Logo IKEA IWAY met transparante achtergrond

IKEA IWAY gecertificeerd

ddreklame is gecertificeerd als IKEA IWAY leverancier! Dit houdt in dat we voldoen aan de eisen van IKEA voor leveranciers met betrekking tot het inkopen en verwerken van materialen, producten en componenten. Daarnaast betekent het dat we voldoen aan de regels ten aan zien van het verantwoordelijk omgaan met milieu, maatschappij en medewerkers.

In de IKEA IWAY gedragscode is vastgelegd wat wij als leverancier kunnen verwachten van IKEA en wat IKEA verwacht van ons als leverancier. We vertellen je graag meer!

Waarom de IWAY gedragscode?

Niet onbelangrijk.

De IWAY gedragscode is door IKEA in het leven geroepen met als doel een positieve impact te hebben op mensen, de samenleving en de planeet door economische groei in evenwicht te brengen met milieubescherming en betekenisvol werk

IWAY staat voor de gedragscode voor leveranciers voor het verantwoord inkopen van producten, diensten, materialen en componenten. Het is een verplichte norm en stelt duidelijke verwachtingen ten aanzien van milieu-, sociale en arbeidsomstandigheden, evenals dierenwelzijn en het voorkomen van kinderarbeid, voor alle leveranciers en dienstverleners die met IKEA samenwerken. 

Om een gecertificeerd IWAY leverancier te worden moet je als bedrijf geverifieerd worden door middel van een audit. Hierin controleert IKEA of we de gezondheid en veiligheid van medewerkers en eindgebruikers in het productieproces garanderen, en bewust omgaan met het milieu. 

Dat ddreklame als IWAY leverancier is goedgekeurd, is natuurlijk iets waar we als bedrijf trots op zijn! In de toekomst zullen we dan ook continu blijven streven om de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen en producten te behouden en te verduurzamen. 

Bekijk een aantal van onze projecten voor IKEA hieronder!

Duurzaamheid

Dat vinden we belangrijk!

Duurzaamheid is bij ons aan de orde van de dag. Naast dat we duurzame producten aanbieden, zetten we ons ieder jaar in voor een schonere en op langere termijn leefbare wereld. Dit doen we door per jaar te committeren aan minimaal één goed doel en één nieuw milieuproject

Bekijk ons totaalaanbod

Laat je inspireren.

Weten over wat dit keurmerk voor jou betekent?

We vertellen je graag hoe het er aan toe gaat in de praktijk!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw reclameproject. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Meer weten?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 14
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 17
Fien en teun logo website@0,25x
Klanten logo's_Tekengebied 1
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 31
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 28
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 16
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 13
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 6
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 2
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 3
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 25
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 20
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 22
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 12
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 9
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 10
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 8
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 29