Raamfolie

Functionele raamfolies bieden oplossingen voor diverse problemen. Zo heeft zonwerende raamfolie als voordeel dat de temperatuur binnen een gebouw daalt en zorgt veiligheidsfolie ervoor dat bij een inbraak of ongeval het glas minder snel breekt. Ook kan je met behulp van UV-werende raamfolie verkleuring tegen gaan. De raamfolies zijn verkrijgbaar op maat en in diverse tinten. Ze kunnen permanent of tijdelijk worden toegepast. Zeer geschikt als interieur reclame.

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Onze functionele raamfolies

We geven je graag advies!

Zonwerende folie ddreklame

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie werkt regulerend en heeft als doel warmte buiten houden. Ook vermindert zonwerende raamfolie de hinderlijke schittering die door zonlicht kan worden veroorzaakt. De hoeveelheid warmte en licht die worden tegengehouden is afhankelijk van de tint van de zonwerende raamfolie. Hierin bestaan verschillende gradaties. Doordat er minder warmte binnenkomt, gebruik je ook minder energie om ruimtes af te koelen. Dit is gunstig voor zowel je portemonnee als voor het milieu. 

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie biedt versteviging aan ramen en spiegels, waardoor glas minder snel breekt. Ook zorgt veiligheidsfolie ervoor dat scherven en splinters bijeen worden gehouden in geval van ruitbreuk en biedt het bescherming tegen doorval. Dit maakt deze raamfolie zeer geschikt voor gebruik op scholen, kinderdagverblijven, sportkantines en horecagelegenheden. Veiligheidsfolie heeft bovendien een inbraak-vertragende werking en biedt bescherming bij vandalisme. Dit houdt in dat bij een inbraakpoging de scherven bij elkaar worden gehouden in de veiligheidsfolie. Hierdoor ontstaat er minder snel een doorgang en ook is er minder puin. De hoeveelheid bescherming die de veiligheidsfolie biedt, is afhankelijk van de dikte van de folie. 

UV-werende raamfolie

UV-werende raamfolie biedt bescherming tegen verkleuring en veroudering van het interieur en andere kostbare voorwerpen. Ongemerkt kan zonlicht namelijk heel wat schade aanbrengen, ook door glas heen. UV-werende raamfolie is zeer transparant en filtert tot wel 99% van de UV-straling. Dit maakt de raamfolie zeer geschikt voor gebruik in onder andere etalages. Doordat UV-werende raamfolie haast onzichtbaar is, valt het niet op. Ook wordt zonlicht nog gewoon doorgelaten, waardoor de beschermende werking niet ten koste gaat van de gewenste lichtinval. Daarnaast heeft UV-werende raamfolie een warmte reducerende werking. Deze raamfolie is beschikbaar in verschillende gradaties. 

Liever creatieve raambelettering?

Dat doen wij natuurlijk ook!

Zoek je advies over raamfolie?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste type raamfolie. Onze projectmanagers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. We gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage