Woensdag 14 november kregen wij tijdens Techniekroute in Sliedrecht 40 leerlingen op bezoek van de basisscholen o.b.s. Henri Dunant en c.b.s. Oranje Nassau. Wij mochten hen enthousiasmeren voor een vak in de technische sector. In ons geval natuurlijk het signvak. Dit leverde mooie momenten op en de leerlingen hadden het zichtbaar naar hun zin.

Allereerst vertelden wij hen over ddreklame, onze diensten en mooie producten. Daarna volgde een rondleiding langs de afdelingen. Op deze manier kregen zijn een ‘klein kijkje in de keuken’ en kwamen zij in contact met onze (print)machines. Vooral die laatsten maakten zichtbaar indruk. Uiteraard mochten de leerlingen daarna zelf aan de slag. Zij mochten hun eigen naamstickers uithalen, tapen en natuurlijk plakken om zo een eigen naambordje te creëren. Uiteraard onder begeleiding van onze collega’s uit dit prachtige vak.

Na ongeveer een uurtje was het voor de leerlingen alweer tijd om verder te gaan. Er moesten deze morgen nog een aantal mooie technische vakken worden ontdekt bij de andere bedrijven uit de directe omgeving. Als presentje kregen alle leerlingen van ons een gepersonaliseerde goodiebag mee. Een goed gevulde goodiebag die wij, samen met collega-bedrijven uit het vak, hebben samengesteld. Dit was een ware verrassing voor de leerlingen en die werd hartelijk ontvangen.

Met plezier kijken wij terug op deze woensdagmorgen en wij kijken nu al uit naar de volgende editie van de Techniekroute Sliedrecht!

Dankwoord
Van de gelegenheid willen wij graag nog even onze signcollega’s; PROBO B.V. en Sign O’The Times bedanken voor hun bijdrage en enthousiasme. Mede dankzij hen hebben wij de leerlingen kunnen enthousiasmeren voor dit prachtige vak.

Volg ons ook op LinkedInFacebook en Instagram.
Dat vinden wij leuk!