Wandborden

Een wandbord is een subtiele vorm van bewegwijzering, maar daardoor niet minder duidelijk. Wil je op meerdere plekken rondom of in je bedrijfspand communiceren met bezoekers of leveranciers? Dat is het wandbord op zijn lijf geschreven. Het prachtige 3D-effect maakt een luxe indruk en zorgt ervoor dat het wandbord goed opvalt

Tevreden klanten gingen je voor

En niemand raakte meer verdwaald.

Keuze uit meerdere formaten wandborden

Altijd een passende optie!

Onze wandborden zorgen voor een betere vindbaarheid en zijn leidend in de communicatie met bezoekers, klanten en leveranciers. De wandborden hebben een strak ontwerp en kunnen zowel aan de voorkant als zijkanten bedrukt worden. Het ontwerp van de wandborden is volledig afhankelijk van jouw huisstijl en persoonlijke wensen. Bovendien zijn de wandborden beschikbaar in meerdere formaten. Dit maakt dat het wandbord op diverse manieren inzetbaar is.

Onze wandborden zijn ca. 30-40 mm dik. Dit zorgt ervoor dat de wandborden goed in het oog springen. Daarnaast zijn de wandborden gemaakt van een licht soort plaatmateriaal. Dit zorgt ervoor dat de wandborden ook als interne bewegwijzering aan het plafond kunnen worden opgehangen. Hierbij heb je de mogelijkheid om de borden dubbelzijdig te bedrukken. Dankzij het slimme ophangsysteem is de montage zo geregeld.   

Zoek je advies over wandborden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw wandborden. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage