Blauw met witte hoge parkeerpaal ontworpen door ddreklame

Parkeerborden

Ontvang bezoekers, klanten en personeel op stijlvolle wijze met onze volledig gepersonaliseerde parkeerborden. Het unieke ontwerp zorgt voor een luxe en professionele uitstraling. Daarnaast valt het parkeerbord dankzij zijn afmetingen extra op. We helpen je graag met het ontwerp van jouw parkeerbord. Onze grafisch vormgevers ontwerpen de parkeerborden met jouw logo en in jouw huisstijl. We zorgen ervoor dat ze volledig aansluiten bij de omgeving en uitstraling van jouw pand. En natuurlijk verzorgen we ook de plaatsing voor je. Dus wil je een parkeerbord laten maken? Dan ben je bij ddreklame aan het juiste adres.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En niemand raakte meer verdwaald!

Soorten parkeerborden

Altijd een passende optie! 

Onze parkeerborden zijn geschikt als regulier parkeerbord, maar ook als aanduiding van oplaadpunten voor elektrische voertuigen. De parkeerborden zorgen voor overzicht en zijn te gebruiken op zowel grote als kleine parkeerterreinen. Doordat de parkeerborden hoger zijn dan gebruikelijke parkeerborden, zijn ze beter zichtbaar en worden ze minder snel omvergereden.

3 parkeerborden ddreklame

De parkeerborden worden rondom bedrukt met jouw logo in jouw eigen huisstijl. Door bezoekers al vanaf het parkeerterrein kennis te laten maken met jouw merk, draag je bij aan een positieve klantbeleving. Dit komt doordat bezoekers op meerdere momenten in contact komen met jouw merk. Hierdoor laat je een krachtige indruk achter bij je bezoeker. Dat noemen wij nou optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van branding.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over parkeerborden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw parkeerbord. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo Ikea
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Parkeerborden kunnen in diverse formaten worden geproduceerd. Zo maken we verticale parkeerborden die volledig rondom worden gepersonaliseerd. Ook kan je kiezen voor een traditioneler formaat met een horizontaal bord met logo. De mogelijkheden qua personlisering zijn groot. We denken graag met je mee!

Ben je op zoek naar een partij die parkeerborden kan plaatsen? ddreklame heeft veel ervaring met het ontwerpen, produceren en plaatsen van diverse soorten parkeerborden. Plaatsing doen we uiteraard goed in het zicht én waterpas. Samen zorgen we ervoor dat jouw pand de uitstraling krijgt dat het verdient!

We kunnen oudere parkeerborden verwijderen. Houd er wel rekening mee dat hier afvoerkosten voor in rekening worden gebracht.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon