Vrachtwagenreclame ddreklame

Vrachtwagenreclame

Reclame op je vrachtwagen is een effectieve manier om zichtbaarheid te creëren voor jouw merk en/of bedrijf. Vrachtwagens rijden immers door heel het land. Wij hebben ervaring met wagenparken van 1 tot meer dan 1.000 vrachtwagens. Harde opbouw, zeil, koel- of tankwagen of trailer: wij hebben voor elke uitvoering de beste oplossing. Jouw voertuigreclame als jouw visitekaartje!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten vrachtwagenreclame

We geven je graag advies!

Wij inventariseren, ontwerpen en verzorgen een helder uitvoeringsplan. Dit realiseren we samen, geheel gebaseerd op jouw wensen. Onze grafisch vormgevers zorgen voor een prachtig ontwerp. Lever je het ontwerp liever zelf aan? Dan kan dat natuurlijk ook. Montage kan zowel bij ons in de werkplaats als op jouw bedrijfslocatie. Onze monteurs hebben veel ervaring met het aanbrengen van reclame op een vrachtwagen en zorgen voor een perfecte afwerking. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw voertuig zo kort mogelijk stilstaat. We zijn je ook graag van dienst met een plan voor eventueel toekomstig schadeherstel.

Plakken Vrachtwagen

Vrachtwagen belettering

Met vrachtwagenbelettering geef je op eenvoudige wijze de naam van jouw bedrijf of merk weer, samen met een eventueel logo of andere gewenste bedrijfs- of productgegevens. Dit doen we met kwaliteitsfolie van 3M, waarin we jouw gehele trailer van folie kunnen voorzien. Hiermee zorg je ervoor dat jouw vrachtwagen zich onderscheidt en dat voorbijgangers direct de meest belangrijke informatie te zien krijgen. Patronen of prints aanbrengen als reclame op jouw vrachtwagen, kan natuurlijk ook. Zo creëer je een onmisbare uitstraling. Vrachtwagenbelettering is dan ook een zeer effectieve vorm van reclame maken. Je kunt bij ons terecht voor het beletteren van bakwagens (klein en groot), trailers, voorwagens met aanhanger en opleggers met dichte opbouw. 

Vrachtwagen wrap Yildriz

Vrachtwagen wrapping

Een volledig gewrapte vrachtwagen zorgt voor een extra mooi effect. Hierdoor val je nog meer op en laat je een duidelijke indruk achter. Reclame op je vrachtwagen moet je zien als een rijdend billboard dat door het hele land zichtbaarheid genereert. Zeer geschikt dus voor nationale campagnes. Wij zorgen voor een uniforme uitstraling van je wagenpark en denken mee over eventuele wisselende boodschappen op je vrachtwagens.f

Zoek je advies over vrachtwagenreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw vrachtwagenreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage