ddreklame

“RECLAME VOOR ZOWEL
BINNEN ALS BUITEN”

DD-reklame-bol-transparant

Welkom op de website van ddreklame. Wij zijn een in sign en print gespecialiseerd familiebedrijf, opgericht in 1979 in Sliedrecht (Zuid-Holland). We verzorgen een uitgebreid pakket aan diensten en producten. Van gevel- en lichtreclame tot aan autobelettering, LED schermen en XXL spansystemen. Wat je ook zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres.
Bij ddreklame vinden we de relatie met onze klanten ontzettend belangrijk. Wij nemen de tijd voor je en bieden goede begeleiding tijdens het gehele productieproces. Onze werkwijze is persoonlijk en professioneel. We komen tot de beste oplossing door kritisch te zijn en vragen te stellen. Aan jou, maar vooral ook aan onszelf. Binnen onze producten en diensten hebben wij eindeloos veel mogelijkheden. Zo kunnen we voldoen aan de specifieke wensen van jou als klant. Ook na de oplevering van een project blijven wij betrokken en kun je direct weer bij ons terecht zodra dat nodig is.
Natuurlijk vinden we het fijn dat je een kijkje neemt op onze website, maar nog liever ontmoeten wij elkaar tijdens een persoonlijk gesprek. We komen graag een keer bij je langs. Vanzelfsprekend staat ook bij ons in Sliedrecht de koffie voor je klaar.
Team ddreklame
ONZE MISSIE

Wij maken onze partners zichtbaar, herkenbaar en vindbaar.

ONZE VISIE

Wij geloven in expertise, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

medewerker ddreklame werkzaam in de productiehal

ONZE KERNWAARDEN

Eerlijk & Betrouwbaar

Naar al onze stakeholders zijn wij eerlijk en betrouwbaar. Ons personeel moet zich veilig, betrokken en gehoord voelen. Onze klanten en leveranciers zien wij als partners. Niet als eenmalige flirt voor snelle winsten. Wij komen zowel extern als intern onze afspraken na.

Simpel & Helder

Wij willen in alles wat wij doen duidelijk zijn. Wij denken bij alles wat we doen na over hoe iets beter kan. Zowel intern als extern. In onze communicatie naar onze stakeholders, maar met bijzondere aandacht voor ons personeel, klanten en leveranciers.

ddreklame productiehal

Flexibiliteit & Kwaliteit

Kwaliteit van ons product moet voorop staan. Daar geloven wij in. Wij werken samen met leveranciers die onze kwaliteit kunnen waarborgen. Flexibel zijn wij door te luisteren naar onze klanten en in oplossingen te denken. Flexibel zijn wij door snel in te spelen op veranderde situaties bij onze klant. In het voortraject, bij onze productie en montage.

Denken & Doen

Wij denken mee met onze klanten. Zorgen voor oplossingen van de behoeftes van onze klanten. En daarna voeren wij hetgeen wij geadviseerd hebben met volle toewijding uit.

ONZE WERKWIJZE

DESIGN

Het voortraject en met name het ontwerp is extreem belangrijk. In deze fase zetten we je wensen duidelijk uiteen. Door goed naar je te luisteren komen we samen tot een prachtig product en resultaat. Beschik je over een huisstijl? Dan werken wij daar graag mee. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben wij professionele grafisch vormgevers en DTP-ers in huis die een nieuwe huisstijl voor je kunnen realiseren.

BEGELEIDING

Wanneer je kiest voor ddreklame staat er een compleet projectteam voor je gereed, ongeacht de grootte van het project. Dit om je te ontzorgen en het project geruisloos te laten verlopen. Bij aanvraag komt namelijk alles in handen van ddreklame, van de inventarisatie tot en met het onderhoud. Een projectteam bestaat uit een vaste relatiebeheerder, een vast aanspreekpunt op de binnendienst, een DTP-er en / of vormgever en een medewerker van de ‘technical support’. De laatste inventariseert de projecten en begeleidt deze tijdens de uitvoering.

PRODUCTIE

Wij beschikken over een pand van 2.500 m² met daarin gehuisvest een punctuele, creatief opgezette voorbereiding en meerdere moderne productieafdelingen. Hier zorgt ons professionele team ervoor dat de aanvraag montage-klaar wordt gemaakt. Ons team karakteriseert zich door ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid en dus is jouw project bij ons in goede handen.

MONTAGE

De montage doen wij zelf. Drie montageteams staan in Nederland, België en Duitsland voor je klaar. Bij grotere projecten kunnen wij dit uitbreiden. Al onze monteurs zijn in bezit van een VCA-diploma: een certificaat betreffende veilig werken. Daarnaast is iedereen in het bezit van een hoogwerkers certificaat.

BLIJF OP DE HOOGTE

Vergelijk tussen verlichting aan en uit voor World of Bikes

Hoe kun je het best energie besparen op reclameverlichting?

In Nederland geldt een avondklok. Hierdoor zijn er ‘s avonds en ’s nachts vrijwel geen mensen op straat, terwijl bij veel...

Interieurfolie: efficiënt, duurzaam en verrassend

Ben je uitgekeken op je huidige interieur, maar zijn je meubels nog wel bruikbaar en van goede kwaliteit? Dan is interieurfolie...

Beoordeling van de klantbeleving door klanten

Klantbeleving optimaliseren: het belang van branding

Als je trouwe klanten wilt, dan is het belangrijk dat je investeert in hun ervaring. Klinkt logisch, maar waarom eigenlijk? En...

Vragen of advies nodig?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Asset 3