3 gevelborden met logo's Albert Heijn, Gall & Gall en Etos

Gevelborden

Op zoek naar een gevelbord? Met ons uitgebreide assortiment gevelborden hebben we gegarandeerd een vorm die bij jou past. Verlicht of onverlicht. Fullcolour geprint of beplakt met jouw logo en bedrijfsnaam. Snijteksten of uitgefreesde letters. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Geen idee waar je voor moet kiezen? We adviseren je kundig. Ook als het gaat om het ontwerpen van je gevelbord zijn we je graag van dienst. Bij ddreklame ben je aan het juiste adres voor reclame op je gevel.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van gevelborden

Wat wil je nog meer.

Met gevelbord reclame zorg je ervoor jouw bedrijfsnaam of reclame niet te missen is voor jouw klant of bezoeker. Gevelborden zijn er in heel veel soorten, maten en materialen.  Heb je nog geen ontwerp voor je gevelbord? Onze grafisch vormgevers voorzien je van een uniek en creatief ontwerp. Het op hoogte plaatsen van jouw gevelbord is voor ons geen probleem. Daar draaien onze monteurs hun hand niet voor om.

Cassete 1

Gevelbord Cassette

Een veel gevraagde vorm van een gevelbord is ons cassette bord. De dikke rand van dit bord zorgt voor een mooi 3D-effect, waardoor jouw gevel goed in het oog springt. Deze vorm van gevelreclame wordt gemaakt van Dibond®, een zeer stevig maar ook lichte materiaalsoort. De borden kunnen voorzien worden van onder andere snijteksten of uitgefreesde letters. Ook is het mogelijk om van binnenuit te verlichten met LED verlichting. We hebben 5 standaard maten beschikbaar. Dit maakt dat onze cassette borden ook gebruikt kunnen worden voor interne bewegwijzering. Over welk soort gevelbord het beste op jouw gevel past, adviseren we je graag. 

Liever een andere vorm van gevelreclame?

Dat doen wij natuurlijk ook. 

Zoek je advies over gevelborden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw gevelborden. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

De Haan
De Klerk
De Beren
NYP
Sport 2000
Contiki
Feadship
De Kuiper
Griendencollege
Hoogenboezem
Villa Arena
Aggreko
P&O
Hornbach
Superkeukens
Kras
Kuipers
Rungis
Neptune
Bidfood
Ecostyle
Cloetta
Cigo
Van den herik
Uitenhage

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon
Uitsnede logo IKEA IWAY