Portaalborden

Portaalborden zijn onmisbaar voor een goede doorstroming van verkeer over jouw terrein. Met onze portaalborden maak je op een eenvoudige maar efficiënte manier duidelijk welke richting bezoekers op moeten. Zo zorg je ervoor dat klanten probleemloos de ingang van je bedrijf weten te vinden en leveranciers goederen bij de juiste deur afleveren. Hoe fijn is dat! Bewegwijzering op maat, bij ddreklame.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En niemand raakte meer verdwaald.

Keuze uit meerdere formaten portaalborden

Altijd een passende optie!

Een portaalbord zorgt voor een betere vindbaarheid en is leidend in de communicatie met bezoekers, klanten en leveranciers. Hierbij is het ontwerp van groot belang. Wij zorgen ervoor dat een portaalbord binnen de omgeving past en aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke wensen. Portaalborden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken en kunnen in het donker verlicht worden. Zo ben je in elke situatie goed zichtbaar.

Portaalborden ddreklame

Het formaat van een portaalbord is afhankelijk van de hoeveelheid richtingen die je aan wilt geven en de hoogte waarop het bord te zien moeten zijn. Het aantal richtingen bepaalt het aantal panelen. Per formaat heb je de keuze tussen een aantal panelen. Voor formaat LARGE is dit 1 tot 6 panelen, voor formaat MEDIUM 1 tot 4 panelen en formaat SMALL 1 tot 2 panelen. We geven je graag advies over welk portaalbord het meest geschikt is voor jouw situatie en stellen een passend routeplan voor je op.

Zoek je advies over portaalborden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw portaalborden. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 14
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 17
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 11
Klanten logo's_Tekengebied 1
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 31
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 28
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 16
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 13
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 6
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 2
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 3
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 25
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 20
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 22
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 12
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 9
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 10
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 8
Klanten logo's_Tekengebied 1 kopie 29