Wand voorzien van LG Interieurfolie Leer

Interieurfolie

Met interieurfolie creëer je binnen een handomdraai een nieuw interieur door meubels, wanden en deuren te restylen of wrappen. De grote diversiteit aan folies maakt het mogelijk om ruimtes zeer stijlvol en volledig naar wens in te richten. Met interieurfolie geef je het bestaande meubilair een tweede leven. 

Interieurfolie is een goed alternatief voor verven. Het aanbrengen van folie gaat een stuk sneller doordat je niet diverse lagen hoeft te verven. Ook hoef je geen rekening te houden met een lange droogtijd. In tegenstelling tot verf behoudt interieurfolie jarenlang zijn kwaliteit. Je hoeft dus niet bang te zijn voor vuil of gebruiksbeschadigingen die bij verven wel snel optreden.

Soorten interieurfolie

Zo krijg je een beeld van wat er mogelijk is. 

Toepassingen

Altijd een passende oplossing.

Onze zelfklevende interieurfolies zijn eenvoudig en snel aan te brengen en zijn geschikt voor oppervlaktes met een vlakke of licht gebogen ondergrond. De folies beschikken over voelbare structuren, waardoor ze sprekend lijken op de echte materialen. Denk hierbij aan een voelbare nerf in een folie met houtstructuur. Dit zorgt voor een luxe en echte uitstraling. Andere beschikbare soorten structuren zijn beton, linnen, marmer, geborsteld aluminium en leer. Onze monteurs brengen de interieurfolie aan met behulp van een speciale airfree technologie. Hierdoor ontstaan er geen luchtbellen onder de folie waarmee een afwerking wordt gegarandeerd.

Keukenbar voorzien van LG Interieurfolie met metaal structuur

Meubilair

Interieurfolie heeft een zeer sterke kleefkracht. Hierdoor is het geschikt voor gebruik op meubels die dagelijks gebruikt worden. Op de meeste folies zit een beschermende coatinglaag. Deze laag zorgt ervoor dat jouw meubilair bestand is tegen een stootje. Je kunt interieurfolie dus gerust gebruiken om je tafelblad mee te decoreren. Daarnaast kun je interieurfolie gebruiken om bijvoorbeeld keukens, liften en balies mee te wrappen of restylen.

Welkomshal voorzien van LG Interieurfolie Hout

Wanden & Deuren

Met interieurfolie op wanden en deuren creëer je binnen een handomdraai een luxe en verzorgde uitstraling. Naast dat interieurfolie lang mee gaat, heb je er ook weinig onderhoud aan. Dit maakt het een ideale oplossing voor in gebouwen met veel oppervlaktes, zoals scholen en kantoorgebouwen. Bovendien is het gebruik van interieurfolies uniek in vergelijking met verf of behang. Zo laat je gegarandeerd een goede indruk achter!

Buitenplaats voorzien van LG Interieurfolie outdoor

Outdoor

Onze interieurfolie speciaal geschikt voor buitentoepassingen is uitermate geschikt om een pand opnieuw mee aan te kleden en zo een verfrissende uitstraling te verzorgen. Of je nu alleen accenten aan wilt brengen of een volledige transformatie wilt bewerkstelligen, de mogelijkheden van outdoor interieurfolie zijn eindeloos.  

Zoek je advies over interieurfolie?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het realiseren van een nieuw interieur. Onze projectleiders hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. In samenwerking met onze ontwerpers brengen ze de creatiefste ideeën tot stand.

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage