Vrachtwagenreclame

Reclame op je vrachtwagen is een effectief middel om zichtbaarheid te creëren voor jouw merk en bedrijf. Vrachtwagens rijden tenslotte door heel het land en/of daarbuiten. Met een goed design – en het gebruik van de juiste materialen – zet je jouw vrachtwagen in als rijdend visitekaartje. Wij helpen je graag op weg, letterlijk en figuurlijk. Van harde opbouw, tot zeil, koel-, of tankwagen en trailer: wij hebben voor elke uitvoering de beste oplossing om jouw voertuigreclame te laten opvallen. Daarnaast kunnen we je adviseren over het meest effectieve ontwerp voor jouw specifieke doelen en doelgroep. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in de branche staan we klaar om jou te helpen je vrachtwagen te transformeren tot een rijdend visitekaartje.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Dit is hoe we jouw vrachtwagen laten stralen

Jouw vrachtwagen reclame in 4 stappen geregeld.

Soorten vrachtauto reclame

We geven je graag advies!

Vrachtwagenreclame is een zeer effectieve vorm van reclame maken. Je kunt bij ons terecht voor het bestickeren van bakwagens (klein en groot), trailers, voorwagens met aanhanger en opleggers met dichte opbouw. Wij inventariseren, ontwerpen en verzorgen een helder uitvoeringsplan. Dit realiseren we samen, geheel gebaseerd op jouw wensen. We zijn je ook graag van dienst met een plan voor eventueel toekomstig schadeherstel. Bij ons kun je rekenen op een hoogwaardig vakmanschap en uitstekende service, of het nu gaat om het bestickeren van jouw vrachtwagen of een compleet wagenpark.

Plakken Vrachtwagen

Vrachtwagen bestickeren: snijtekst

Bij deze vorm van vrachtwagenreclame snijden we een tekst uit een folie. Daarmee geef je op een eenvoudige manier aandacht aan je bedrijfsnaam of contactinformatie. We werken met kwaliteitsfolie van 3M. De kleur folie kun je zelf kiezen. Een snijtekst is de meest eenvoudige en minst dure vorm van bestickering.

vrachtwagen bestickeren: print - Bidfood - Vrachtwagenreclame

Vrachtwagen bestickeren: print

Wil je jezelf echt onderscheiden met de reclame op jouw voertuig, kies dan voor een print op folie. Je kunt ieder gewenst patroon of beeld kiezen. Van beeld tot tekening en van merkuiting tot productpresentatie: we kunnen alles – haarscherp – printen. Vaak maken bedrijven gebruik van een combinatie tussen print en snijtekst. De oplegger wordt dan bestickerd met geprinte folie en op de cabine staat een logo of contactinformatie van snijtekst. Zo creëer je een onmisbare uitstraling.

vrachtwagen bestickeren: volledig gewrapt - Yildriz - Vrachtwagenreclame

Vrachtwagen bestickering: volledig gewrapt

Een volledig gewrapte vrachtwagen zorgt voor een extra mooi effect. Je kunt een vrachtwagen helemaal laten inpakken (wrappen) in één kleur óf in een folie voorzien van print. Of je nu kiest voor een opvallende kleur of een gedurfde print, het bestickeren van je vrachtwagen biedt de mogelijkheid om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten bij voorbijgangers en potentiële klanten. Daarnaast beschermt de wrap ook de lak van je vrachtwagen tegen krassen en andere beschadigingen. Laat jouw vrachtwagen stralen en maak een onuitwisbare indruk op de weg met een op maat gemaakte vrachtwagen bestickering van ons ervaren team. Zo wordt jouw vrachtwagen een rijdend billboard dat door het hele land zichtbaarheid genereert.

vrachtwagenreclame-retroreflecterende-contourmarkering

Retroreflecterende contourmarkering: zichtbaarheid en veiligheid

Retroreflecterende contourmarkering verhoogt de zichtbaarheid van vrachtwagens aanzienlijk, vooral tijdens schemering en nachtelijke uren. Slechte zichtbaarheid is vaak de oorzaak van ongevallen, omdat andere weggebruikers vrachtwagens te laat of helemaal niet herkennen. Deze markeringen zorgen ervoor dat vrachtwagens al van grote afstand herkenbaar zijn, wat het aantal ongevallen met 29% vermindert. Het markeren van voertuigen biedt voordelen zoals betere inschatting van afstand en snelheid, verhoogde veiligheid voor werknemers, naleving van nieuwe wetgeving, en de mogelijkheid tot reflecterende reclame, wat bijdraagt aan een positief imago.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Jouw vrachtwagenreclame zo effectief mogelijk ingezet - maak kennis met onze AttentieWaardeMeting

Als je je vrachtwagen, of complete wagenpark, laat bestickeren wil je natuurlijk wel zeker weten dat je boodschap overkomt. Vooral als je dan ook nog eens weet dat je maar drie tot vijf seconden hebt om die boodschap over te brengen… Met onze AttentieWaardeMeting brengen we de efficiëntie van jouw ontwerp in beeld. Op basis van een warmtemeting geeft de meting inzicht in de attentiewaarde, de kijkrichting, de kijkvolgorde en het kijkgebied én geven we – wanneer nodig – advies over hoe het beter kan. Meer weten over deze meting? Je leest het in onze blog: Hoe werkt de AttentieWaardeMeting?

Verder lezen over vrachtwagenreclame

We schreven er een aantal blogs over.

Jouw boodschap groener in beeld

Groener ondernemen begint bij duurzamere keuzes. Vind je dit belangrijk? Dan hebben we een assortiment PVC vrije folies voor je waar je uit kunt kiezen. Neem contact met ons op voor meer informatie en de voor- en nadelen.

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw vrachtwagenreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Zoek je advies over vrachtwagenreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Bedrijfsvrachtwagen bedrukken met bedrijfslogo voor Leev

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

We leggen het je graag uit.

Onze grafisch vormgevers ontwerpen jouw vrachtauto reclame graag voor je. Dat proces kun je met een gerust hart aan hen overlaten. Heb je al een ontwerp klaarliggen? We kijken graag met je mee of dit technisch uitvoerbaar is. Heb je een eigen ontwerp- of reclamebureau? Dan werken we daar uiteraard ook graag mee samen.

Dat is afhankelijk van de uitvoering die je kiest: snijtekst, print of wrapping. En van de locatie waar je je vrachtwagen(s) laat beletteren. We snappen dat tijd geld voor je is en je je wagen(s) weer zo snel mogelijk op de weg wilt hebben. Reken in ieder geval op twee dagen.

Wasstraat schoon. Maak geen gebruik van een wasprogramma, want dan hecht de folie niet.

De levensduur van vrachtwagenreclame hangt af van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van het materiaal, de blootstelling aan weersomstandigheden en hoe goed de belettering wordt onderhouden. Belettering uitgevoerd in standaard kleuren snijfolie, van goede kwaliteit, kan 8 tot 10 jaar mee gaan.

Wil je een tijdelijke bestickering op je vrachtwagen die je weer makkelijk kunt verwijderen of vervangen? Kies dan voor een promotionele folie. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

De reclame bij schade aan je vrachtwagen kan altijd worden hersteld. Hoe groot het deel is dat vervangen moet worden, is afhankelijk van de duur die de print op vrachtwagen zit.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon