Touringcar- en busreclame

Met reclame op je bus of touringcar is jouw merk en/of bedrijf zichtbaar voor een breed publiek. Door je bus te beletteren maak je bijvoorbeeld duidelijk wat voor service jouw voertuig of bedrijf levert. Daarnaast kan je met busreclame een merk of product bij een groot publiek onder de aandacht brengen. Bussen zijn immers altijd onderweg (in binnen- en buitenland) en worden gezien door heel veel reizigers en voorbijgangers. We gaan graag voor je aan de slag. Wil je jouw bus bestickeren, beletteren of volledig wrappen? We denken graag met je mee over de meest passende vorm voor jouw bus. Voertuigreclame als jouw visitekaartje!

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten touringcar- en busreclame

We geven je graag advies!

Wij inventariseren, ontwerpen en verzorgen een helder uitvoeringsplan. Dit realiseren we samen, geheel gebaseerd op jouw wensen. Onze grafisch vormgevers zorgen voor een prachtig ontwerp. Lever je het ontwerp liever zelf aan? Dan kan dat natuurlijk ook. Het aanbrengen van de reclame op jouw bus kan zowel bij ons in de werkplaats als op jouw bedrijfslocatie plaatsvinden. Onze monteurs hebben veel ervaring met het beplakken van diverse voertuigen en zorgen voor een perfecte afwerking. We zorgen ervoor dat je voertuig zo kort mogelijk stil staat en we maken een plan voor eventueel toekomstig schadeherstel.

Belettering in de vorm van een strik op touringcar

Belettering van je bus of touringcar

Met het beletteren van jouw bus zorgen we ervoor dat jouw bedrijfs- of productgegevens duidelijk zichtbaar zijn. Dit kan de naam van jouw bedrijf of merk zijn, een website-url, een slogan of een logo. Dit doen we met kwaliteitsfolie van 3M. Hiermee zorg je ervoor dat jouw bus zich onderscheidt en dat voorbijgangers direct de meest belangrijke informatie te zien krijgen. Je bus bestickeren met andere creatieve uitingen – zoals motieven, patronen en prints – is ook mogelijk. Hierdoor valt jouw voertuig extra op.

Close up van blauw gewrapte spiegel touringcar

Volledige wrap bus of touringcar

Een volledig gewrapte bus zorgt voor een extra mooi effect. Hierdoor val je nog meer op en laat je een onuitwisbare indruk achter. Reclame op je bus moet je zien als een rijdend billboard dat door het hele land zichtbaarheid genereert. Zeer geschikt dus voor nationale campagnes. Wij zorgen voor een uniforme uitstraling van je wagenpark en denken mee over eventuele wisselende boodschappen op je voertuig. We gebruiken kwaliteitsfolie van 3M. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede kwaliteit. 

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over touringcar- en busreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw touringcarreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Een touringcar is de hele dag onderweg, waardoor de bus door veel verschillende mensen wordt gezien. Door touringcarreclame in te zetten, kan je jouw naamsbekendheid vergroten en jouw merk verder verspreiden. Bovendien zorg je er voor dat jouw bus herkenbaar is voor passagiers en betrokkenen. Wil je jouw spelersbus, touringcar of lijnbus van belettering voorzien? ddreklame helpt je graag!

Bij ddreklame kun je terecht voor diverse soorten reclame. Denk hierbij aan simpele belettering, in de vorm van tekst of afbeeldingen. Ook kan je jouw touringcar volledig laten in pakken met een buswrap. We geven je graag advies over welke soort reclame het best past bij jouw doelstellingen. Ook wat betreft de foliekeuze geven wij passend advies.

Jazeker! De ontwerpers van ddreklame zijn zeer ervaren in het maken van unieke designs voor busreclame. Uiteraard passend bij jouw wensen, merkuitstraling en huisstijl.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon