Digital signage in een restaurant

DIGITAL SIGNAGE

Gemakkelijk en snel een nieuwe campagne online zetten? Je menukaarten digitaal weergeven? Informatie geven over een bepaald product? Of je bezoekers informeren over waar zij naar toe moeten? Wij regelen het voor je met behulp van digital signage. Digital signage kan gebruikt worden als aanvulling op of alternatief voor traditionele communicatiemiddelen en zorgt ervoor dat jij je doelgroep op een aantrekkelijke en innovatieve manier kan voorzien van relevante informatie. Digital signage is zowel binnen als buiten toepasbaar en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Wij zorgen ervoor dat zowel de content als de uitvoering wordt aangepast aan jouw wensen en past binnen de omgeving waarin het wordt geplaatst.

Meer weten? We helpen je graag verder.

CONTACT

DIGITAL SIGNAGE

DD-reklame-bol-transparant

Eenvoudig, innovatief en interactief: digital signage is overal en door iedereen inzetbaar.”
Neem contact met ons op!
Digital signage voor weergave menu's

DYNAMISCHE CONTENT

Wat digital signage zo aantrekkelijk maakt is de hoge mate van flexibiliteit en de mogelijkheden voor dynamische content voorziening. Digital signage wordt aangestuurd via een online programma waarmee je van afstand al je producten van content kan voorzien en kan monitoren. Toon diverse content op verschillende producten en pas aan waar en wanneer je maar wilt. Je content beheer je gemakkelijk en snel door het gebruik van geïntegreerde apps. Hiermee voeg je functionaliteiten toe aan je displays. Denk hierbij aan de weergave van het weer en de tijd, het tonen van foto en video materiaal, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van QR-codes en interactieve content om klanten te ontvangen. Voor ondersteuning van het creëren en beheren van content kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

CONTACT

Digital Signage SuperKeukens

VOORDELEN

Naast dat digital signage op veel manieren kan worden ingezet heeft het gebruik ervan ook veel voordelen. Zo trekt bewegend beeld veel aandacht en kan je je zichtbaarheid aanzienlijk vergroten. Ideaal dus voor in jouw winkeletalage. Ook kun je de interactie met bezoekers vergroten en zo de klantervaring verbeteren door het plaatsen van een display met touchscreen. Door digital signage aan te schaffen kun je voor een relatief lage investering eindeloos veel content delen met je bezoekers of klanten. Hiermee kun je kosten besparen op campagnemateriaal en ben je milieubewust bezig. Ook biedt het gebruik van digital signage de mogelijkheid om data te verzamelen. Zo kan je op een eenvoudige manier inzicht krijgen op het klantprofiel van jouw bezoekers en kun je je campagnes nog doelgerichter maken!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We nemen graag de opties met je door.

CONTACT

HARDWARE


Digital signage Iphone zuil

Het uiterlijk van je digital signage hangt af van de hardware die je kiest. Hardware is er in veel verschillende vormen en maten en dus is er altijd iets dat past binnen jouw bedrijf. Zo leveren wij Iphone-stijl zuilen, balie displays, diverse portrait en landscape schermen en hardware speciaal voor buiten. Hierbij heb je de keuze uit verschillende merken en afmetingen. Graag vertellen we je meer over de verschillende soorten hardware en geven we advies over wat het best past binnen jouw situatie.

CONTACT

SOFTWARE


Door middel van een geïntegreerde app-store kun je functionaliteiten toevoegen aan je digital signage. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare apps:

Interactieve knoppen

Weer

Datum en Tijd

Aftelkalender

Afbeeldingen weergeven

Menubord

Muisbediening via telefoon

RSS Ticker

Text Ticker

Campagne schakelaar

Analoge klok

Achtergrondkleur

QR-code

RSS-reader

Template app

Website tonen

Video stream

Gepersonaliseerde app

IN TIJDEN VAN COVID-19


PEOPLE COUNTER

geschikt voor de retail en inzetbaar tijdens de coronacrisis

HANDDESINFECTIE DISPENSER

Om de hygiëne te verbeteren

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Meer weten of advies nodig?
Neem contact met ons op!

T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl
Volg ons ook op LinkedinFacebook en Instagram!