Food truck met belettering voor restaurant de Beren

Unieke voertuigen beletteren

Voertuigreclame is een zeer doeltreffende manier om (potentiële) klanten te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten. We beletteren en wrappen ieder gewenst voertuig, van touringcars en fietsen tot aan boten, aanhangers en vuilniswagens. Niets is ons te gek. Bovendien snappen wij als geen ander dat je voertuig het visitekaartje van je bedrijf is. We zorgen dan ook voor een opvallend ontwerp en een strakke afwerking. Zo maak je van jouw voertuig een échte eyecatcher.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Diverse soorten voertuigen

Niets is ons te gek!

We voorzien diverse voertuigen van bestickering. Dit kunnen teksten zijn, een full colour afbeelding, of een volledige wrap. Hierbij wordt het voertuig volledig ingepakt en van een andere kleur voorzien. Dit doen we met folie van hoogwaardige kwaliteit. Onze grafisch vormgevers creëren een prachtig ontwerp voor jouw voertuig. Lever je het ontwerp liever zelf aan? Dan kan dat natuurlijk ook. Daarnaast verzorgen wij voertuigreclame op locatie naar voorkeur. Dit kan zowel bij ons in de werkplaats als op jouw bedrijfslocatie. Onze monteurs hebben veel ervaring met het beplakken van diverse voertuigen en zorgen voor een perfecte afwerkingHiermee zorg je ervoor dat jouw voertuig zich onderscheidt én een onuitwisbare indruk achterlaat.

Ombouw van accu belettert met logo

Container wrap

Wil jij je container laten wrappen? Met belettering op jouw container zorg je voor meer naamsbekendheid en een duidelijke merkuitstraling. Je kan een container volledig laten wrappen of kiezen voor enkel belettering met jouw logo en/of merknaam. Diverse foliesoorten zijn mogelijk, waaronder duurzame alternatieven. Uiteraard kun je ook bij ddreklame terecht voor een uniek ontwerp.

Paardentrailer in de kleuren zwart en geel

Paardentrailers beletteren

Ben je op zoek naar een uniek ontwerp voor je paardentrailer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beletteren of wrappen jouw trailer volledig naar wens. Opvallende afbeelding? Naam van het paard of team? Contactgegevens? Onze grafisch vormgevers gaan graag voor je aan de slag. Ook de montage wordt voor je geregeld. 

Groen met blauw beletterde aanhanger DGS

Aanhangers beletteren

Aanhangers zijn een goede manier om meer zichtbaarheid te generen. Onderweg of op een parkeerterrein, ze springen direct in het oog. Reclame op een aanhanger aanbrengen kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door de aanhanger te bestickeren of te beletteren. Wil je je aanhanger laten wrappen? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om!

Wrap elektrische bakfiets in de kleuren blauw en groen

Bakfietsen beletteren

Bakfietsen worden steeds vaker gebruikt voor het bezorgen van goederen. Een bakfiets is een heel geschikt middel om reclame op te plaatsen. Wil jij je bakfiets laten wrappen of bestickeren? Wij zorgen voor reclame op jouw bakfiets met jouw logo, contactgegevens of andere boodschap. Jouw wensen staan centraal. 

Blauw met groene belettering op witte vuilniswagen

Vuilniswagens beletteren

Vuilniswagens zijn vaak in dezelfde regio onderweg. Reclame op vuilniswagens is dan ook een zeer goede manier om een specifieke doelgroep te bereiken. We geven je graag advies.  

Voertuigreclame Boot Gemert

Boten beletteren

Reclame op jouw boot, je boot wrappen of ‘gewoon’ bestickeren? Zakelijk of particulier, jouw boot mag gezien worden. Met opvallende belettering springt jouw boot in het oog. Boten voor vrije tijdsbesteding, veerboten of grotere schepen: we gaan graag voor je aan de slag.  

Belettering Kraan kleuren groen wit en grijs

Werktuigen beletteren

Wij voorzien werktuigen zoals kranen en hoogwerkers en apparaten zoals aggregaten van belettering of een volledige wrap. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw machines passen binnen jouw huisstijl en een bijdrage leveren aan de gewenste bedrijfsuitstraling.  

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over unieke voertuigen beletteren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw voertuigreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Wij bestickeren en wrappen veel verschillende voertuigen, van auto’s en vrachtwagen, tot touringcars, bakfietsen, foodtrucks, hoogwerkers, aanhangers, paardentrailers en meer! Uiteraard verzorgen we hierbij zowel het ontwerp als de uitvoering. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw voertuig!

ddreklame is een 3M Select Graphic Specialist, wat inhoud dat wij voor het beletteren van jouw voertuig gebruik maken van folie met een hoogwaardige kwaliteit en die duurzaam zijn in gebruik.

De tijd dat het bestickeren van jouw voertuig in beslag neemt is volledig afhankelijk van het type belettering en de grootte van het voertuig. Zo is de montagetijd bij een volledige wrap veel hoger dan bij het bestickeren van enkel de bedrijfsnaam. Ook duurt het langer om een foodtruck te wrappen dan een bakfiets. We geven je graag een advies over wat je kan verwachten bij jouw voertuig.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon