Decoratieve raamfolie

Raambestickering en belettering

Met decoratieve raamfolie kun je op een aantrekkelijke en creatieve manier ruimtes afbakenen en meer privacy creëren. Met deze vorm van raambelettering richt je een prettige werk- en/of leefomgeving in. Patronen en teksten opnemen in de raambelettering is mogelijk. Hiermee verbeter je de uitstraling en vindbaarheid rondom en in je pand. Denk hierbij aan adresgegevens of namen van kantoorruimtes. Onze raamfolies worden op professionele wijze door onze monteurs aangebracht. De raambestickering laat geen lijmresten achter. 

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten raambelettering

We geven je graag advies!

one way vision

One Way Vision

Raambestickering met behulp van de raamfolie One Way Vision zorgt ervoor dat je wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet andersom. Een zeer geschikte vorm voor het bestickeren van je raam als je meer privacy wilt creëren. De raamfolie is printbaar en kan voorzien worden een afbeelding of logo. Het is mogelijk om een afbeelding op meerdere delen te printen, waardoor de raambelettering doorloopt over verschillende ramen. Dit type raamfolie wordt vaak gebruikt op de ramen van bussen of aan de buitenzijde van kantoorgebouwen. 

3M Haze

Met 3M Haze raamfolie heb je geen inkijk of doorkijk. Wél is deze raamfolie licht-doorlatend. 3M Haze heeft een matte uitstraling en geeft een rustig effect. Dit type raambestickering kan worden voorzien van een print – bijvoorbeeld een logo – met de mogelijkheid om de print door te laten lopen op meerdere ramen.

3M Sandblast

3M Sandblast

De raamfolie 3M Sandblast zorgt voor geen inkijk of doorkijk, maar is wél licht-doorlatend. In tegenstelling tot de raamfolie 3M Haze heeft dit type raamfolie een glimmende uitstraling en is daarom meer opvallend. Ook 3M Sandblast kan worden voorzien van een print, met de mogelijkheid om de raambestickering door te laten lopen op meerdere ramen.

Vilish ddreklame

Veilish

Dit type raambestickering is semi-transparant, zelfklevend en heeft een luxe uitstraling. De raamfolie verkleurt niet en heeft een warmte reducerende werking. Veilish is beschikbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Het is mogelijk om een raamsticker met logo te maken. Een afbeelding op de raamfolie printen kan ook.  

3M Clearview

3M Clearview is een extreem transparante raamfolie. Door afbeeldingen in spiegelbeeld op de raamfolie te printen, creëer je een glashelder effect zonder randen. Deze vorm voor het bestickeren van een raam is verkrijgbaar in ieder formaat en met de mogelijkheid om de raambelettering door te laten lopen op meerdere ramen. 

PP 6147 ddreklme

Full color raamfolie

Je raam voorzien van raambelettering die volledig bedrukt is? Dat kan! Ieder gewenst ontwerp is mogelijk. Dat levert gegarandeerd een unieke uitstraling op. De afbeeldingen hebben een hoge resolutie. Het is mogelijk om de afbeelding door te laten lopen op meerdere ramen. Full-color raamfolie wordt dan ook veel gebruikt als blikvanger in onder andere etalages. Dit type decoratieve raamfolie laat geen licht door. 

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Op zoek naar zonwerende folies of veiligheidsfolies?

Die hebben we natuurlijk ook!

Zoek je advies over raambestickering en belettering?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp en de inrichting van jouw ruimtes. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Raambestickering heeft veel voordelen. Naast dat het een decoratieve functie heeft, kan raambestickering ook gebruikt worden om ruimtes (gedeeltelijk) af te bakenen om zo meer privacy te creëren. Ook kan raambelettering gebruikt worden als bewegwijzering binnen scholen en kantoorgebouwen. 

De levensduur van geprinte raamfolies ligt tussen de 3 en 6 jaar. De exacte levensduur hangt af van de samenstelling van de folie en of er gebruik wordt gemaakt van bijbehorende laminaten. 

De meeste raamfolies kunnen van de ramen worden verwijderd met behulp van schrapers en lijmverwijderaar. Mocht de folie al jarenlang op het raam zitten, dan is het verstandig de raamfolie eerst een beetje op te warmen met een föhn. Reinig de ramen na het verwijderen van de raamfolie met ontvetter of schoonmaakmiddel. 

Kleine raamfolies kunnen, met wat handigheidjes, veelal zelf geplakt worden. Voor grote prints raden we je aan om dit door professionals uit te laten voeren, zoals wij van ddreklame

Wanneer raamfolies een verstikkende werking hebben op het glas (zoals ramen), dan kan een thermische breuk ontstaan. Hiervan is sprake als het glas barst doordat de temperatuur tussen de folie en het raam zodanig oploopt dat het glas niet verder kan uitzetten. Deze breekt als het ware dan binnen het raamkozijn. Om dit te voorkomen raden wij daarom warmteabsorberende kleuren af. Een raam volledig dichtplakken met zwarte snijfolie is om die reden geen goed idee.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon