Blauw met witte hoge parkeerpaal ontworpen door ddreklame

Parkeerborden

Ontvang bezoekers, klanten en personeel op stijlvolle wijze met onze volledig gepersonaliseerde parkeerborden. Het unieke ontwerp zorgt voor een luxe en professionele uitstraling. Daarnaast valt het parkeerbord dankzij zijn afmetingen extra op. We helpen je graag met het ontwerp van jouw parkeerbord. Onze grafisch vormgevers ontwerpen de parkeerborden met jouw logo en in jouw huisstijl. We zorgen ervoor dat ze volledig aansluiten bij de omgeving en uitstraling van jouw pand. En natuurlijk verzorgen we ook de plaatsing voor je. Dus wil je een parkeerbord laten maken? Dan ben je bij ddreklame aan het juiste adres.

Tevreden klanten gingen je voor

En niemand raakte meer verdwaald!

Soorten parkeerborden

Altijd een passende optie! 

Onze parkeerborden zijn geschikt als regulier parkeerbord, maar ook als aanduiding van oplaadpunten voor elektrische voertuigen. De parkeerborden zorgen voor overzicht en zijn te gebruiken op zowel grote als kleine parkeerterreinen. Doordat de parkeerborden hoger zijn dan gebruikelijke parkeerborden, zijn ze beter zichtbaar en worden ze minder snel omvergereden.

3 parkeerborden ddreklame

De parkeerborden worden rondom bedrukt met jouw logo in jouw eigen huisstijl. Door bezoekers al vanaf het parkeerterrein kennis te laten maken met jouw merk, draag je bij aan een positieve klantbeleving. Dit komt doordat bezoekers op meerdere momenten in contact komen met jouw merk. Hierdoor laat je een krachtige indruk achter bij je bezoeker. Dat noemen wij nou optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van branding.

Zoek je advies over parkeerborden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw parkeerbord. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage