Kostenbesparende oplossing voor IKEA

Wanneer je per dag veel bezoekers over de vloer krijgt, dan is de kans aanwezig dat er iets beschadigd raakt. Zo was ook het geval voor IKEA. Daar waren diverse liftdeuren beschadigd, doordat er met winkelkarren tegenaan was gebotst. Vervanging van de liftdeuren en stijlen zou tot hoge kosten hebben geleid. Onnodig, denken wij bij ddreklame. Want dat kan veel goedkoper! De oplossing? Renovatiefolie.

Renovatiefolie

In een eerder project lieten we je zien dat je renovatiefolie kan gebruiken om je meubilair een andere uitstraling te geven. Maar wist je dat je renovatiefolie ook heel goed in kan zetten om oneffenheden, zoals deuken of krassen, weg te werken? Een zeer efficiënte oplossing, want renoveren is vaak voordeliger dan vervangen.

Onze aanpak

Samen met IKEA hebben we op locatie gekeken wat de beste oplossing zou zijn om de liftdeuren te herstellen. Zo kwamen we tot het advies om renovatiefolie toe te passen. We hebben vervolgens de liftdeuren ingemeten en de juiste maatvoering doorgegeven aan de vormgevers bij IKEA. Zij gingen met het ontwerp aan de slag. Na oplevering van het ontwerp hebben wij de folie geprint en hebben onze monteurs de renovatiefolie aangebracht.

Beschadigde liftdeuren, voor situatie

Liftdeuren voor het aanbrengen van renovatiefolie.

Het eindresultaat

Nieuwe deuren en stijlen zouden een grote investering zijn geweest voor IKEA. ddreklame heeft dit probleem opgelost door de liftdeuren en stijlen te renoveren. Door renovatiefolie met een drukke print en een dikker laminaat te monteren, vallen de deuken niet meer op! En dit alles voor slechts een fractie van de kosten ten opzichte van nieuwe deuren en stijlen. Zie het resultaat hieronder!

Twee liften met renovatiefolie op de deuren

Liftdeuren na het aanbrengen van renovatiefolie.

Reactie van de opdrachtgever

De liften zijn echt tof geworden. Mijn dank is groot voor jullie uitvoer en we spreken elkaar weer voor een volgende klus.”

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon