Iphone zuil digital signage zwart

Digital signage hardware

Gemakkelijk en snel een nieuwe online campagne delen? Je menukaarten digitaal weergeven? Of je bezoekers informeren over waar zij naar toe moeten? Wij regelen het voor je met behulp van een digital signage stand, digital signage display of digital signage scherm. Digital signage kan gebruikt worden als aanvulling op én als alternatief voor traditionele communicatiemiddelen. Zo zorg je ervoor dat je je doelgroep op een aantrekkelijke en innovatieve manier bereikt.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten digital signage

We geven je graag advies!

Digital signage is zowel binnen als buiten toepasbaar en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Met onze digital singnage stand, scherm of display kun je voor een relatief lage investering eindeloos veel content delen met bezoekers of klanten. Hiermee bespaar je kosten op geprint campagnemateriaal en ben je milieubewust bezig. Wij bieden digital signage hardware van diverse merken aan. Ook zijn de schermen verkrijgbaar in diverse formaten. Ieder soort digital signage scherm heeft zijn eigen toepassingen. Hierover geven je graag meer informatie.  

Wij passen het uiterlijk van jouw product volledig aan aan jouw wensen. Zo zorgen we ervoor dat de digital signage stand, display of het scherm perfect past binnen de omgeving waarin het product geplaatst wordt. Ook voor ondersteuning van het creëren en beheren van content kun je bij ons terecht.

Voorbeeld van hardware product Iphone zuil

Iphone zuilen

Met een touchscreen scherm vergroot je de interactie met bezoekers. Deze digitale signage stand draagt bij aan een positieve klantervaring. 

Voorbeeld van hardware product balie display

Balie display

Een digital signage monitor display is zeer geschikt voor in winkels. Toon acties of laat klanten zichzelf inschrijven voor een nieuwsbrief of klantenpas. Zo zorg je er voor dat klanten zich aan je binden!

Voorbeeld van product landscape scherm

Landscape schermen

Digital signage schermen zijn ideaal voor in vergaderzalen of wachtruimtes. Laat de meest actuele informatie zien, zoals spreadsheets of wachttijden.  Landscape schermen zijn er in verschillende formaten en met verschillende toepassingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Voorbeeld van product portrait scherm

Portrait schermen

Bewegend beeld trekt veel aandacht. Hiermee is een portrait digital signage scherm ideaal voor in jouw winkeletalage. Verticale schermen kunnen goed worden ingezet door ze naast elkaar te gebruiken. Speel met doorlopend beeld en creëer unieke ervaringen!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zelf campagnes maken?

Ook jij kan het!

Zoek je advies over digital signage hardware?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw digitale reclame. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Je kunt bij ddreklame terecht voor digitale schermen en displays van diverse merken, waaronder LG en Samsung.

Nee! Je kunt zoveel schermen aan de software koppelen als gewenst. Houd er wel rekening mee dat je voor iedere player een licentie nodig hebt.

De levertijd van schermen voor narrowcasting kan langer zijn dan normaal van ons wordt verwacht. Dit heeft te maken met het huidige chip-tekort. We kunnen hierdoor momenteel geen garanties afgeven met betrekking tot de levertijd. Neem voor vragen over de levertijd contact op met onze contactpersonen.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon