Portaalborden

Portaalborden zijn onmisbaar voor een goede doorstroming van verkeer over jouw terrein. Met onze portaalborden maak je op een eenvoudige maar efficiënte manier duidelijk welke richting bezoekers op moeten. Zo zorg je ervoor dat klanten probleemloos de ingang van je bedrijf weten te vinden en leveranciers goederen bij de juiste deur afleveren. Hoe fijn is dat! Bewegwijzering op maat, bij ddreklame.

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En niemand raakte meer verdwaald.

Keuze uit meerdere formaten portaalborden

Altijd een passende optie!

Een portaalbord zorgt voor een betere vindbaarheid en is leidend in de communicatie met bezoekers, klanten en leveranciers. Hierbij is het ontwerp van groot belang. Wij zorgen ervoor dat een portaalbord binnen de omgeving past en aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke wensen. Portaalborden zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken en kunnen in het donker verlicht worden. Zo ben je in elke situatie goed zichtbaar.

Portaalborden ddreklame

Het formaat van een portaalbord is afhankelijk van de hoeveelheid richtingen die je aan wilt geven en de hoogte waarop het bord te zien moeten zijn. Het aantal richtingen bepaalt het aantal panelen. Per formaat heb je de keuze tussen een aantal panelen. Voor formaat LARGE is dit 1 tot 6 panelen, voor formaat MEDIUM 1 tot 4 panelen en formaat SMALL 1 tot 2 panelen. We geven je graag advies over welk portaalbord het meest geschikt is voor jouw situatie en stellen een passend routeplan voor je op.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over portaalborden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw portaalborden. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo Ikea
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Portaalborden zijn informatieborden die als bewegwijzering buiten worden gebruikt. Ze tonen informatie over welke richting diverse bezoekers naar toe moeten als ze, bijvoorbeeld, de ingang, de parkeerplaats, of de locatie voor laden/lossen willen vinden. Portaalborden worden veel ingezet op grote bedrijfsterreinen, in winkelcentra en op industrieterreinen.

Portaalborden worden door ddreklame op maat gemaakt. Je kan er dus zoveel informatie/richtingen op plaatsen als je wilt. Houd er wel rekening mee dat meer informatie niet altijd bevordelijk is voor het overzicht van de bezoeker. Je kan de overzichtelijkheid van jouw terrein verbeteren door op diverse locaties portaalborden te plaatsen en hier alleen de relevante informatie voor dat punt te plaatsen. We geven je graag advies en maken een routeplan op maat!

Het formaat van portaalborden is afhankelijk van de hoeveelheid en de manier waarop je informatie wilt delen. Maak je bijvoorbeeld gebruik van tekst, iconen of een combinatie daarvan? ddreklame maakt portaalborden volledig op maat. Zo zijn het aantal mogelijkheden groot (denk aan rechte of afgeronde hoeken) en produceren we jouw portaalbord in huisstijl. 

Bij ddreklame kun je terecht voor het ontwerpen, produceren en monteren van portaalborden. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de portaalborden op de juiste plek en waterpas in de grond worden geplaatst. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar!

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon