DESIGN

Het voortraject en met name het ontwerp is extreem belangrijk. In deze fase zetten we uw wensen duidelijk uiteen. Door naar u te luisteren komen we samen tot een prachtig product en resultaat.  Beschikt u over een huisstijl? Dan werken wij daar graag mee. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben wij professionele grafisch vormgevers en DTP-ers in huis die uw nieuwe huisstijl kunnen realiseren. Wanneer u werkt met ddreklame staat er voor u een compleet projectteam gereed, ongeacht de grootte van het project. Met dit team ontzorgen wij u en begeleiden uw project geruisloos.

DESIGN
DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

DD-Reklame-ontwerp

“Al voor de designfase denken wij met u mee en voorzien wij u van advies. Ons team begeleidt en ontzorgt u tijdens het gehele traject.”

Advies nodig? Wij horen graag van u. U kunt ons bereiken op 0184 41 75 99 | info@ddreklame.nl

BEGELEIDING

U krijgt de beschikking over een team met een vaste relatiebeheerder, een vast aanspreekpunt op de binnendienst, een DTP-er en / of vormgever en een medewerker van de ‘technical support’. De laatste inventariseert de projecten en begeleidt deze tijdens de uitvoering. De montage doen wij zelf. Drie montageteams staan in Nederland, België en Duitsland voor u klaar. Bij grotere projecten kunnen wij dit uitbreiden. Al onze monteurs zijn in bezit van een VCA-diploma. Een certificaat betreffende veilig werken. Daarnaast is iedereen in het bezit van een hoogwerkers certificaat.

TOEPASSINGEN


 • Huisstijlen

  De ontwikkeling, bewaking en het vastleggen van uw huisstijl. Samen met onze professionele en vernieuwende  grafische vormgevers.

 • Design

  Onuitputtelijk is de creativiteit van onze grafisch vormgevers. Op alle gebieden. U krijgt vooraf altijd een illustratie van hoe uw wensen er uit (kunnen) komen te zien. Van huisstijldoorvoering tot creatieve oplossingen voor displays, voertuigen en meer. Heeft u een creatief vraagstuk, onze creatievelingen worden graag uitgedaagd? Laat u verassen.

 • Ontzorging

  Na uw akkoord op ons voorstel verzorgen wij alles. Van regelgeving, communicatie met overheidsinstellingen tot en met rapportage van door ons opgeleverd werk.

 • Projectmanagement

  Werken volgens een goed doordacht plan. Een vast aanspreekpunt gedurende het project.  Begeleiding op locatie en aftersale-service.

 • Creativiteit

  U bent bij ons aan het juiste adres voor een dosis creativiteit. Nieuwe ideeën en toepassingen, dat is waar wij voor staan.

 • Productie

  Wij produceren onze toepassingen op onze locatie in Sliedrecht en monteren deze door middel van ons eigen team. U koopt direct van de bron.

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen of advies gewenst? Neem vrijblijvend contact met ons op.

T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl