Voorbeeld desinfectie zuil

Ontvang je medewerkers, bezoekers en klanten op een verantwoorde manier met behulp van deze handig desinfectie-zuilen!  
Met de desinfectie-zuil vraag je bezoekers bij binnenkomst om hun handen te desinfecteren en kun je ze een boodschap meegeven. Zo kun je de ruimte op de zuil gebruiken om bezoekers aan hun veiligheid te herinneren of ze een hart onder de riem te steken. Ook kan je de zuil gebruiken om informatie over bezoekersaantallen of andere regels omtrent het corona-virus te delen. We leveren de zuil volledig gepersonaliseerd in de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

 

 

Close-up voorbeeld desinfectie zuil

De zuil is op zo’n manier ontworpen dat afval op een nette manier opgespaard kan worden en er ruimte is om een desinfectie-flacon en een tork-rol te plaatsen.
Het ontwerp van de zuil is uniek en kan volledig naar wens worden geproduceerd! Zo ontwikkelen wij een zuil die perfect past binnen de stijl van jouw bedrijf. Dankzij het gekozen materiaal kan de zuil zowel binnen als buiten worden ingezet. De zuil is volledig vervaardigd uit één plaat, waardoor we materiaalverlies tegen proberen te gaan. De zuil is zo ontworpen dat het voor een langere tijd bruikbaar is.
De zuilen zijn overal inzetbaar. Zo zijn ze handig voor in winkels, maar ook goed inzetbaar op scholen, in wooncentra en bij sportverenigingen!
We helpen je graag.

 

CONTACT OPNEMEN

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram!