Bewegwijzering bord voor De Jong Duke

Bewegwijzering binnen

Niets is zo vervelend als lang moeten zoeken naar een bepaald product of de juiste afdeling of ruimte. Door binnen je gebouw de bewegwijzering goed vorm te geven maak je de indeling van jouw winkel, kantoor of wooncomplex in een handomdraai overzichtelijk. Zo bespaar je klanten, bezoekers en personeel een hoop tijd én frustraties. Goede bewegwijzering is een must voor winkelcentra en op scholen, maar ook  o.a. wooncentra, kantoor of productiehallen. Er zijn diverse vormen van interne bewegwijzering mogelijk. We geven je graag advies!  

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten bewegwijzering voor binnen

We geven je graag advies!

Cassete 1

Cassette borden

Een cassette bord heeft een dikke rand en zorgt voor een mooi 3D-effect. Deze vorm van interne bewegwijzering valt dan ook goed op! Een cassette bord wordt gemaakt van Dibond®, een zeer stevige maar ook lichte materiaalsoort. Cassette borden kunnen zowel gebruikt worden als bewegwijzering bord aan de muur, of hangend aan het plafond. Hierbij heb je de mogelijkheid om de borden enkelzijdig of dubbelzijdig te laten bedrukken. Er zijn diverse formaten beschikbaar. 

Bewegwijzering bord voor IKEA

Wandborden

Wandborden zijn dunner dan cassette borden en dus zeer geschikt om een minimalistisch effect te creëren. We maken deze vorm van interne bewegwijzering in iedere gewenste vorm of formaat. Ook zorgen we voor een mooie bedrukking in jouw huisstijl. Veel gebruikte materiaalsoorten voor wandborden zijn Dibond® of Forex®, maar hierin zijn ook andere opties mogelijk. En wandbord wordt vaak gebruikt als bewegwijzering in een winkel, maar komt ook in een ander gebouw goed tot zijn recht. 

Freesletters

Freesletters en -cijfers zijn een krachtige vorm van interne bewegwijzering. De uitspringende contour letters vallen namelijk extra goed op. Door de letters te voorzien van een unieke print met bijvoorbeeld opvallende kleuren, patronen of beelden zorg je ervoor dat de bewegwijzering binnen jouw winkel, kantoor of een ander gebouw een onmisbaar onderdeel wordt van jouw ruimte. Je hebt keuze uit diverse soorten materiaal en een tal van lettertypes. 

Bewegwijzering bord voor IKEA - bewegwijzering binnen

Hangend doek

Hangende doeken zijn ideaal voor als je iets vanaf grote afstand wilt communiceren. De doeken kunnen namelijk uitgevoerd worden in grote formaten. Het lichte materiaal maakt bovendien dat de doeken zeer geschikt zijn voor montage aan plafonds. De doeken kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. Voor de dubbelzijdige variant maken we gebruik van een materiaalsoort die geen licht doorlaat. Dit zorgt ervoor dat het doek niet doorschijnt. Wel zo handig als je diverse uitingen wilt tonen. Het hangend doek is een voorbeeld van interne bewegwijzering met een duidelijke meerwaarde voor jouw gebouw. 

Roze vloersticker voor HORNBACH - binnenreclame

Vloerstickers

Een hele effectieve vorm van binnen bewegwijzering in jouw winkel, school, kantoor of ander gebouw is de vloersticker. Vloerstickers hebben een hoge attentiewaarde. Mensen kijken namelijk vaker naar de grond dan naar de ruimte om zich heen. Zo zijn vloerstickers geschikt om de gewenste looproute aan te duiden. Vloerstickers kunnen voorzien worden van een laminaat die de print beschermt tegen uitglijden, vocht en vuil. Verkrijgbaar in elke gewenste vorm.

Bewegwijzering bord Aanduiding lokaal 1.17 voor De Jong Duke

Raambestickering en belettering

Raamfolies zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld lokalen of kantoorruimtes aan te duiden. Met deze manier van interne bewegwijzering kun je duidelijk communiceren zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Bovendien is het mogelijk om de bewegwijzering in je raamfolie op te nemen, terwijl je tegelijkertijd je ruimte afbakent om meer privacy te creëren. We hebben diverse soorten raamfolies beschikbaar: van glanzend tot mat, volledig dekkend of deels licht doorlatend en met of zonder motief of print. Neem vooral een kijkje op onze pagina’s over raamfolies. Hier vind je meer informatie over onze raambestickering en belettering en over verschillende soorten raamfolies en hun toepassingen.   

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over bewegwijzering binnen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van interne bewegwijzering. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van je project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Wat betreft kleurgebruik in bewegwijzering zijn er veel mogelijkheden. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de leesbaarheid. Om de leesbaarheid van de bewegwijzering  te bevorderen maak je gebruik van contrasterende kleuren. Dit houdt in dat de kleur van de tekst sterk in contrast moet zijn met de kleur van de achtergrond. Dit zorgt voor optimale leesbaarheid van jouw bewegwijzering.

Probeer bewegwijzering zo vaak mogelijk terug te laten komen, maar zorg er wel voor dat het niet te druk wordt. Zorg er vooral voor dat er bewegwijzering aanwezig is op kruispunten en afslagen binnen jouw bedrijf of op jouw terrein. Denk ook na over het plaatsen van bewegwijzering op plekken waar keuze is tussen meerdere opties, zoals diverse deuren of de keuze tussen de lift en de trap. Belangrijk is om in consistent te zijn in het gebruik van bewegwijzering. Plaats je op één deur een bordje? Zorg er dan voor dat op de andere deuren ook een bordje wordt geplaatst.

Door het gebruik van kleuren kan je op een duidelijke manier diverse verdiepingen, afdelingen en looproutes van elkaar onderscheiden. Zo maak je de diverse ruimtes beter vindbaar voor bewoners, bezoekers, medewerkers of personeel. Dit is vooral handig in wooncomplexen, winkels of kantoorpanden met meerdere verdiepingen.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon