Maandag 19 maart hadden wij IKEA Nederland op bezoek. Deze dag stond in het teken van onze samenwerking tot op heden en in de toekomst. Dit beloofde een nuttige en vooral gezellige bijeenkomst te worden.

Voor  IKEA Nederland hebben wij een speciale middag georganiseerd waarbij wij gezamenlijk terugkeken op onze samenwerking. Hierbij werd gekeken naar hoe wij nog beter op elkaar kunnen inspelen. Bestaande uitingen en materialen werden nabesproken. Tevens werden nieuwe materialen en communicatie-oplossingen besproken, getoond en zelfs beleefd.

Uiteraard stond een rondleiding door ons bedrijf op het programma. Zo werden zij geleid langs al onze  productieafdelingen, het kantoor en natuurlijk de werkplaats. Hier was meer dan genoeg te zien. Heel interessant voor hen, maar ook net zo leuk voor ons. Wij laten graag onze passie voor het communicatievak zien en hopen onze opdrachtgevers te inspireren.

Tussen de middag stond ook een smaakvolle lunch op het programma. Deze was geheel verzorgd door VanRip Events uit Alblasserdam. Graag willen wij hen bedanken voor hun inzet en uitstekende service.

Volg ons ook op LinkedInFacebook en Instagram.
Dat vinden wij leuk.