Raamfolie

Functionele raamfolies bieden oplossingen voor diverse problemen. Zo heeft zonwerende raamfolie als voordeel dat de temperatuur binnen een gebouw daalt en zorgt veiligheidsfolie ervoor dat bij een inbraak of ongeval het glas minder snel breekt. Ook kan je met behulp van UV-werende raamfolie verkleuring tegen gaan. De raamfolies zijn verkrijgbaar op maat en in diverse tinten. Ze kunnen permanent of tijdelijk worden toegepast. Zeer geschikt als interieur reclame.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Onze functionele raamfolies

We geven je graag advies!

Zonwerende folie ddreklame

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie werkt regulerend en heeft als doel warmte buiten houden. Ook vermindert zonwerende raamfolie de hinderlijke schittering die door zonlicht kan worden veroorzaakt. De hoeveelheid warmte en licht die worden tegengehouden is afhankelijk van de tint van de zonwerende raamfolie. Hierin bestaan verschillende gradaties. Doordat er minder warmte binnenkomt, gebruik je ook minder energie om ruimtes af te koelen. Dit is gunstig voor zowel je portemonnee als voor het milieu. 

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie biedt versteviging aan ramen en spiegels, waardoor glas minder snel breekt. Ook zorgt veiligheidsfolie ervoor dat scherven en splinters bijeen worden gehouden in geval van ruitbreuk en biedt het bescherming tegen doorval. Dit maakt deze raamfolie zeer geschikt voor gebruik op scholen, kinderdagverblijven, sportkantines en horecagelegenheden. Veiligheidsfolie heeft bovendien een inbraak-vertragende werking en biedt bescherming bij vandalisme. Dit houdt in dat bij een inbraakpoging de scherven bij elkaar worden gehouden in de veiligheidsfolie. Hierdoor ontstaat er minder snel een doorgang en ook is er minder puin. De hoeveelheid bescherming die de veiligheidsfolie biedt, is afhankelijk van de dikte van de folie. 

UV-werende raamfolie

UV-werende raamfolie biedt bescherming tegen verkleuring en veroudering van het interieur en andere kostbare voorwerpen. Ongemerkt kan zonlicht namelijk heel wat schade aanbrengen, ook door glas heen. UV-werende raamfolie is zeer transparant en filtert tot wel 99% van de UV-straling. Dit maakt de raamfolie zeer geschikt voor gebruik in onder andere etalages. Doordat UV-werende raamfolie haast onzichtbaar is, valt het niet op. Ook wordt zonlicht nog gewoon doorgelaten, waardoor de beschermende werking niet ten koste gaat van de gewenste lichtinval. Daarnaast heeft UV-werende raamfolie een warmte reducerende werking. Deze raamfolie is beschikbaar in verschillende gradaties. 

Voorbeeld van werking switchfolie

Switchfolie

Switchfolie werkt zoals de naam al zegt: je kan het aan en uit zetten. Deze exclusieve foliesoort biedt de unieke mogelijkheid om zowel openheid als privacy te creëren. Handig voor de vele kantoorpanden met glazen wanden! Met een druk op de knop wordt de switchfolie zichtbaar en voorkom je inkijk. Even makkelijk zorg je er binnen een seconde voor dat de ruimte weer openlijk te bekijken is. Hoe dit werkt? Vraag naar de mogelijkheden en we leggen het je graag uit!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Liever creatieve raambelettering?

Dat doen wij natuurlijk ook!

Zoek je advies over raamfolie?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste type raamfolie. Onze projectmanagers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. We gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Er zijn veel verschillende foliesoorten, geschikt voor diverse toepassingen. Deze zijn te categoriseren in raamfolies voor decoratie, veiligheidsfolies en functionele folies. Denk hierbij aan anti-inbraakfolie en UV-werende folie. Daarnaast kan je raamfolie onderverdelen in geprinte folies en snijfolies. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw beoogde doelstelling. We denken graag met je mee om een geschikte soort raamfolie te bepalen.

De meeste functionele raamfolies gaan 7 jaar mee. De exacte levensduur van raamfolie hangt af van de gekozen variant.

Raamfolies kunnen worden aangebracht tot 5 graden Celcius. Bij lagere temperaturen is de aanhechting voor de lijm te minimaal om zich vast te zetten. Bij temperaturen boven de 25 graden Celsius wordt raamfolie dunner, wat het aanbrengen bemoeilijkt. Zeker bij overlappende folies is dit zeer lastig. We geven je graag advies en vertellen je over de mogelijkheden. 

De meeste raamfolies kunnen zowel aan de binnenkant als buitenkant van een raam geplakt worden. Ieder type raamfolie heeft zijn eigen eigenschappen en bijbehorende aanbrengmethode. We vertellen je graag meer over raamfolies passend bij jouw doelstelling.

Functionele raamfolies (zoals zonwerende raamfolie) zullen wij altijd zelf op locatie aanbrengen. Dit in verband met het afgeven van garanties op de folie. 

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon