Wij zijn ddreklame.

Een (h)echt familiebedrijf met passie voor sign en print. Een full-service reclamebedrijf waar kwaliteit en service tellen en persoonlijk contact centraal staat. Al sinds 1979.

Onze kernwaarden

Daar houden wij ons aan. 

Eerlijk & Betrouwbaar

De relatie met jou en onze andere klanten, leveranciers én personeel vinden we ontzettend belangrijk. We gaan voor een langdurige samenwerking die is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid en wederzijds vertrouwen. Onze afspraken komen we na. Persoonlijke aandacht voor jou is voor ons vanzelfsprekend. 

Simpel & Helder

Heldere communicatie, een duidelijke planning en geen addertjes onder het gras: van ddreklame kun je verwachten dat we duidelijk zijn in alles wat we doen. 

Kwaliteit & Flexibiliteit

Kwaliteit van het product staat bij ons altijd voorop. Daar kun je op rekenen. We werken dan ook alleen samen met leveranciers die onze kwaliteit kunnen waarborgen. Flexibiliteit past ons als een jas. We spelen dan ook snel en moeiteloos in op veranderende situaties bij onze klant. Dat we oplossingsgericht met je meedenken in iedere fase van het proces, vinden we vanzelfsprekend. 

Denken & Doen

Persoonlijk contact, naar je luisteren en met aandacht werken aan de oplossing voor jouw probleem: wie ddreklame kent, weet dat meedenken in ons bloed zit. Wat we adviseren voeren we vervolgens met volle toewijding uit. Hoe groot of klein de opdracht ook is. 

Missie & Visie

Daar staan we voor!

Wij ontwerpen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed ontwerp is. Door goed te luisteren en dóór te vragen zetten we je wensen duidelijk uiteen. We stoppen pas als jij tevreden bent. Beschik je over een eigen huisstijl? Dan werken we hier graag mee. Uiteraard kun je ook bij ons terecht om een nieuwe huisstijl te realiseren.

Wij produceren

Bij ddreklame beschikken we over meerdere moderne productieafdelingen met daarin hoogwaardige machines die geschikt zijn voor het bewerken van een tal aan verschillende materialen. Hiermee kunnen we gegarandeerd jouw unieke ontwerp tot leven brengen.

Wij monteren

Ook de montage regelen we voor je. Al onze monteurs beschikken over een VCA-diploma: een certificaat betreffend veilig werken. Daarnaast is iedereen in het bezit van een hoogwerkers certificaat. Onze montageteams zijn werkzaam in Nederland, België en Duitsland. 

Wij begeleiden

Bij ddreklame begeleiden we je gedurende het gehele project. Onze werkwijze is persoonlijk en professioneel. We hebben een compleet projectteam voor je gereed staan, ongeacht de grootte van het project. Zo nemen we je zorgen weg en laten het project geruisloos verlopen.  

Onze certificeringen

Daar kun je van op aan. 

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Het zijn van een full-service signbedrijf houdt in dat je bij ons terecht kunt van idee tot oplevering. Zo denken we graag met je mee tijdens de concept-fase en maken we diverse ontwerpen en visualisaties. Wil je eerst een proefletter of proefdruk ontvangen? Dan regelen we dat voor je. Daarnaast verzorgen we de productie en montage van jouw reclameproject tot in de puntjes. Van gevel- en lichtreclame, tot aan vrachtwagenreclame en wandvisuals: bij ddreklame ben je meer dan welkom!

ddreklame is in 1979 opgericht door broers Gerrit en Wim van Drunen. Zij hebben met veel plezier hun tijd gestoken in het opzetten van het full-service signbedrijf dat ddreklame nu is. Hun liefde voor het signmaker-vak hebben ze doorgegeven aan zoons Gert en Gerwin van Drunen. Samen staan de neven van Drunen nu aan het roer van ons Sliedrechtse familiebedrijf. Dat ddreklame een familiebedrijf is, kun je merken aan de meedenkendheid en betrokkenheid van ons team, de loyaliteit van onze medewerkers, en bovenal de jaren aan opgedane vakkennis. We weten waar we het over hebben en dus kan je kwaliteit en maatwerk van ons verwachten. Ervaren hoe de sfeer is binnen ons familiebedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op, we maken graag kennis!

ddreklame is gespecialiseerd in binnen- en buitenreclame, bewegwijzering en voertuigreclame. Concreet houdt dit in dat je bij ons terecht kunt voor al jouw offline-reclamevraagstukken. Van gevel-en lichtreclame, tot aan interieurfolie, wandvisuals en vloerstickers. Ook voor interne en externe bewegwijzering kan je bij ons terecht: denk aan vlaggen en banieren, wandborden en portaalborden. Heb je beschikking over bedrijfsvoertuigen? Dan toveren we ze graag voor je om tot een rijdend visitekaartje. Autoreclame, vrachtwagenreclame of touringcarreclame? Of heb je een bakfiets, aanhanger, hijskraan of paardentrailers die wilt beletteren of wrappen? Niets is ons te gek!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon