Digital signage

Digital signage is een vernieuwende en opvallende manier om jouw doelgroep te bereiken. Deze digitale vorm van communicatie is dynamisch en interactief en stelt je in staat gerichte campagnes op te zetten per doelgroep.  

Interesse?

We denken graag met je mee!

Wat is digital signage?

Digital signage omvat digitale schermen die gebruikt worden voor reclame, informatievoorziening of bewegwijzering. Dit kan variëren van interactieve menukaarten in de horeca tot informatieve schermen in bedrijfsomgevingen. Het is een flexibele oplossing voor zowel interne als externe communicatie. 

Belangrijk voor digital signage

De een kan niet zonder de ander.

Voorbeeld van een bestand opmaken

Software

Digital signage software Met de software voor digital signage kun je binnen een handomdraai nieuwe content creëren, online zetten en monitoren. Altijd en overal,

Lees meer
Voorbeeld van Touch Display om smoothies te bestellen

Hardware

Digital signage hardware Gemakkelijk en snel een nieuwe online campagne delen? Je menukaarten digitaal weergeven? Of je bezoekers informeren over waar zij naar toe

Lees meer

Waarom digital signage?

Digital signage werkt via de cloud, waardoor je vanaf iedere locatie en op ieder tijdstip de informatie getoond op jouw digitale reclameborden kan beheren, aanpassen en monitoren. Het online digital signage platform is opgebouwd uit diverse apps met ieder zijn eigen signage software. Dit maakt dat onze digital signage displays op veel verschillende manieren inzetbaar zijn. Denk hierbij aan digitale reclameschermen in etalages, showrooms en productschappen of als bewegwijzering op een bedrijventerrein. Ook kan je een digitale reclamezuil gebruiken ter verwelkoming van bezoekers in een kantoorgebouw of zorginstelling, om digitaal bestellingen op te nemen in de horeca of om personeel in retailzaken eenvoudig de voorraad te laten controleren. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Wat kun je bereiken met digital signage?

Verbeterde klantbeleving: Creëer een dynamische en interactieve klantbeleving. Digital signage kan helpen bij het wegwijs maken van klanten, het tonen van productinformatie of het aanbieden van interactieve ervaringen. 

Merkbekendheid en verkoopstimulering: Een doeltreffend ontworpen digital signage-campagne kan de zichtbaarheid van je merk aanzienlijk vergroten en daarmee de verkoop stimuleren. Het biedt een platform om producten op een creatieve en opvallende manier te presenteren. 

Efficiënte interne communicatie: Digital signage is ook een krachtige tool voor interne communicatie. Het kan worden ingezet voor het delen van belangrijke mededelingen, KPI’s of evenementen binnen een organisatie, wat bijdraagt aan goed geïnformeerde en betrokken medewerkers. 

Hoe werkt digital signage?

Ons digital signage platform is gebouwd op gebruiksgemak en flexibiliteit. Via een intuïtieve interface kun je content uploaden, plannen en beheren. De software maakt het mogelijk om verschillende soorten content, zoals video’s, afbeeldingen en live feeds, te integreren. Daarnaast biedt onze hardware, variërend van grote digitale reclameschermen tot subtiele displays, een betrouwbare en heldere weergave van jouw content, passend bij elke omgeving. 

Reactie binnen 24 uur!

Branchespecifieke toepassingen van digital signage

Elke branche heeft unieke eisen en uitdagingen. ddreklame begrijpt hoe deze effectief kunnen worden aangepakt met op maat gemaakte digital signage oplossingen bij bijvoorbeeld: 

In de retail kan digital signage worden ingezet voor productpromoties, interactieve etalages of als onderdeel van het winkelinterieur om de winkelbeleving te verbeteren.

Restaurants en cafés kunnen profiteren van digital signage door dynamische menukaarten te tonen, wachttijden te communiceren of speciale aanbiedingen uit te lichten.

Ziekenhuizen en klinieken kunnen digital signage gebruiken voor bewegwijzering, informatieverstrekking aan patiënten en bezoekers, en om gezondheidsinformatie toegankelijk te maken.

Scholen en universiteiten kunnen digital signage inzetten voor het communiceren van roosterwijzigingen, evenementaankondigingen en algemene informatievoorziening aan studenten en medewerkers.

Digital signage op maat

ddreklame heeft veel ervaring met het ontwerpen van reclame en weet wat nodig is om jouw doel te bereiken. We zorgen ervoor dat het door jou gekozen digitale reclamescherm past binnen de omgeving waarin het geplaatst wordt. Hierbij kunnen we zowel de omgeving als de display voorzien van binnenreclame. Daarnaast helpen we je graag bij het ontwerp van jouw campagnes. Onze ervaren medewerkers geven je passend en deskundig advies. 

 

Er zijn veel verschillende soorten digitale reclameborden en manieren waarop je invulling kan geven aan jouw campagnes. Op deze pagina vind je een overzicht van de diverse opties op het gebied van digital signage. Niet gevonden wat je zocht? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. De markt van digitale producten verandert snel en we helpen je graag met jouw zoektocht naar het meest innovatieve product. 

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw digital signage campagne. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

We maken de meeste van onze onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron. Werken we samen met een externe leverancier? Dan kiezen we voor een partij die dezelfde kwaliteitstandaard hanteert als wij.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen achteraf. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Digital signage (of ook wel narrowcasting genoemd) is een moderne manier van communiceren met veel voordelen. Zo toon je met digital signage altijd de meest actuele informatie. Bovendien zijn de schermen interactief en heb je de mogelijkheid om vanaf afstand campagnes te creëren, aan te passen en te monitoren.

Digital signage kan gebruikt worden om zowel intern als extern te communiceren. Denk hierbij aan actuele informatie voorzieningen in sporthallen, winkelcentra, kantoorruimtes of op eventlocaties. Ook is het mogelijk om bewegwijzering digitaal te tonen of om in etalages wisselende advertenties te laten zien aan voorbijgangers.

Jazeker! De digital signage software werkt via de cloud. Hierdoor heb je waar en wanneer je maar wilt toegang tot jouw campagnes en schermen. Creëer, pas aan, of monitor meerdere schermen tegelijk vanaf afstand!

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon