De veelzijdigheid van Vilt: een uniek materiaal voor diverse reclame-uitingen

In de wereld van reclame is vilt een minder bekend materiaal. Dat is jammer, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is vilt een duurzaam materiaal en leent het zich voor het creëren van opvallende en unieke reclame-uitingen. In deze blog verkennen we de veelzijdigheid van vilt en inspireren we je met verschillende voorbeelden.

Creatieve toepassingen

Bij ddreklame werken we graag met vilt. Het materiaal is zowel functioneel als esthetisch ideaal — van ons eigen ontwikkelde spel PictoMatch tot op maat gemaakte 3D-logo’s en innovatieve interieuraccessoires, vilt biedt eindeloze mogelijkheden om unieke en opvallende reclame-uitingen te creëren die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

PictoMatch - een origineel ddreklame spel
Pet Vilt display

PictoMatch: een spel ontwikkeld door ddreklame

PET-Vilt: een op maat gemaakt 3D-logo

Duurzaam materiaal

Bij ddreklame werken we met PET-Vilt, gevormd door het samenpersen en vervilten van 100% polyester weefsel. PET panelen bevatten minimaal 75% gerecycled materiaal van PET-flessen, wat resulteert in een sterk en flexibel materiaal. Het onderscheidt zich niet alleen door zijn duurzaamheid, maar ook met kenmerken als kleur- en slijtvastheid, geluidsabsorberende eigenschappen, UV-stabilisatie en brandclassificatie B-s2,d0.

Maatwerk en kleurenopties

Een van de meest fascinerende kenmerken van vilt is de mogelijkheid om het in vrijwel iedere gewenste kleur te produceren. Het vilt dat wij gebruiken heeft een dikte van 9,0 mm en komt in meer dan 35 kleuren. Met zo’n breed scala aan kleuren zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Zo zorgen we ervoor dat jouw reclame-uitingen perfect aansluiten bij je merkidentiteit en boodschap. Daarnaast kan vilt bedrukt of geprint worden. Dat biedt mogelijkheden voor extra personalisatie en aansluiting bij jouw huisstijl en wensen.

Inspiratie en mogelijkheden

Of het nu gaat om het ondersteunen van jouw merkverhaal met een opvallend viltlogo of het toevoegen van een mooie textuur aan een ruimte door middel van gepersonaliseerde interieuraccessoires, vilt biedt een scala aan mogelijkheden om jouw merkbeleving op een creatieve manier te versterken.

Scheidingswand vilt met patroon
Lampenkap vilt

Een scheidingswand met origineel patroon

3D-lampenkap: een uniek interieuraccessoire

Deze blog is slechts een voorproefje van de potentie van vilt als materiaal voor reclame en branding. Duurzaamheid, veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht maken vilt tot hét materiaal om jouw bedrijf te onderscheiden en je merk op een unieke manier te presenteren. Bij ddreklame staan we klaar om je te helpen bij het verkennen van de mogelijkheden en het realiseren van jouw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe vilt jouw merk naar nieuwe hoogten kan tillen.

Arjan Adriaanse

Salesmanager ddreklame

“Jouw merkidentiteit door vertalen naar de inrichting van je kantoor? Ik help je graag!”

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon