Visualiseren van de toekomst voor woningconcept Flow

Het woningconcept Flow van BAM draait om betaalbare en duurzame woningen van de toekomst. De Flow-woningen worden off-site gebouwd, met hout als duurzame basis. Binnen dit concept staat het welzijn van de bewoner van de toekomst centraal. Om zo’n toekomstbestendige woning te realiseren voldoet Flow aan de volgende vereisten: duurzaamheid, snelheid, betaalbaarheid, welzijn en ontwerpvrijheid. Voor onze opdrachtgever IO Digital ontwikkelden we signing om de inrichting van de Flow woningen te visualiseren.

Visualiseren van de toekomst

In het magazijn van BAM in Lelystad staat een Flow-woning tentoongesteld. Dit huis van de toekomst bestaat echter alleen uit lege ruimtes. Door middel van signing geven we de klant van BAM een beeld van hoe de woning er mogelijk in de toekomst uit kan zien. Hiervoor ontwikkelden we diverse panelen voor iedere ruimte, die de klant meenemen door de woning. Deze aluminium panelen zijn 3mm dik en direct geprint (direct op het materiaal). Dit zorgt voor intense kleuren en een mooie matte afwerking.

 

De wandpanelen creëren sfeer in de woning en brengen de lege ruimtes tot leven. De panelen binnen monteerden we aan de wanden van het pand. Samen met IO Digital ontwikkelden we het idee om de panelen buiten op ezels te plaatsen, zodat deze opvallen en de ruimte wordt opgevuld.

Interieur wanddecoratie bord
Interieur wanddecoratie bord

Panelen op wand in woning Flow

Bord buitenreclame
Bord voor buitenreclame

Panelen in de tuin op ezels

Opvallende boodschap

Aan de buitenzijde van het pand monteerden we een groot spandoek in een strak blind frame. Het originele idee om met folie te werken raadden we af: de ondergrond was niet vlak. Hierdoor zou de folie niet even geplakt kunnen worden. Het blind monteren van een spandoek – waarbij het frame niet zichtbaar is – geeft dezelfde strakke uitstraling. Het opvallende spandoek zorgt ervoor dat de boodschap van BAM direct zichtbaar is bij binnenkomst.  

Gevelbord voor buitenreclame
Gevelbord voor buitenreclame

Spandoek op buitenzijde

In dit project:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon