ddreklame

“RECLAME VOOR ZOWEL
BINNEN ALS BUITEN”

DD-reklame-bol-transparant

Namens al onze medewerkers van harte welkom op onze website. Een website waar u uiteraard praktische zaken als onze contactgegevens en locatie kunt vinden. Maar vooral een site waarvan wij hopen dat die u inspireert en waar u in ieder geval veel kennis op kunt doen. Inspiratie en kennis over alles dat met reclame  te maken heeft. Maar altijd met een duidelijk doel voor ogen. Van gevel- en lichtreclame tot autobelettering en van digitale schermen tot XXL spansystemen. In vele branches hebben wij de afgelopen 40 jaar kennis en expertise opgebouwd: retail, architectuur, transport, industrie, food, (semi)overheid en toerisme.

Wij verzorgen een uitgebreid pakket aan diensten en producten. Wij denken graag met u mee. Dat begint al in de fase voor het design. Dat doen we niet zomaar. Nee, dat doen we door steeds weer vragen te stellen. Aan u, maar vooral ook aan onszelf. Wat kan beter? Wat is de beste oplossing voor u als onze klant? Met welke producten of diensten helpen wij  u echt?

Natuurlijk vinden wij het fijn dat u onze website bezoekt, maar wij ontmoeten u nog liever gedurende een persoonlijk gesprek. Wij komen graag een keer langs om u (weer eens) te ontmoeten. Vanzelfsprekend bent u bij ons in Sliedrecht altijd van harte welkom voor een kop koffie.

Team ddreklame

ddreklame

Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 1979 in Sliedrecht (Zuid-Holland). Wij zijn niet uit op snelle winsten op korte termijn. Het is onze missie om een langdurige en betrouwbare partner te zijn voor onze klanten, medewerkers en leveranciers. Transparant, geen smoesjes, maatschappelijk verantwoord, uitstekende prijzen en betrokken bij alles wat er gebeurt in onze directe of indirecte omgeving.

Het dd-team karakteriseert zich door ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Bij aanvraag komt alles in handen van ddreklame, van de inventarisatie tot en met het onderhoud.

MISSIE

Ons team van 24 medewerkers zorgt ervoor dat u onze dienstverlenende en daadkrachtige instelling terugziet in uw eindresultaat. Niet voor niets staat teamgeest hoog in ons vaandel!

Afspraak is afspraak. Wij doen wat wij beloven. Onze werknemers dragen verantwoording, zijn sociaal betrokken en zijn beleefd richting u en uw leveranciers. Innovatie is van groot belang. Wij willen altijd de pioniers blijven die wij 40 jaar geleden al waren.

LOCATIE

Wij beschikken over een pand van 2.500 m² met daarin gehuisvest een punctuele, creatief opgezette voorbereiding, meerdere moderne productieafdelingen en landelijk opererende montageteams. Een fijne plek voor onze medewerkers. U bent van harte welkom bent om eens kijkje te komen nemen.


Blankenstraat 2
3364 BB Sliedrecht
Klik hier voor een routebeschrijving

E: info@ddreklame.nl
T: +31(0)184 41 75 99

NIEUWS

VAKANTIE!

Je reclameleverancier in de vakantie niet bereikbaar?Wij wel! Onze vormgevers, productiemedewerkers en monteurs staan wél de hele zomer voor je klaar....

Het feest kan beginnen!

Eindelijk gaat het feest écht beginnen! Voor het Baggerfestival hebben wij de 15 ‘baggerbanners’ op 8 verschillende locaties in Sliedrecht geleverd....

Containerwrap EST-Floattech

In samenwerking met Topec BV mochten wij voor EST-Floattech | Energy Storage Solutions deze 10 ft container plakken. Super leuke klus!...

Background

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen? Advies nodig? Wij zouden het fijn vinden als u contact met ons opneemt.

T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl