Gevelreclame

Gevelreclame vergroot de zichtbaarheid en vindbaarheid van je pand en draagt daarmee bij aan je naamsbekendheid. Met ons grote assortiment aan gevelreclame en lichtreclame is er altijd een passende oplossing voor jou te vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos en qua formaat bijna onbeperkt. Wil je een verlichte, aangelichte of onverlichte reclame op de gevel? Heb je de wens om wisselend met je klanten te communiceren? Traditioneel of juist digitaal? Maak kennis met alle mogelijke vormen van gevelreclame en kies de buitenreclame uitvoering die bij jouw wensen past. 

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten gevelreclame

Jij wilt toch ook gezien worden?

Wat voor soort gevelreclame of lichtreclame je ook kiest, wij zorgen voor het onderhoud. We verlenen het technisch onderhoud en vervangen indien nodig onderdelen. Zo blijft de reclame op jouw gevel altijd een prachtig visitekaartje. Je kunt kiezen voor een meerjarig contract of een eenmalige inspectie. De keus is aan jou.

Gevelbelettering

Gevelbelettering is er in verschillende soorten en maten. Je kunt bij ddreklame terecht voor verlichte doosletters, onverlichte freesletters of strakke gevelbelettering uit folie. Doosletters en freesletters zijn opvallende letters of cijfers die zorgen voor een prachtig 3D-effect. Gevelbelettering uit folie plakken we direct op jouw gevelbord of raam, wat zorgt voor een goede herkenbaarheid. We maken gevelbelettering uit verschillende soorten materiaal, afhankelijk van de gewenste toepassing. We hebben een tal aan lettertypes beschikbaar, waardoor we gegarandeerd aan jouw wensen kunnen voldoen. Ook in het donker zichtbaar zijn? Wij zorgen voor direct, indirect of aangelichte gevelbelettering met LED of NEON verlichting. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van iedere optie. 

Cassete 1

Gevelborden

Met een gevelbord geef je meer body aan je gevel. Ons standaard gevelbord heeft een dikke rand, wat zorgt voor een mooi 3D-effect. Hierdoor springt jouw gevel goed in het oog. De borden kunnen voorzien worden van onder andere snijteksten of uitgefreesde letters. Ook is het mogelijk om van binnenuit te verlichten met LED verlichting. Dit geeft de reclame op jouw gevel een prachtig effect in het donker. Je kunt bij ons terecht voor gevelborden in iedere vorm of maat. We vertellen je hier graag meer over.

Dubbel reclamebord zodat het van beide kanten zichtbaar is

Reclameborden

Een reclamebord langs de weg of een sponsorbord bij jouw sportclub? Wij  ontwerpen, produceren en monteren op maat gemaakte reclameborden. Je hebt veel keuze wat betreft materiaal en formaat. Ook zorgen we voor haarscherpe prints. Hierdoor trek je gegarandeerd de aandacht van het publiek. Meer weten? We geven je graag advies.

Spandoek met frame: uniek wisselsysteem

Een spandoek is een mooie blikvanger voor jouw bouwplaats of reclamedrager op jouw gevel. Spandoeken zijn daarnaast zeer geschikt voor promotionele signing. We hebben diverse soorten gevelreclame spandoeken. Ben je op zoek naar een budgetoptie? Dan is ons traditionele spandoek wellicht wat voor jou. Liever een optie waarbij de elastieken niet zichtbaar zijn? Wij monteren onze spandoeken blind. Voor spandoeken op grote hoogte en van groot formaat hebben wij een uniek zelf-hijsend wisselsysteem ontworpen. Weten welke optie het best past bij jouw situatie? We vertellen je graag meer.

Ook in het donker goed zichtbaar zijn?

Wel zo handig!

Zoek je advies over gevelreclame?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw gevelreclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Met gevelreclame vergroot je de vindbaarheid, zichtbaarheid en naamsbekendheid van jouw bedrijf. Bekijk gevelreclame inspiratie op deze pagina.

Er zijn veel soorten gevelreclame waaruit je kan kiezen, waaronder: gevelbelettering, reclameborden, gevelborden of een spandoek met frame. Hierin heb je ook keuze uit verschillende materialen. 

Naast een mooi ontwerp is de constructie van gevelreclame erg belangrijk. Zaken waar je onder andere rekening mee moet houden zijn: de ondergrond, windbelasting en eventuele vergunningen. 

Ja! Voor als je ook goed zichtbaar in het donker wilt zijn is lichtreclame ideaal. Ga voor verlichte doosletters, lichtbakken, lichtlijnen of een combinatie daarvan. In LED of NEON verlichting.