VCA & Hoogwerker gecertificeerd

Naast het leveren van goede kwaliteit producten vinden we het vooral belangrijk dat de productie en montage hiervan veilig plaatsvindt. Als reclamemakers werken we namelijk veelal op grote hoogte, met zware materialen en gevaarlijk gereedschap. Om ervoor te zorgen dat we hier op een verantwoorde, veilige en gezonde manier mee om kunnen gaan, zijn onze monteurs in het bezit van een VCA-certificaat en een Hoogwerker certificaat. 

Waarom een VCA-Certificaat?

Veiligheid staat voorop.

Bij ddreklame vinden we de veiligheid van onze medewerkers ontzettend belangrijk. Zo zijn onze buitendienst medewerkers VCA- gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het VCA-certificaat houdt dan ook in dat onze medewerkers bekend zijn met de wet- en regelgeving, gevaarlijke situaties en handelingen kunnen herkennen én weten hoe ze deze kunnen voorkomen. Deze basiskennis vergroot zowel de eigen veiligheid van onze medewerkers als de veiligheid van de mensen met wie wordt samengewerkt.

Daarnaast beschikken onze monteurs over een Hoogwerker Certificaat.

Duurzaamheid

Dat vinden we belangrijk!

Ook duurzaamheid is bij ons aan de orde van de dag. Naast dat we duurzame producten aanbieden, zetten we ons ieder jaar in voor een schonere en op langere termijn leefbare wereld. Dit doen we door per jaar te committeren aan minimaal één goed doel en één nieuw milieuproject

Bekijk ons totaalaanbod

Laat je inspireren.

Weten over wat dit keurmerk voor jou betekent?

We vertellen je graag hoe het er aan toe gaat in de praktijk!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw reclameproject. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Meer weten?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo Ikea
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon