Oplossingen voor coronamaatregelen

Het is een bijzondere tijd. We hopen dat jij, je familie, je vrienden en collega’s gezond zijn en blijven. Dat is ieders voornaamste zorg. Daarnaast proberen we allemaal -waar het kan- door te werken. Dat geldt ook voor ons. We maken zelf gebruik van een aantal producten waar wij van denken dat wij er jullie bedrijf ook mee kunnen helpen. Onderstaand geven we daar wat voorbeelden van. Uiteraard willen wij ook met je mee denken als je tegen andere problemen aanloopt. We wensen je veel sterkte en improvisatievermogen toe in de komende tijd.

Afbakenschermen

Iedereen die in een winkel of fabriek werkt, kent helaas sinds kort het probleem. Bij het vakkenvullen of bij een montageklus. Het is voor ons welzijn belangrijk om op 1,5 meter van elkaar te blijven. Dat vergeten we soms. Met deze schermen kun je jezelf en anderen beschermen. Je kunt deze schermen een persoonlijke boodschap meegeven als je dat wenst.

Afbakenschermen voor in supermarkten

Waarschuwings-borden

Met deze waarschuwingsborden kun je op diverse plekken en van een grotere afstand bezoekers attenderen op houden van 1,5 meter afstand, bijvoorbeeld als er verderop gewerkt wordt of een rij staat. Een reminder die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Bij buitengebruik kun je het verzwaren door bijvoorbeeld een steen in het midden van het bord te leggen. Verkrijgbaar in persoonlijk ontwerp. Neem voor meer informatie een kijkje op onze pagina over displays

Blauwe 1,5 meter waarschuwingsborden

Roll-up

Duidelijke communicatie met je klanten. Een roll-up kan je plaatsen bij de receptie of bij de ingang van een winkel. Zo toon je eenvoudig en duidelijk de regels die voor een verantwoorde opening van belang zijn. Beschikbaar met onze standaard 1,5 meter lay-out of je eigen ontwerp. Een groot voordeel is dat dit systeem weer te hergebruiken is. Zo kun je de roll-up later met een andere boodschap bijvoorbeeld weer op een beurs gebruiken. Meer informatie over de roll-up vind je op onze pagina over displays

Roll-up ter attentie van 1,5 meter afstand

Tafel-communicatie

Een pylon voor duidelijke tafel-communicatie. Zeer geschikt voor in restaurant of kantines. Zo geef je aan welke tafel wel gebruikt mag worden en welke – tijdelijk door het coronavirus – onbezet moet blijven. Beschikbaar met onze standaard 1,5 meter lay-out of je eigen ontwerp.

Pylon ter attentie van 1,5 meter afstand

Transparante schermen

Met acrylaatschermen bescherm je je collega’s én je klanten in situaties waar je geen 1,5 meter afstand kan houden. Met ons kuch-scherm kun je op verantwoorde wijze overleg hebben. Het scherm heeft een mooi design, is stabiel en is voorzien van een handige uitsparing voor doorgifte van bijvoorbeeld een pinautomaat of papierwerk. Verkrijgbaar in zwarte en witte uitvoering. Gaat je voorkeur uit naar een hangend acrylaatscherm? Dan kan dat natuurlijk ook. Meer inspiratie kun je opdoen op onze pagina over displays.

Voorbeeld van spatscherm 'kuch'

Desinfectiezuil

De desinfectiezuil is een gepersonaliseerde zuil in de huisstijl van je bedrijf of organisatie. Voorzien van ruimte om een flacon en papier te plaatsen en de mogelijkheid om afval op een nette manier op te sparen. Zorgt voor een professionele uitstraling in je ontvangstruimte of winkel. Na het corona-tijdperk is de zuil gemakkelijk om te bouwen naar een mooie display, waardoor je er een langer tijd gebruik van kunt maken.

Speciaal vanwege COVID-19 ontworpen desinfectiezuil om bij binnenkomst handen te ontsmetten
Witte desinfectiezuil met logo van Thebe woonzorg

Vloerstickers

Stickers voor op de vloer om aan te geven tot waar je klant of je collega op een veilige afstand kan wachten. Of om een eenrichtingsverkeer aan te geven in een magazijn of winkel. Onze vloerstickers laten geen lijmresten na. Wel zo handig als straks alles weer bij het oude is.

Ronde vloerstickers 1,5 meter afstand
Pijlvormige vloerstickers

People counter

Met een LED-scherm wordt aangegeven wanneer jouw klant naar binnen mag. Het is eenvoudig: Groen voor ‘je mag naar binnen’ en rood voor: ‘we vragen je even te wachten’ Een intelligente camera telt de mensen die je winkel in en uit gaan. Dit systeem is op korte termijn door ons te leveren en te installeren. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van digital signage.

Pictogram peoplecounter
Deurbeleid voor betreden winkel in coronatijd

Handdesinfectie dispenser

Attendeer bezoekers op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van winkels of andere gelegenheden. De dispensers zijn juist nu een zeer goede hulp in de retail. Bezoekers aan winkels kunnen zonder iets aan te raken hun handen reinigen met desinfectiemiddel. Dit verlaagt de kans op besmetting. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, maar ook aanbiedingen en andere advertenties. Voor meer informatie over onze digital signage toepassingen kun je vinden op onze pagina’s over hardware en software.

Staande display die het mogelijk maakt handen te desinfecteren

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Offerte aanvragen?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon