Lichtreclame voor de Jong DUKE

Van De Jong DUKE kregen we de opdracht om de zichtbaarheid en vindbaarheid van het nieuwe pand te verbeteren. Om dit te realiseren hebben we unieke gevelreclame ontwikkeld en gemonteerd. Ook hebben we een efficiënt routeplan ontworpen en de bijbehorende bewegwijzering geproduceerd.

Over het project

Om het nieuwe, net gerenoveerde pand van de Jong DUKE te Sliedrecht volledig tot zijn recht te laten komen, kregen wij de opdracht om nieuwe gevelreclame en bewegwijzering te ontwikkelen. Dit om de zichtbaarheid en vindbaarheid van het nieuwe pand te verbeteren.

De Jong DUKE is een innovatief familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines. Het bedrijf heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd en staat bekend als een loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten. Wij zorgden ervoor dat de nieuwe gevelreclame en bewegwijzering naadloos aansloten bij de professionele uitstraling van het bedrijf.

RVS gevelreclame de Jong Duke
Zijaanzicht gevelreclame de Jong DUKE op zonnige dag

Onze aanpak

Zichtbaarheid
De Jong DUKE wordt gekenmerkt door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid. Deze eigenschappen namen we mee in de ontwikkeling van de nieuwe gevelreclame. Zo kwamen we tot een exclusief ontwerp van een product met onderscheidend materiaal gebruik.

Productiefoto gevelreclame de Jong DUKE
Materiaalfoto gevelreclame de Jong DUKE

Vindbaarheid

Rondom het pand bevindt zich een natuurtuin, parkeerterrein en laad/los zone. Hiervoor bedachten we een functionele oplossing die ervoor zorgt dat bezoekersstromen efficiënt en verantwoord over het terrein worden geleid.

Zwart grijze reclamezuil voor De Jong DUKE
Bord dat aangeeft dat er cameratoezicht is op het terrein van de Jong DUKE
Aanduiding verzamelpunt de Jong DUKE

Het eindresultaat

Als eindproduct leverden we prachtige roestvrijstalen gevelreclame die ook in het donker zichtbaar is. Deze gevelreclame monteerden we aan twee zijden van het pand. Daarnaast plaatsten we voor de bewegwijzering mooie, strakke zuilen passend bij de omgeving en uitstraling van het gebouw. Zo realiseerden we producten met een uniek ontwerp die beide naadloos aansluiten bij de reputatie van de Jong DUKE en de hoogwaardige designproducten die door het bedrijf geleverd worden. Zowel de productie als installatie werd volledig verzorgd door ddreklame .

Logo de Jong DUKE
Montagefoto gevelreclame De Jong DUKE

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon