Logo 3M Select Gold met transparante achtergrond

3M Select Partner:
een keurmerk voor kwaliteit

Het is onze taak om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten. Daarom nemen wij alleen producten af van leveranciers met een gegarandeerd goede kwaliteit, zoals 3M. Als 3M Select Partner: Graphic Specialist Gold zijn wij een gecertificeerd 3M-verwerker. Dit keurmerk staat voor een garantie in kwaliteit en duurzaamheid en houdt in dat de 3M producten die ddreklame gebruikt uitvoerig zijn getest onder diverse en extreme weersomstandigheden. We vertellen je graag meer!

Waarom 3M?

De reden van onze samenwerking.

3M is een wereldwijd opererend, innovatief technologieconcern, dat zich onder andere heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van producten en oplossingen voor fabricage, assemblage en verwerking. Het bedrijf is marktleider en heeft zich ook binnen de signbranche bewezen als leverancier van kwalitatieve folies die gebruikt worden voor verschillende toepassingen, zoals carwrapping, beletteringen, verlichte bewegwijzering en raamfolies voor gebouwen en voertuigen.

3M Select Partner

Dan ben je gegarandeerd van kwaliteit!

Het 3M Select Kwaliteitskeurmerk wordt toegekend aan reclamebedrijven die 3M Select Partner zijn. Om 3M Select Partner te worden moeten bedrijven een certificeringsprogramma op meerdere niveaus doorlopen. Dit zodat (potentiële) klanten van reclamebedrijven volledig kunnen vertrouwen op de hoge kwaliteitsnormen van 3M. Wanneer een bedrijf een 3M Select Partner is, dan betekent dit dat het reclamebedrijf een gecertificeerde verwerker is van 3M producten. ddreklame is een 3M Select Partner. Dit betekent dat ons signbedrijf bewezen heeft expertise te hebben in het vakgebied, veel ervaring heeft met het verwerken van 3M producten en deskundig advies geeft. Bovendien mogen wij als Graphic Specialist Gold direct producten afnemen bij 3M, zonder tussenkomst van een tussenpersoon. 

Kortom: het risico op klachten bij een 3M Select Partner is minimaal. Daarnaast zijn 3M Select Partners in staat een exclusieve garantie af te geven, wat er voor zorgt dat er nauwelijks bijkomende kosten of tijdverlies is voor de klant in geval van schade! Deze garantie staat bekend als de 3M™ Matched Component System™ Warranty. 

3M™ Matched Component System™ Warranty

Garantie: wat wil je nog meer. 

De 3M™ MCS™ Garantie is de meest complete en alomvattende garantie in de grafische industrie. Zo heeft 3M partnerschappen met producenten van onder andere printers en inkt ook opgenomen in de garantie. Dit betekent dat wanneer een project volledig is uitgevoerd met producten en onderdelen van 3M, de kans op fouten in de productie minimaal is en de eventuele schade gedekt wordt. Met deze garantie toont 3M aan hoeveel vertrouwen ze hebben in hun eigen producten. Dit vertrouwen hebben ze, doordat de producten van 3M uitvoerig zijn getest op functionaliteit en duurzaamheid, onder andere door blootstelling aan extreme weersomstandigheden.

Doordat wij als 3M Select Partner 3M producten verwerken door gebruik te maken van 3M onderdelen, kunnen we in veel situaties aan de eindgebruiker de 3M™ MCS™ garantie afgeven. Deze garantie houdt onder andere in dat de grafische producten minstens zolang meegaan als ze bedoeld zijn om mee te gaan (als aangegeven door 3M), ongeacht de hoeveelheid zon, regen of sneeuw dat de signing te verduren krijgt. 

Bekijk ons totaalaanbod

Laat je inspireren.

Meer weten over wat deze garantie voor jou betekent?

Uitgebreide toelichting per product!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw reclameproject. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Meer weten?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo Ikea
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon