Hoe vloerbestickering jouw magazijn of winkel efficiënt en aantrekkelijker maken

ddreklame levert verschillende producten die jouw bedrijfspand veel voordelen kunnen brengen. Een van onze succesvolle producten zijn stickers in alle soorten en maten. In dit artikel gaan we in op de voordelen van vloerbestickering.

Bewegwijzering

Vloerstickers kun je voor verschillende doelen gebruiken. Eén van de meest voorkomende is: bewegwijzering.

Wanneer je een groot winkelpand of magazijn overzichtelijker wilt maken, kan dat heel gemakkelijk met behulp van vloerbestickering. Hiermee markeer je routes door het pand zodat bezoekers of werknemers hun weg altijd snel kunnen vinden. Vloerbestickering is ook geschikt voor het aangeven van grenzen. Bijvoorbeeld wanneer klanten afstand moeten houden van elkaar bij een balie omwille van privacy. Door een goede bewegwijzering met vloerstickers aan te brengen creëer je duidelijkheid en gemak.

Vloerstickers winkel

In winkels kunnen vloerstickers nog een ander, heel nuttig doel dienen: je kunt ze inzetten om reclame te maken voor een bepaald product of om als promotiemiddel. Vloerreclame valt direct op bij het betreden van een winkel en kan klanten attenderen op aanbiedingen en nieuwe producten. Marketingtechnisch zijn vloerstickers in je winkel een uitstekend communicatiemiddel.

Bekijk ons Pinterestbord voor inspiratie

Vloerstickers magazijn

In magazijnen wordt door mensen gewerkt met machines en/of transportmiddelen. Veiligheid van medewerkers is dan heel belangrijk. Wist je dat je de veiligheid, en dus de werkomgeving van je personeel, kunt verbeteren door verkeersroutes aan te geven op de vloer? Ook kun je met vloerbestickering in het magazijn het gehele verkeersplan op de vloer visualiseren. Zo geef je je personeel een extra reminder om zich aan de regels te houden en waarborg je een veilige en duidelijke werkomgeving.

Vloerstickers magazijn voor binnenreclame

Vloersticker in het magazijn van Hornbach

Kwaliteit vloerbestickering

Natuurlijk wordt er in jouw bedrijfspand veel gelopen door medewerkers en klanten of bezoekers, en wellicht worden er ook veel producten vervoerd in heftrucks of karren. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat onze bestickering van goede kwaliteit is en lang meegaat. Daarom werken wij met kwaliteits folie van 3M.  Onze vloerstickers kunnen worden voorzien van een speciaal laminaat dat de stickers beschermt tegen uitglijden, vocht en vuil. Zo gaan ze extra lang mee. Onze vloerstickers kunnen in iedere gewenste vorm en kleur geleverd worden. Als professioneel signbedrijf denken we graag met je mee over de mogelijkheden.

Meer weten over onze vloerstickers voor bij jou in de winkel of magazijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon