?
Neem contact met ons op! 
T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl
Volg ons ook op LinkedinFacebook en Instagram!