Interieur en binnenreclame

Interieur en binnenreclame is op veel manieren inzetbaar. De manier waarop je jouw interieur inricht, is afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld een bepaalde sfeer creëren binnen in jouw winkel, restaurant of kantoorpand? Of ben je op zoek naar een manier om meer privacy te creëren? Wil je de akoestiek in een ruimte verbeteren? Zonlicht en warmte buiten houden? Of juist op een unieke manier producten tentoonstellen? Wat jouw reden ook is voor de inzet van interieur en binnenreclame, bij ddreklame ben je aan het juiste adres. 

Als full-service sign- en printbedrijf verzorgen wij unieke binnenreclame voor op wanden, vloeren, ramen, deuren, plafonds en meubels. We ontwerpen, produceren en monteren onze producten voor interieur reclame zelf. Hiermee ben je gegarandeerd van een passende oplossing.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Soorten interieur en binnenreclame

Een overzicht, wel zo handig.

Uitsnede van wandbekleding voorbeeld

Wandbekleding

De juiste wandbekleding brengt een ruimte tot leven. Wanddecoratie is een verrijking voor je interieur. Bovendien roept het een gewenst gevoel op bij je klanten en bezoekers. Daarnaast kan wandbekleding een positieve invloed hebben op

Lees meer
Uitsnede van vloerreclame (voorbeeld)

Vloerreclame

Wist je dat mensen vaker naar de grond kijken dan naar de ruimte om zich heen? Dit maakt vloerbekleding een zeer geschikt reclamemiddel voor de promotie van jouw producten. Met vloerreclame val je op en

Lees meer
Uitsnede van creatieve raambelettering

Raambestickering en belettering

Met decoratieve raamfolie kun je op een aantrekkelijke en creatieve manier ruimtes afbakenen en meer privacy creëren. Met deze vorm van raambelettering richt je een prettige werk- en/of leefomgeving in. Patronen en teksten opnemen in

Lees meer
Uitsnede van rol zonwerende folie

Raamfolie

Functionele raamfolies bieden oplossingen voor diverse problemen. Zo heeft zonwerende raamfolie als voordeel dat de temperatuur binnen een gebouw daalt en zorgt veiligheidsfolie ervoor dat bij een inbraak of ongeval het glas minder snel breekt.

Lees meer
Uitsnede van display winkelschap en brievenbus

Displays

Trek de aandacht van voorbijgangers met behulp van een unieke reclame display. Displays zijn zeer geschikt als promotiemiddel en kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet. Een reclame display maakt dat jouw product, merk of

Lees meer
Voorbeeld van diverse tinten interieurfolies

Interieurfolie

Met interieurfolie creëer je binnen een handomdraai een nieuw interieur door meubels, wanden en deuren te restylen of wrappen. De grote diversiteit aan folies maakt het mogelijk om ruimtes zeer stijlvol en volledig naar wens

Lees meer

Waarom binnenreclame?

Voor wie iets aan zijn interieur wil veranderen, vindt bij ddreklame de oplossing! Binnenreclame is de overkoepelende term voor een tal van oplossingen voor interieur inrichting. Zo kan je reclame voor interieur inzetten om op unieke wijze producten aan te prijzen. Daarnaast is deze vorm van communicatie ook zeer goed inzetbaar als middel voor subtiele branding of voor sfeercreatie in het algemeen. Zo is interieurfolie geschikt om meubels een tweede leven te geven en transformeer je binnen een handomdraai de wanden van jouw organisatie met gepersonaliseerde prints. Bovendien heeft binnenreclame veel functionele voordelen. Folies op ramen zorgen bijvoorbeeld voor een afbakening van ruimtes en dus meer privacy, terwijl de lichtinval hetzelfde blijft. Verder hebben we oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek en het terugdringen van warmte binnen gebouwen.

Binnenreclame op maat

Als full-service sign- en printbedrijf verzorgen wij unieke binnenreclame voor op wanden, vloeren, ramen, deuren, plafonds en meubels. We ontwerpen, produceren en monteren onze producten voor interieur reclame zelf. Hiermee ben je gegarandeerd van een passende oplossing. Doordat we producten op iedere gewenste manier kunnen printen en snijden, kunnen we je voorzien van indrukwekkende reclame oplossingen voor binnen. Hiermee creëer je unieke ervaringen voor klanten en bezoekers en draag je bij aan een positieve klantbeleving.

Er zijn veel verschillende soorten binnenreclame. Op deze pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden binnen ons reclamebedrijf. Niet gevonden wat je zocht? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren projectbegeleiders vinden altijd een passende oplossing. 

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw interieurreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Binnenreclame zijn alle uitingen waarmee je binnen in ruimtes mensen probeert te informeren, enthousiasmeren en zelfs helpt te navigeren. Denk bijvoorbeeld aan opvallende wandvisuals, vloerstickers of raambeletteringen.

Gebruik binnenreclame om op een unieke wijze jouw product in de spotlight te zetten. Ook kan je binnenreclame inzetten als branding en sfeercreatie om zo jouw huisstijl goed over te brengen.

Binnenreclame kan worden ingezet om meer privacy te krijgen, ruimtes aantrekkelijker in te richten en zelfs om geluidsoverlast te voorkomen. Ook is binnenreclame zeer geschikt om looproutes aan te duiden, of de locatie van bepaalde ruimtes aan te geven.

Je kan kiezen uit wandbekleding, vloerreclame, raambestickering en belettering, displays, interieurfolie en raamfolie. In ieder formaat en in ieder gewenste kleur of afbeelding. We helpen je graag bij het maken van een uniek ontwerp. Of neem een kijkje op een van onze pagina’s voor inspiratie. 

Je kan binnenreclame aanbrengen op muren, vloeren, ramen en deuren. Maar bijvoorbeeld ook liftdeuren of trappen. Met een doorlopend patroon creëer je een krachtige uitstraling. 

Hoe lang binnenreclame mee gaat, hangt af van je reclamedoelstelling. Voor promotionele uitingen wordt vaak andere materiaal gebruikt dan voor een permanente toepassingen. We geven je graag advies!

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon