Binnenreclame - bewegwijzering binnen zorginstelling of school

Gezien en gevonden worden als zorginstelling of school

Dagelijks bezoeken tientallen, of misschien wel honderden, mensen jouw pand. Deze wil je, zowel binnen als buiten, zo snel mogelijk naar de juiste plek leiden. Met goede bewegwijzering zorg je voor een goede doorloop. Dat leidt tot tevreden medewerkers én klanten. Maar als zorg- of onderwijsinstelling wil je meer dan alleen goed gevonden worden: het oog wil ook wat. Door wanden en deuren te bekleden ontstaat al snel de sfeer die je wilt creëren. Waar je ook naar op zoek bent: bij ddreklame ben je aan het juiste adres.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

Kijk mee en overtuig jezelf.

Ons aanbod voor scholen en zorginstellingen

We adviseren je graag.

Bewegwijzering voor De Jong Duke - binnenreclame

Bewegwijzering binnen

Niets is zo vervelend als lang moeten zoeken naar een afdeling of het juiste lokaal. Door de bewegwijzering goed vorm te geven maak je de indeling van jouw gebouw in een handomdraai overzichtelijk. Zo bespaar je bezoekers, studenten, cliënten en personeel een hoop tijd én frustratie.

Reclamezuil voor bewegwijzering Althena collega - buitenreclame

Bewegwijzering buiten

Je wilt dat bezoekers, studenten, patiënten en leveranciers zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het vinden van de juiste parkeerplaats of de geschikte ingang. Met duidelijke bewegwijzering zorg je voor een snelle doorstroming. Weten hoe je de toegang tot een bepaalde plek zo goed mogelijk aan kunt geven? Vraag ons om mee te denken met je routeplan.

Banier voor Alphabet - buitenreclame

Vlaggen en banieren

Op zoek naar vlaggen of banieren? Met deze vorm van reclame trek je op een aansprekende – en voordelige – manier de aandacht van bezoekers en voorbijgangers. Het zijn echte eyecatchers die bijdragen aan je herkenbaarheid en zichtbaarheid. Wist je dat we ook banieren en vlaggen produceren van duurzaam materiaal? Die gaan langer mee én er komt geen schadelijk materiaal in het milieu terecht na een flinke windstoot.

Verlichte doosletters op gevel Burghouwt in twee kleuren blauw

Gevelreclame

Een gevelreclame draagt bij aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van je pand. En het doet natuurlijk ook iets met de uitstraling ervan. Ons grote assortiment aan gevelreclame en lichtreclame biedt altijd iets wat jij zoekt. De mogelijkheden zijn eindeloos en qua formaat bijna onbeperkt. Wil je een verlichte, aangelichte of onverlichte reclame op de gevel? Aan jou de keus.

Spandoeken

Geen gebouw is ons te hoog en geen systeem te groot. Onze monteurs bevestigen het door jou gekozen spandoek rechtstreeks, of met behulp van een frame, aan je gevel of op een andere plek aan op of voor je gebouw. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het ontwerp en de productie van de doeken. Je hebt bij ddreklame de keuze uit losse spandoeken en spandoeken met frame.

Zonwerende raamfolie - raambestickering

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie houdt de warmte buiten je wachtkamer, lokaal of andere ruimte. De hoeveelheid warmte die tegen wordt gehouden is afhankelijk van de tint van de zonwerende folie; er zijn verschillende gradaties mogelijk. Doordat er minder warmte binnenkomt, gebruik je ook minder energie een ruimte af te koelen. Een win-win-win situatie dus: voor de mensen in je pand, je portemonnee én het milieu.

Raambestickering voor bvd - binnenreclame

Raambestickering

Privacy creëren? De vindbaarheid van een ingang verbeteren? Of een bepaalde boodschap op je ramen plaatsen? Dat kan met decoratieve raamfolie. Onze raamfolies worden op professionele wijze door onze monteurs aangebracht. De raambestickering laat geen lijmresten achter.

Vloerdecoratie met vloerstickers

Vloerstickers

Wist je dat mensen vaker naar de grond kijken dan naar de ruimte om zich heen? Dit maakt vloerstickers een uitstekend communicatiemiddel voor in jouw gebouw. Geef patiënten aan afstand te houden van hun voorganger of leidt studenten langs elkaar heen in een smalle gang. Qua kleuren, uitstralingen en formaten is alles mogelijk: jouw wensen zijn leidend. We bieden zowel standaard oplossingen als oplossingen op maat.

Interieur wanddecoratie voor school Emanuel - binnenreclame

Wandbekleding

In je wachtkamer, een vergaderkamer, een lokaal of trappenhuis een bepaalde sfeer creëren? Daar helpt wandbekleding je bij. Wist je dat een passende wandbekleding zelfs een positieve invloed kan hebben op het humeur en de werkhouding van je werknemers? Wandbekleding bieden we in heel veel soorten en maten; voorzien van een standaard beeld of jullie eigen ontwerp.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Creativiteit, inspiratie of ontwerpskills nodig?

Laat onze designstudio voor jou werken.

Onze designstudio is er om jou te ondersteunen en inspireren. Je kunt met ons alle kanten op. Heb je zelf al een ontwerp en wil je dat uitgevoerd hebben? Dan laten we je weten hoe je het ontwerp aanlevert en checken we de bestanden voor je. Heb je juist nog een ontwerp nodig? Onze designers denken met je mee en ontwerpen dat wat bij jouw wensen past.

Kun je wel wat advies gebruiken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw gevelreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon