Touringcar- en busreclame

Met reclame op je bus of touringcar is jouw merk en/of bedrijf zichtbaar voor een breed publiek. Door je bus te beletteren maak je bijvoorbeeld duidelijk wat voor service jouw voertuig of bedrijf levert. Daarnaast kan je met busreclame een merk of product bij een groot publiek onder de aandacht brengen. Bussen zijn immers altijd onderweg (in binnen- en buitenland) en worden gezien door heel veel reizigers en voorbijgangers. We gaan graag voor je aan de slag. Wil je jouw bus bestickeren, beletteren of volledig wrappen? We denken graag met je mee over de meest passende vorm voor jouw bus. Voertuigreclame als jouw visitekaartje!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten touringcar- en busreclame

We geven je graag advies!

Wij inventariseren, ontwerpen en verzorgen een helder uitvoeringsplan. Dit realiseren we samen, geheel gebaseerd op jouw wensen. Onze grafisch vormgevers zorgen voor een prachtig ontwerp. Lever je het ontwerp liever zelf aan? Dan kan dat natuurlijk ook. Het aanbrengen van de reclame op jouw bus kan zowel bij ons in de werkplaats als op jouw bedrijfslocatie plaatsvinden. Onze monteurs hebben veel ervaring met het beplakken van diverse voertuigen en zorgen voor een perfecte afwerking. We zorgen ervoor dat je voertuig zo kort mogelijk stil staat en we maken een plan voor eventueel toekomstig schadeherstel.

Belettering in de vorm van een strik op touringcar

Belettering van je bus of touringcar

Met het beletteren van jouw bus zorgen we ervoor dat jouw bedrijfs- of productgegevens duidelijk zichtbaar zijn. Dit kan de naam van jouw bedrijf of merk zijn, een website-url, een slogan of een logo. Dit doen we met kwaliteitsfolie van 3M. Hiermee zorg je ervoor dat jouw bus zich onderscheidt en dat voorbijgangers direct de meest belangrijke informatie te zien krijgen. Je bus bestickeren met andere creatieve uitingen – zoals motieven, patronen en prints – is ook mogelijk. Hierdoor valt jouw voertuig extra op.

Close up van blauw gewrapte spiegel touringcar

Volledige wrap bus of touringcar

Een volledig gewrapte bus zorgt voor een extra mooi effect. Hierdoor val je nog meer op en laat je een onuitwisbare indruk achter. Reclame op je bus moet je zien als een rijdend billboard dat door het hele land zichtbaarheid genereert. Zeer geschikt dus voor nationale campagnes. Wij zorgen voor een uniforme uitstraling van je wagenpark en denken mee over eventuele wisselende boodschappen op je voertuig. We gebruiken kwaliteitsfolie van 3M. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede kwaliteit. 

Zoek je advies over touringcar- en busreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw touringcarreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage