AANLEVEREN BESTANDEN

Op deze pagina vindt u de richtlijnen en informatie met betrekking tot het aanleveren van bestanden. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

DOWNLOADEN BROCHURES

Op deze pagina kunt u brochures downloaden van de verschillende diensten en producten die wij leveren. Klik op de categorie die u wilt bekijken en het bestand wordt automatisch geopend.

LEVERINGS
VOORWAARDEN

Wij werken met leveringsvoorwaarden voor de levering van onze diensten en producten. U kunt deze hier terugvinden en bekijken. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. 

OPENSTAANDE VACATURES

Wij staan altijd open voor versterkingen binnen ons team. Bekijk hier of wij op dit moment een vacature hebben openstaan. Een open sollicitatie mag u altijd sturen.

AANLEVEREN BESTANDEN

Het aanleveren van bestanden kan via Wetransfer (tot 2 GB), CD/DVD, USB-stick of door middel van een e-mail (tot 5 MB) naar info@ddreklame.nl. Indien u een CD of DVD aanlevert geven wij de voorkeur aan kopieën van uw bestanden. Wij gaan er vanuit dat deze CD-ROM niet wordt geretourneerd. Dit i.v.m. de archivering van onze bestanden.

Om het beeld inclusief de kleuren vooraf zo goed mogelijk te kunnen beoordelen c.q. controleren is het van belang altijd een referentie print mee te sturen waar tevens de bestandsnaam, PMS kleur(en) en maatvoering op wordt aangegeven. Let wel: deze print is geen kleurreferentie maar fungeert als indicatie.

Download de PDF met daarin alle informatie over het aanleveren van bestanden. Neem deze richtlijnen goed door en neem contact met ons op als u vragen heeft of advies wilt inwinnen.

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op.

 

Please, find here de English version of our delivery specifications.

wetransfer-logo


BROCHURES

Download de onderstaande brochures voor meer informatie over een bepaald product of dienst. Heeft u vragen of meer informatie  nodig? Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en toepassingen.


VOORWAARDEN

Wij hanteren leveringsvoorwaarden op al onze diensten en producten. Bekijk onze voorwaarden.


Background

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen? Advies nodig? Wij zouden het fijn vinden als u contact met ons opneemt.

T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl