Vlaggen en banieren

Met reclame op een banier of vlag trek je op een creatieve en voordelige wijze de aandacht van voorbijgangers. Banieren en vlaggen zijn van afstand duidelijk te zien en springen direct in het oog. Met een opvallende kleur en een uniek ontwerp ben je bovendien extra goed zichtbaar. Onze banieren en vlaggen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan hierdoor langer mee. Vlaggen banieren van ddreklame lenen zich perfect voor unieke buitenreclame.

Vlaggenmast kopen, laten plaatsen of een vlaggenmast bij de banieren laten leveren? Of ben je op zoek naar een vlaggenmast met verlichting? Ook daarmee zijn we je graag van dienst. 

 

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten materiaal & afwerking

We geven je graag advies!

Onze banieren en vlaggen zijn gemaakt van sterk materiaal. Hierdoor gaan ze extra lang mee. De onderkant van de vlaggen kunnen zowel recht als rond worden afgewerkt. Door te kiezen voor een banier met een afgeronde hoek rafelen de banieren en vlaggen minder snel. Hierdoor komt er minder afval in de natuur terecht. Een duurzame keuze dus!

Flag PET

Flag PET is een duurzame variant stof. Het materiaal is namelijk gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Dus wil je duurzame reclame vlaggen of banieren laten bedrukken? Dan is Flag PET een hele goede optie.

Flag Longlife

Flag Longlife is een extra sterke vlaggenstof. Dankzij een speciale structuur rafelt de stof minder snel. Een goede oplossing voor extra sterke reclame vlaggen en banieren.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Vlag of banier ophangen?

Wel zo handig!

Vlaggenmast Easylift

De Easylift vlaggenmast is dé vlaggenmast met hijsbare banierhouder. Deze vlaggenmast is speciaal bedoeld voor situaties waarin er geen mogelijkheid is om de vlaggenmast te kantelen. De Easylift is een samenvoeging van het beste van alle bestaande hijsbare systemen in de markt, waarbij elk onderdeel afzonderlijk bekeken, waar nodig verbeterd én getest is. De vlaggenmast heeft een dikwandige, robuuste cilindrische aluminium mast. De banierhouder is voorzien van slijtvaste, hoogwaardige POM-geleidingsringen die soepel over de mast naar beneden glijden, zonder de coating te beschadigen. Via een afsluitbare bedieningsunit wordt met een hoogwaardig vlaggenkoord de banierhouder bediend. We kunnen de vlaggenmast ook voor je plaatsten op de door jou aangewezen plek. 

Vlaggenmast Kantelanker

Een banier vlaggenmast kopen die kan kantelen? De Vlaggenmast Kantelanker heeft een 360 graden roterende banierhouder en is geschikt voor diegenen die hun reclameboodschap onder alle omstandigheden zichtbaar willen hebben. Ook bij windstil weer zorgt de uithouder voor perfecte zichtbaarheid van jouw banier. De Kantelanker mast is gemaakt van duurzaam glasvezelversterkt polyester. Dit onderhoudsvrije materiaal is sterk én licht van gewicht, en heeft een glanzende, gladde en vuilafstotende afwerking. Het verwisselen van de banier gaat eenvoudig en veilig dankzij het kantelanker en lichte gewicht van de mast.

Gevelstok

De gevelstok is een 2 meter lange vlaggendrager, zeer geschikt voor het ophangen van gevelvlaggen. De gevelstok is gemaakt van lichtgewicht aluminium en afgewerkt met een witte poedercoating. De knop is gemaakt van kunststof. Een goed alternatief voor bedrijven die geen plek hebben om een vlaggenmast of banier vlaggenmast te plaatsen.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over vlaggen en banieren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Vlag eigen formaat

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw banieren en vlaggen. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Een gevelvlag is een rechte vlag die schuin naar beneden hangt. De gevelvlag kan opgehangen worden aan een standaard gevelstok en is zeer geschikt om zichtbaarheid te creeren in een winkelstraat. Een baniervlag daarentegen is een ‘staande vlag’, langer in de lengte dan in de breedte. Een baniervlag is geschikt voor een baniervlaggenmast, en zal door bevestiging aan de roterende banieruithouder altijd zichtbaar zijn – ook bij weinig wind! Een baniervlag zorgt voor een professioneel en strak aangezicht en wordt daarom veel gebruikt op bedrijventerreinen.

Wij leveren vlaggen en banieren over het algemeen binnen enkele dagen. Om hier zeker van te zijn, kun je contact met ons opnemen.

Het materiaal Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen. Flag PET is een duurzaam alternatief, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Longlife is een extra sterke vlaggenstof dat dankzij een speciale structuur minder snel rafelt.

Onze banieren worden afgewerkt met een afgeronde hoek in plaats van een rechte hoek. Deze manier van afwerken zorgt ervoor dat de vlag minder snel gaat rafelen. Hierdoor komt er ook minder afval in de natuur terecht. Een win-win situatie, dus!

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon