Wandborden

Een wandbord is een subtiele vorm van bewegwijzering, maar daardoor niet minder duidelijk. Wil je op meerdere plekken rondom of in je bedrijfspand communiceren met bezoekers of leveranciers? Dat is het wandbord op zijn lijf geschreven. Het prachtige 3D-effect maakt een luxe indruk en zorgt ervoor dat het wandbord goed opvalt

Interesse?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En niemand raakte meer verdwaald.

Keuze uit meerdere formaten wandborden

Altijd een passende optie!

Onze wandborden zorgen voor een betere vindbaarheid en zijn leidend in de communicatie met bezoekers, klanten en leveranciers. De wandborden hebben een strak ontwerp en kunnen zowel aan de voorkant als zijkanten bedrukt worden. Het ontwerp van de wandborden is volledig afhankelijk van jouw huisstijl en persoonlijke wensen. Bovendien zijn de wandborden beschikbaar in meerdere formaten. Dit maakt dat het wandbord op diverse manieren inzetbaar is.

Onze wandborden zijn ca. 30-40 mm dik. Dit zorgt ervoor dat de wandborden goed in het oog springen. Daarnaast zijn de wandborden gemaakt van een licht soort plaatmateriaal. Dit zorgt ervoor dat de wandborden ook als interne bewegwijzering aan het plafond kunnen worden opgehangen. Hierbij heb je de mogelijkheid om de borden dubbelzijdig te bedrukken. Dankzij het slimme ophangsysteem is de montage zo geregeld.   

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Zoek je advies over wandborden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw wandborden. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo Ikea
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

De hoogte van bewegwijzeringsborden hangt af van de afstand waarop de bewegwijzering te zien moet zijn. Doorgaans worden bewegwijzeringsborden voor op deuren en muren op ooghoogte geplaatst, aangezien dit de meeste effectieve hoogte is voor bewegwijzering die van dichtbij wordt waargenomen. Bewegwijzeringsborden die van verderaf zichtbaar moeten zijn, worden vaak hoger geplaatst, zoals aan het plafond. Over het algemeen neemt het formaat van bewegwijzering dat van verder af leesbaar moet zijn ook toe.

Wandborden kunnen op diverse locaties worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan: naast de ingang van een pand, aan een hek op een bedrijventerrein, hangend aan het plafond of als aanwijzing op deuren. In klaslokalen, kantines, gangen, in restaurants of kantoorpanden.

Wandborden worden blind gemonteerd. Zo zorgen we voor een strakke en nette afwerking van jouw bewegwijzering.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon