Led reclame gevel voor Bakkerij van der Grijn - buitenreclame

Lichtreclame

Met reclame verlichting buiten val je goed op in het donker. Lichtreclame is op veel manieren inzetbaar en zorgt altijd voor een mooi, opvallend effect. Direct verlicht of aangelicht reclamebord buiten? In LED of NEON? Enkelzijdig of dubbelzijdig? Digitaal of traditioneel? Bij ons ben je in goede handen. Onze kwaliteitsproducten gaan lang mee en zorgen ervoor dat je door de lichtreclame op jouw gevel altijd goed zichtbaar en herkenbaar bent. We helpen je graag bij het ontwerp en het vinden van functionele oplossingen voor jouw reclame buiten lichtreclame. Lichtreclame leent zich perfect voor opvallende buitenreclame.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten lichtreclame

Jij wilt toch ook gezien worden?

ddreklame biedt verschillende soorten reclame verlichting. Welke vorm van reclamebord verlichting of licht letters voor buiten je ook kiest, wij zorgen voor het onderhoud. We verrichten het technische onderhoud en vervangen indien nodig onderdelen. Zo blijft jouw lichtreclame zichtbaar en werkt als jouw visitekaartje. Je kunt kiezen voor een meerjarig contract of een eenmalige inspectie. De keus is aan jou.

New York Pizza Doosletters

Verlichte doosletters

Doosletters zijn erg geschikt als reclame verlichting voor buiten. Met verlichte doosletters zorg je ervoor dat jouw lichtreclame direct in het oog springt. Zo zorg je dat jouw logo, bedrijfsnaam of reclamebord buiten goed zichtbaar is. Wij produceren aluminium gezette doosletters, verlicht of onverlicht, in LED of neon en geheel in kleur gespoten. Je hebt keuze uit 6 verschillende typen doosletters. Al deze licht letters hebben een eigen lichteffect en montage wijze. We geven je graag advies.

Haaks gemonteerde lichtbak tegen gevel Sport 2000

Lichtbakken & flexbakken

Lichtbakken worden vaak gebruikt als lichtreclame op de gevel. De lichtbak kan zowel direct als haaks tegen de gevel worden gemonteerd en geeft, afhankelijk van jouw wensen, een enkelzijdig of dubbelzijdig lichteffect. Flexbakken zijn ook lichtbakken maar dan van zeer groot formaat. Doordat de voorzijde van de flexbak is voorzien van een doek, is deze grote lichtbak minder gevoelig voor wind. Ideaal dus voor op daken van hoge kantoorpanden of voor in bijvoorbeeld reclamemasten. Zowel lichtbakken als flexbakken zijn interessante lichtreclames voor in winkelstraten waar je buiten op grote afstand gezien wilt. Ook voor bedrijfspanden die vanuit meerdere hoeken zichtbaar moeten zijn, zoals vanaf hoofd- of snelwegen, zijn (grote) lichtbakken een goede optie. We vertellen je graag meer. 

Doorlopende lichtlijnen

Lichtlijnen

Lichtlijnen zorgen ervoor dat jouw pand extra opvalt. Zo kun je lichtlijnen gebruiken om accenten aan te geven of de vormen van het gebouw te benadrukken. Lichtlijnen zijn erg goed te combineren met andere vormen van lichtreclame en zorgen voor een mooi geheel. Beschikbaar in neon of LED, zowel binnen als buiten. 

Aangelicht reclamebord aan buitenzijde van Lidl

Aanlichting

Wanneer je je geveltekst of gevelbord niet van binnenuit wilt verlichten, is aanlichting de oplossing. Bij aanlichting worden er lichtspotjes boven of onder jouw geveltekst, cassete bord of geveldoek gemonteerd. Dit zorgt voor een lichtreclame waarbij de gevel indirect verlicht wordt. Aanlichting kan gecombineerd worden met veel soorten gevelreclame en biedt dan ook veel mogelijkheden! Kies het verlichte reclamebord dat bij jou past. We geven je graag advies. 

Digitaal scherm met logo Ames

Digitaal scherm

Op zoek naar een digitale vorm van reclameverlichting voor buiten? Televisiesystemen voor in de buitenlucht, maar ook grotere schermen, zien hiervoor zeer geschikt. Wisselend met klanten communiceren was nog nooit zo eenvoudig. Wij verzorgen de gehele installatie en de software.  Met onze digital signage toepassingen creëer je een lichtreclame waarmee je gemakkelijk en snel een nieuwe online campagne deelt. Binnen een handomdraai kun je nieuwe content creëren, online zetten en monitoren. Altijd en overal, via de cloud. De software is zo gemaakt dat iedereen met gemak zijn eigen content kan maken en aanpassen. Uiteraard helpen wij je ook graag bij het ontwerpen van creatieve content.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Liever zonder verlichting?

Dat kan natuurlijk ook!

Zoek je advies over lichtreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw lichtreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Met lichtreclame val je goed op in het donker, zo is jouw bedrijf zichtbaar en bouw je naamsbekendheid op, of het nou dag of nacht is. Bekijk hier alle voordelen van lichtreclame bij ddreklame!

Bij ddreklame kan je kiezen uit: verlichte doosletters, lichtbakken en flexbakken, lichtlijnen, aanlichting of een digitaal scherm. Uitgevoerd in LED of NEON licht. Het ligt er maar net aan wat voor uitstraling je wilt creëren. Op deze pagina vind je de toepassingen en voordelen per reclame-uiting! 

Als er een aansluitpunt aanwezig is binnen 1,5 meter vanaf de gevelreclame, binnen of op de gevel, dan sluiten wij het aan. Als dat niet het geval is, dan moet de klant zorgen voor een aansluitmogelijkheid. Bij voorkeur sluiten we de reclame aan op een aparte groep, maar het is de verantwoordelijkheid van de klant om er voor te zorgen dat die aparte groep er is.

We raden je aan lichtreclame eens in de 2 jaar te controleren. Dit onderhoud kan je door ddreklame laten uitvoeren, waarbij we onder andere de aansluitingen op elektriciteit controleren en de binnenkant schoonmaken. Optisch reinigen kan zo vaak als gewenst.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon