Het uitgelichte product van deze maand is de Totem! Totem is een multifunctionele reclamezuil van hoge kwaliteit. De zuil is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en is een zeer geschikt middel om jouw vindbaarheid naar een hoger niveau te tillen!

Onze reclamezuilen zorgen ervoor dat jouw vindbaarheid aanzienlijk vergroot. Dit is gunstig, want gemakkelijk vindbaar zijn leidt tot minder irritaties en verwarring bij klanten en bezoekers. Hiermee creëer je een positieve klantbeleving. Tevens fungeren de zuilen als een prachtige eyecatcher. Een zeer geschikt middel dus om de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling een échte boost te geven.

Voorbeelden van hoe de reclamezuil eruit zou kunnen komen te zien:

 

 

 

 

 

 

 

We zorgen ervoor dat verkeersstromen op efficiënte wijze over jouw (parkeer)terrein worden geleid. Hiervoor maken onze routespecialisten een op maat gemaakt routeplan. Ook het design en de montage van de reclamezuil wordt door ons geregeld. Je hoeft hier dus niet verder naar om te kijken. Doordat wij de zuil zelf produceren, garanderen we een goede kwaliteit. Bovendien krijg je standaard 3 jaar garantie op het design, de constructie en de plaatsing van de zuil. Onze monteurs hebben veel ervaring met het maken en plaatsen van de reclamezuil en zijn actief in heel Europa!  

De beschikbare formaten betreffen:

  • 1100 x 2950 mm
  • 1100 x 1950 mm
  • 1100 x 1100 mm

We gaan graag voor je aan de slag!

Vrij blijvende offerte ontvangen of meer weten over de Totem reclamezuil?
We geven je graag advies en nemen de mogelijkheden met je door!

CONTACT