Background

CASE: DE JONG DUKE

Om het nieuwe, net gerenoveerde pand van de Jong DUKE te Sliedrecht volledig tot zijn recht te laten komen, kregen wij de opdracht om nieuwe gevelreclame en bewegwijzering te ontwikkelen. Dit om de zichtbaarheid en vindbaarheid van het nieuwe pand te verbeteren. De Jong DUKE is een innovatief familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines. Het bedrijf heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd en staat bekend als een loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten. Wij zorgden ervoor dat de nieuwe gevelreclame en bewegwijzering naadloos aansloten bij de professionele uitstraling van het bedrijf.

Background

AANPAK

Zichtbaarheid
De Jong DUKE wordt gekenmerkt door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid. Deze eigenschappen namen we mee in de ontwikkeling van de nieuwe gevelreclame. Zo kwamen we tot een exclusief ontwerp van een product met onderscheidend materiaal gebruik.

Vindbaarheid
Rondom het pand bevindt zich een natuurtuin, parkeerterrein en laad/los zone. Hiervoor bedachten we een functionele oplossing die ervoor zorgt dat bezoekersstromen efficiënt en verantwoord over het terrein worden geleid.

Background

RESULTAAT

Als eindproduct leverden we prachtige roestvrijstalen gevelreclame die ook in het donker zichtbaar is. Deze gevelreclame monteerden we aan twee zijden van het pand. Daarnaast plaatsten we voor de bewegwijzering mooie, strakke zuilen passend bij de omgeving en uitstraling van het gebouw. Zo realiseerden we producten met een uniek ontwerp die beide naadloos aansluiten bij de reputatie van de Jong DUKE en de hoogwaardige designproducten die door het bedrijf geleverd worden. Zowel de productie als installatie werd volledig door ddreklame verzorgd.

Kijk voor meer informatie over de Jong DUKE op www.dejongduke.nl

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder en bespreken de mogelijkheden met je door.

CONTACT