Digital signage

Digital signage is een vernieuwende en opvallende manier om jouw doelgroep te bereiken. Deze digitale vorm van communicatie is dynamisch en interactief en stelt je in staat gerichte campagnes op te zetten per doelgroep. ddreklame heeft veel kennis van het inzetten van reclame om een specifieke doelgroep te bereiken. We helpen je dan ook graag met het opstellen van een succesvolle digitale campagne en het ontwerp van jouw digitale display. We zorgen ervoor dat je alle benodigde tools en kennis in handen hebt, zodat je zo snel mogelijk zelf aan de slag kunt met het maken van unieke reclame-uitingen. Wat wil je nog meer?

Interesse?

We denken graag met je mee!

Belangrijk voor digital signage

De een kan niet zonder de ander.

Voorbeeld van een bestand opmaken

Software

Digital signage software Met de software voor digital signage kun je binnen een handomdraai nieuwe content creëren, online zetten en

Lees meer
Voorbeeld van Touch Display om smoothies te bestellen

Hardware

Digital signage hardware Gemakkelijk en snel een nieuwe online campagne delen? Je menukaarten digitaal weergeven? Of je bezoekers informeren over

Lees meer

Waarom digital signage?

Digital signage werkt via de cloud, waardoor je vanaf iedere locatie en op ieder tijdstip de informatie getoond op jouw digitale schermen kan beheren, aanpassen en monitoren. Het online digital signage platform is opgebouwd uit diverse apps met ieder zijn eigen signage software. Dit maakt dat onze digital signage displays op veel verschillende manieren inzetbaar zijn. Denk hierbij aan digitale reclameschermen in etalages, showrooms en productschappen of als bewegwijzering op een bedrijventerrein. Ook kan je een digitale reclamezuil gebruiken ter verwelkoming van bezoekers in een kantoorgebouw of zorginstelling, om digitaal bestellingen op te nemen in de horeca of om personeel in retailzaken eenvoudig de voorraad te laten controleren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Digital signage op maat

ddreklame heeft veel ervaring met het ontwerpen van reclame en weet wat nodig is om jouw doel te bereiken. We zorgen ervoor dat het door jou gekozen reclamescherm past binnen de omgeving waarin het geplaatst wordt. Hierbij kunnen we zowel de omgeving als de display voorzien van binnenreclame. Daarnaast helpen we je graag bij het ontwerp van jouw campagnes. Onze ervaren medewerkers geven je passend en deskundig advies.

Er zijn veel verschillende soorten digitale reclameborden en manieren waarop je invulling kan geven aan jouw campagnes. Op deze pagina vind je een overzicht van de diverse opties op het gebied van digital signage. Niet gevonden wat je zocht? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. De markt van digitale producten verandert snel en we helpen je graag met jouw zoektocht naar het meest innovatieve product.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw digital signage campagne. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 14
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 17
Fien en teun logo website@0,25x
Klanten logo's_Tekengebied 1
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 31
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 28
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 16
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 13
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 6
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 2
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 3
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 25
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 20
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 22
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 12
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 9
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 10
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 8
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 29

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Digital signage (of ook wel narrowcasting genoemd) is een moderne manier van communiceren met veel voordelen. Zo toon je met digital signage altijd de meest actuele informatie. Bovendien zijn de schermen interactief en heb je de mogelijkheid om vanaf afstand campagnes te creëren, aan te passen en te monitoren.

Digital signage kan gebruikt worden om zowel intern als extern te communiceren. Denk hierbij aan actuele informatie voorzieningen in sporthallen, winkelcentra, kantoorruimtes of op eventlocaties. Ook is het mogelijk om bewegwijzering digitaal te tonen of om in etalages wisselende advertenties te laten zien aan voorbijgangers.

Jazeker! De digital signage software werkt via de cloud. Hierdoor heb je waar en wanneer je maar wilt toegang tot jouw campagnes en schermen. Creëer, pas aan, of monitor meerdere schermen tegelijk vanaf afstand!

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon