Update omtrent het coronavirus

Beste websitebezoekers,

Door de maatregelen die worden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verkeren we allemaal in bijzondere omstandigheden. Voor de signbranche is dit helaas niet anders.

Graag informeren wij je over de huidige situatie bij ddreklame. Momenteel produceren we namelijk volop en hebben wij veel standaard materialen nog ruim voldoende op voorraad. Dit geldt ook voor veel van onze leveranciers en hierdoor voorzien wij voorlopig geen problemen in de levering van goederen.

Ook de afdelingen verkoop, werkvoorbereiding en werkplaats zijn volledig operationeel waarbij uiteraard wel de nodige hygiëne en sociale maatregelen zijn genomen. Daarnaast werken onze medewerkers de komende weken zoveel mogelijk thuis en zijn door de moderne communicatie mogelijkheden volledig inzetbaar.

Zolang de omstandigheden en het RIVM het toelaten zullen wij (voorlopig) werkzaamheden op locatie blijven uitvoeren. Dit uiteraard in goed overleg met de betreffende contacten.

Telefonisch, per email en via de website zijn wij natuurlijk gewoon bereikbaar.

We hopen dat de impact van het coronavirus voor u en ons beperkt blijft en dat we snel weer met elkaar kunnen omgaan zoals we gewend zijn.

Team ddreklame

In deze blog:

Waarom ddreklame?

Interesse?

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon