Reclamezuilen in verschillende afmetingen

Reclamezuilen

Een reclamezuil buiten is het visitekaartje van je bedrijf. Bovendien zorgt een reclamezuil als buitenreclame voor goede vindbaarheid. Een reclamezuil is voornamelijk te vinden bij ingangen en opritten en hiermee voor veel bezoekers de eerste kennismaking met jouw organisatie.  Een belangrijke bron van informatie, dus! Het is dan ook niet verrassend dat de reclamezuil – verlicht of onverlicht, groot of klein – vaak door onze klanten wordt gekozen als bewegwijzering voor buiten op het bedrijfsterrein. Wil jij een reclamezuil voor buiten laten maken en ben je op zoek naar de mogelijkheden en formaten? Daarover vertellen we je alles op deze pagina. 

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En niemand raakte meer verdwaald!

Keuze uit meerdere formaten

Altijd een passende optie! 

Onze reclamezuilen zijn van hoge kwaliteit en zijn strak vormgegeven. We ontwerpen de zuilen zelf, waarbij we rekening houden met jouw huisstijl en persoonlijke wensen. Een reclamezuil kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een reclamezuil buiten te verlichten of aan te lichten. We ontwerpen jouw reclamezuil voor buiten op zo’n manier dat deze een mooi geheel vormt met het pand en de eventuele aanwezige gevelreclame. Dit zorgt voor een professionele uitstraling.

 

    Een reclamezuil kun je laten maken in verschillende formaten en kan op diverse manieren als bewegwijzering worden ingezet. Zo is de grote reclamezuil, formaat large, zeer geschikt als eyecatcher bij de ingang van het terrein, terwijl de formaten medium en small juist handig zijn om bezoekers over het terrein te leiden. Daarnaast is het formaat van de reclamezuil afhankelijk van de hoeveelheid informatie die je wilt delen en de verschillende richtingen die je aan wilt geven. We geven je graag advies over welke reclamezuil het best past binnen jouw situatie. Ook stellen we, indien gewenst, een routeplan voor je op. Uiteraard wordt ook de plaatsing van de reclamezuil buiten voor je geregeld.

Zoek je advies over reclamezuilen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw reclamezuil. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Een reclamezuil, ook wel een reclamepilaar of reclametotum genoemd, wordt gebruikt als herkenningspunt voor de ingang van (kantoor)gebouwen. Een reclamezuil wordt vaak van huisstijl elementen voorzien, zoals het logo en de huisstijlkleuren. Een reclamezuil kan ook gebruikt worden om aan te geven dat meerdere bedrijven zich in één pand bevinden.

Een reclamezuil heeft diverse voordelen. Zo kan je met een reclamezuil de vindbaarheid van jouw winkel of bedrijf vergroten. Ook draagt het plaatsen van een reclamezuil langs de weg mee aan het vergroten van de naamsbekendheid en de herkenbaarheid van jouw merk. Reclamezuilen van ddreklame gaan bovendien lang mee en zijn van goede kwaliteit.

Reclamezuilen voor buiten worden veelal gemaakt uit aluminium, vibond, RVS of hout.

Reclamezuilen zijn er in zowel verlichte als onverlichte variant. Verlichte reclamezuilen kunnen (in)direct worden aangelicht of van binnenuit worden verlicht. Verlichting kan worden verzorgd inclusief tijdschakelaar, hierdoor heb je zelf geen omkijken naar het aan- en uitzetten van de verlichting. We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Een reclamezuil kan in diverse formaten en vormen worden geproduceerd. ddreklame biedt 3 standaard formaten reclamezuilen aan. Een aangepast ontwerp met andere afmetingen en een andere vorm (bijvoorbeeld afgeronde hoeken) is uiteraard ook mogelijk. We adviseren je graag.

Ja, een reclamezuil kan volledig gepersonaliseerd en naar wens worden ontworpen. Niet alleen de grote, de vorm en de afmeting zijn aanpasbaar, ook het ontwerp is volledig zelf te bepalen. ddreklame heeft veel ervaring met het ontwerpen en produceren van reclamezuilen. We helpen je hier graag bij.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon