Wij zijn ddreklame.

Een (h)echt familiebedrijf met passie voor sign en print. Een full-service reclamebedrijf waar kwaliteit en service tellen en persoonlijk contact centraal staat. Al sinds 1979.

Onze kernwaarden

Daar houden wij ons aan. 

Eerlijk & Betrouwbaar

De relatie met jou en onze andere klanten, leveranciers én personeel vinden we ontzettend belangrijk. We gaan voor een langdurige samenwerking die is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid en wederzijds vertrouwen. Onze afspraken komen we na. Persoonlijke aandacht voor jou is voor ons vanzelfsprekend. 

Simpel & Helder

Heldere communicatie, een duidelijke planning en geen addertjes onder het gras: van ddreklame kun je verwachten dat we duidelijk zijn in alles wat we doen. 

Kwaliteit & Flexibiliteit

Kwaliteit van het product staat bij ons altijd voorop. Daar kun je op rekenen. We werken dan ook alleen samen met leveranciers die onze kwaliteit kunnen waarborgen. Flexibiliteit past ons als een jas. We spelen dan ook snel en moeiteloos in op veranderende situaties bij onze klant. Dat we oplossingsgericht met je meedenken in iedere fase van het proces, vinden we vanzelfsprekend. 

Denken & Doen

Persoonlijk contact, naar je luisteren en met aandacht werken aan de oplossing voor jouw probleem: wie ddreklame kent, weet dat meedenken in ons bloed zit. Wat we adviseren voeren we vervolgens met volle toewijding uit. Hoe groot of klein de opdracht ook is. 

Missie & Visie

Daar staan we voor!

Wij ontwerpen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed ontwerp is. Door goed te luisteren en dóór te vragen zetten we je wensen duidelijk uiteen. We stoppen pas als jij tevreden bent. Beschik je over een eigen huisstijl? Dan werken we hier graag mee. Uiteraard kun je ook bij ons terecht om een nieuwe huisstijl te realiseren.

Wij produceren

Bij ddreklame beschikken we over meerdere moderne productieafdelingen met daarin hoogwaardige machines die geschikt zijn voor het bewerken van een tal aan verschillende materialen. Hiermee kunnen we gegarandeerd jouw unieke ontwerp tot leven brengen.

Wij monteren

Ook de montage regelen we voor je. Al onze monteurs beschikken over een VCA-diploma: een certificaat betreffend veilig werken. Daarnaast is iedereen in het bezit van een hoogwerkers certificaat. Onze montageteams zijn werkzaam in Nederland, België en Duitsland. 

Wij begeleiden

Bij ddreklame begeleiden we je gedurende het gehele project. Onze werkwijze is persoonlijk en professioneel. We hebben een compleet projectteam voor je gereed staan, ongeacht de grootte van het project. Zo nemen we je zorgen weg en laten het project geruisloos verlopen.  

Onze certificeringen

Daar kun je van op aan.