Vloerreclame

Wist je dat mensen vaker naar de grond kijken dan naar de ruimte om zich heen? Dit maakt vloerbekleding een zeer geschikt reclamemiddel voor de promotie van jouw producten. Met vloerreclame val je op en trek je gemakkelijk de aandacht van je bezoekers. Daarnaast leent vloerdecoratie zich uitstekend voor het aanbrengen van bewegwijzering. Het formaat en patroon is volledig afhankelijk van jouw wensen. ddreklame biedt zowel standaard oplossingen als oplossingen op maat. Alle mogelijkheden – van promotionele vloerreclame tot vloerdecoratie voor langere tijd – lenen zich perfect voor professionele interieur reclame.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten vloerbekleding

We geven je graag advies!

3M ij40-10 3645

Vloerstickers

Vloerstickers hebben een hoge attentiewaarde en kunnen gebruikt worden voor diverse marketingdoeleinden. Deze vorm van vloerbekleding is een zeer geschikt promotiemiddel waarmee je producten goed onder de aandacht brengt. Ook zijn vloerstickers geschikt om de gewenste looproute aan te duiden. Iedere vloerdecoratie kan voorzien worden van een laminaat die de print beschermt tegen uitglijden, vocht en vuil. Verkrijgbaar in elke gewenste vorm.

Vloerzeil ddreklame

Vloerzeil

Met een vloerzeil tover je in een handomdraai een saaie vloer om naar een vloer met een uniek ontwerp. Vloerzeil is gemakkelijk te leggen en te verwijderen. Dat maakt deze vorm van vloerbekleding zeer geschikt voor in kortlopende toepassingen, zoals stands en showrooms. Het zeil heeft een anti-slip voorzijde en afhankelijk van de toepassing kun je het vloerzeil los leggen of plakken met dubbelzijdig tape of lijm. 

Vloermarkering ddreklame

Vloermarkering

Vloermarkering is een permanente vorm van vloerbekleding die vaak wordt gebruikt als belijning in magazijnen of voor markeringen rondom brandblussers of nooddeuren. Deze spuittechniek kunnen we ook buiten op bijvoorbeeld parkeerplaatsen gebruiken. We komen graag bij je langs op locatie om samen een plan op te stellen.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over vloerreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw vloerdecoratie. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Je hebt de keuze uit promotionele vloerreclame en vloerreclame die als routing wordt gebruikt. Promotionele vloerreclame kan worden ingezet voor zowel korte of langere promoties. Vloerreclame als bewegwijzering is gemaakt om langer te blijven zitten. Vloerreclame kan zowel binnen als buiten worden ingezet, afhankelijk van de gekozen uitvoering.

Hoe lang vloerreclame blijft zitten, varieert van enkele dagen, weken tot meer dan een jaar. Dit is afhankelijk van de ondergrond, en het gekozen materiaal. We hebben verschillende materialen voorhanden. 

De afmetingen van vloerreclame zijn naar wens aanpasbaar. Hierbij gaat voor vloerstickers onze voorkeur uit naar een formaat passend binnen de rolbreedte van ca. 1300 mm. Voor vloerreclame van groot formaat bieden we uiteraard ook oplossingen. 

Ja! We kunnen vloerreclame voorzien van een ruw laminaat, waardoor je niet kan uitglijden. Ook zijn er promotionele folies zonder laminaat, die wel antislip zijn. 

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon