Wand decoratie header

Wandbekleding

De juiste wandbekleding brengt een ruimte tot leven. Wanddecoratie is een verrijking voor je interieur. Bovendien roept het een gewenst gevoel op bij je klanten en bezoekers. Daarnaast kan wandbekleding een positieve invloed hebben op het humeur en de werkhouding van je werknemers. Wandbekleding is er in heel veel soorten en maten. ddreklame biedt zowel standaard oplossingen als oplossingen op maat. Daar lees je alles over op deze pagina.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten wandbekleding

We geven je graag advies!

Naadloos fotobehang

Laat jouw wanden spreken met behulp van fotobehang! Bij fotobehang is elk ontwerp mogelijk. Van inspirerende afbeelding tot bedrijfslogo. Doordat er geen naden zichtbaar zijn, biedt fotobehang een mooie, luxe uitstraling. Fotobehang is UV-licht bestendig, waardoor de boodschap en kleuren jarenlang optimaal zichtbaar blijven. Ook werkt het materiaal brandvertragend. Dankzij de brandcertificering is fotobehang als wandbekleding dus erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. In vergaderzalen, showrooms en kantoorruimtes. Maar natuurlijk ook gewoon thuis.   

Magneetwand

Wij maken wanden magnetisch! Met behulp van ijzerhoudende folie verwissel je eenvoudig je visuals. Hiermee verander je de look & feel van de wand binnen een handomdraai. Een ideale vorm van wandbekleding voor wisselende productpresentaties in showrooms of winkels. Onze monteurs maken de wand magnetisch en plaatsen de eerste visuals. Na een korte instructie kun je zelf het uiterlijk van een wand gemakkelijk en snel wijzigen.

Aluminium wandpaneel

Met een aluminium wandpaneel geef je jouw restaurant of bedrijf een mooie, luxe uitstraling. Onze aluminium wandpanelen hebben een dikte van 3 mm en zorgen voor een stevige wand. Ideaal voor wanden waarvan de ondergrond niet helemaal netjes vlak is. De panelen worden bedrukt met visuals naar keuze. De panelen kunnen, indien gewenst, voorzien worden van een vuil-afstotende en versterkende laag. De wandbekleding wordt blind gemonteerd. Een strakke afwerking is hiermee gegarandeerd.  

Textielframe

Eindeloos van uitstraling veranderen? Ons textielframe stelt je in staat om per seizoen of bij wisselende promoties je doek in een handomdraai te verwisselen. Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van ons slimme opspansysteem of de handige e-lock tool. Ook is het mogelijk om een frame met verlichting erin te kiezen. Ons textielframe is bovendien zeer geschikt om geluidsoverlast tegen te gaan. Door een geluidsabsorberende laag toe te voegen kunnen we het omgevingsgeluid in een ruimte aanzienlijk terugbrengen. Hiermee is ons textielframe een hele mooie en functionele oplossing voor de wanddecoratie van jouw interieur. 

Freesletters

Freesletters

Freesletters en freescijfers zijn een krachtige manier om jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken. Deze manier van wandbekleding maakt gebruik van een 3D-effect, waardoor jouw bedrijfsnaam, productnaam of andere aanduiding meer op valt. Je kunt de boodschap nog meer laten opvallen door de letters te voorzien van een unieke print – passend bij jouw huisstijl – met bijvoorbeeld opvallende kleuren, patronen of beelden. In combinatie met jouw logo zorgt dit voor een krachtige uitstraling. Je hebt keuze uit diverse soorten materiaal. 

doosletters

Verlichte doosletters

Verlichte doosletters geven een prachtig lichteffect. Dat zorgt voor een zeer professionele uitstraling. Een prachtige eyecatcher dus, is deze vorm van wandbekleding binnen jouw pand of winkel! Verlichte doosletters kunnen op diverse manieren worden uitgelicht. Vaak wordt verlichting aan de achterzijde toegepast. Wij kijken vooraf op locatie met je mee om te bepalen wat nodig is om de letters te laten branden. Zo komen we tot een voorstel dat het beste bij jou past.

Lichtreclame NEON

Neonletters

Neonletters hebben een hele karakteristieke en onderscheidende uitstraling. Neonletters aan de muur zorgt voor sfeer in jouw restaurant, café of hotel. Neonletters zijn er in veel verschillende, kleuren, lettertypes en formaten. Met NEON verlichting onderscheid jij je gegarandeerd van je concurrenten.  We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Muurstickers

Muurstickers zijn eenvoudige oplossingen voor veel verschillende marketingdoeleinden. Deze manier van wandbekleding is te gebruiken als tijdelijk promotiemiddel, maar ook voor een meer langdurige vorm van communicatie. Je hebt de keuze uit Roughmark of 3M™. Beide materialen zijn van zeer hoge kwaliteit. De muurstickers zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels. We geven je graag advies over welke soort folie het meest geschikt is.

Wandkleed

Geef iedere ruimte een eigen stijl met een wandkleed voorzien van een unieke print of patroon. Maak de look helemaal compleet met een bijpassende roede en wandhaken. Het wandkleed bestaat uit 100% katoen en geeft een kwalitatieve uitstraling. Je hebt de keuze uit vijf verschillende breedtes en kunt zelf de hoogte bepalen. Door de nette afwerking biedt deze vorm van wandbekleding gegarandeerd een strakke uitstraling. 

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over wandbekleding?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw wandbekleding. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Volledige rebranding

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Wandbekleding is er in veel verschillende soorten. Denk hierbij aan verlichte en onverlichte letters, naadloos fotobehang met een unieke print, aluminium wandpanelen met print of opdruk, magnetische wanden en muurstickers. Voor promotionele of langdurige toepassingen.

Wandbekleding kan zowel promotioneel als langdurig worden ingezet. Vormen van promotionele wandbekleding zijn muurstickers, magneetwanden of textielframes. Deze uitvoeringen maken het mogelijk eenvoudig en snel van uiting te wisselen.

Wandbekleding kan worden voorzien van visuals en prints naar keuze. Kies er voor om zelf een beeld aan te leveren of maak een keuze uit ons aanbod in onze beeldenbank. Ook letters kunnen van print worden voorzien, zowel verlichte als onverlichte letters!

De kosten van wandbekleding hangen af van de gewenste uitvoering. Zo spelen de materiaalsoort, de oppervlakte van de wand en de bevestigingsmethode een belangrijke rol in de totstandkoming van de prijs.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon