Maandag 9 april hadden wij opnieuw een delegatie van IKEA Nederland op bezoek. Deze dag stond opnieuw in het teken van onze samenwerking tot op heden en in de toekomst. Dit keer waren de andere vesigingen vertegenwoordigd was het wederom een leuk weerzien.

Voor  IKEA Nederland hebben wij een speciale middag georganiseerd waarbij wij gezamenlijk terugkeken op onze samenwerking. Hierbij werd gekeken naar hoe wij nog beter op elkaar kunnen inspelen. Bestaande uitingen en materialen werden nabesproken. Tevens werden nieuwe materialen en communicatie-oplossingen besproken, getoond en zelfs beleefd. Daarnaast werd uiteraard de input vanuit de bijeenkomst van 19 maart gebruikt om verder uit te werken.

Uiteraard stond ook nu weer een rondleiding door ons bedrijf op het programma. Zo werden zij geleid langs al onze  productieafdelingen, het kantoor en natuurlijk de werkplaats. Hier was meer dan genoeg te zien. Wij laten graag onze passie voor het communicatievak zien en hopen onze opdrachtgevers zodoende te inspireren.

Tussen de middag stond ook een smaakvolle lunch op het programma. Ook nu was die weer goed verzorgd door VanRip Events uit Alblasserdam. Graag willen wij hen bedanken voor hun inzet en uitstekende service.