Bewegwijzering buiten

Duidelijke bewegwijzering is essentieel voor een goede communicatie met klanten, leveranciers en bezoekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeerborden met logo op je terrein. Daarnaast bevordert bewegwijzering de veiligheid van jouw personeel. Met overzichtelijke buiten bewegwijzering zorg je er namelijk voor dat gevaarlijke stoffen en materialen altijd op de juiste plek worden afgeleverd. Bij ddreklame hebben we veel ervaring met het opstellen van een efficiënt routeplan en het kiezen van de hiervoor geschikte signing borden. We produceren diverse soorten bewegwijzeringsitems voor buiten, waaronder standaard oplossingen en oplossingen op maat. 

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En niemand raakte meer verdwaald.

Soorten bewegwijzering voor buiten

We geven je graag advies!

Uitsnede van parkeerbord

Parkeerborden

ddreklame biedt zowel reguliere parkeerborden aan als parkeerborden die oplaadpunten voor elektrische voertuigen aanduiden. Doordat de parkeerborden hoger zijn dan de gebruikelijke parkeerborden, zijn ze beter zichtbaar en worden ze minder snel omvergereden. Daarnaast wordt dit type signing bord rondom bedrukt in de huisstijl, en met het logo van jouw organisatie. Hierdoor maken bezoekers al vanaf het parkeerterrein kennis met jouw merk of bedrijf. Wil je parkeerborden bestellen? We vertellen je graag meer over de afmetingen, verschillende uitvoeringen en mogelijkheden.

Uitsnede van portaalborden in diverse formaten

Portaalborden

Portaalborden zijn onmisbaar voor een goede doorstroming van verkeer over jouw terrein. Met onze portaalborden geef je je bewegwijzering buiten op een eenvoudige en efficiënte manier vorm. Je geeft duidelijk aan welke richting bezoekers op moeten. Klanten vinden zo probleemloos de ingang van je bedrijf en leveranciers leveren hun goederen bij de juiste deur af. We vertellen je graag meer over de verschillende formaten en de ontwerp mogelijkheden.

Uitsnede van diverse formaten wandborden

Wandborden

Wandborden hebben een strak ontwerp en kunnen zowel aan de voorkant als zijkanten bedrukt worden. Het ontwerp van de wandborden is volledig afhankelijk van jouw huisstijl en persoonlijke wensen. Bovendien zijn de wandborden beschikbaar in meerdere formaten. Dit maakt dat het wandbord op diverse manieren inzetbaar is als bewegwijzering voor buiten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over bewegwijzering buiten?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van bewegwijzering voor buiten. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Wanneer je de bewegwijzering aan de buitenkant van jouw bedrijf niet goed op orde hebt, is de kans groot dat je bezoekers of klanten misloopt. Goede en duidelijke bewegwijzering straalt dan ook professionaliteit uit. Zo voorkom je met overzichtelijke bewegwijzering buiten dat klanten lang moeten zoeken of verdwalen.

Ja! Je hebt diverse mogelijkheden om bewegwijzering te verlichten. Van aanlichting tot lichtbakken. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een aansluiting op elektriciteit aanwezig is.

Voor bewegwijzering buiten kan het soms handig zijn om de bewegwijzering in twee talen te tonen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je vaak bezoekers of chauffeurs van verschillende nationaliteiten ontvangt. Een andere oplossing is het gebruik van iconen, deze zijn over het algemeen universeel herkenbaar.

Het gebruik van iconen en tekst zijn beide mogelijkheden voor bewegwijzering. Iconen kunnen handig zijn in veel voorkomende situaties, en om woorden met veel letters te vervangen. Is het icoon voor wat je wilt aanduiden minder bekend? Dan kan je er beter voor kiezen om tekst te gebruiken. Zo zorg je voor optimale duidelijkheid. Daarnaast is het van belang om consistent te zijn in wanneer je iconen of tekst gebruikt, en dat je voor terugkerende situaties dezelfde iconen/benamingen gebruikt.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon