3 gevelborden met logo's Albert Heijn, Gall & Gall en Etos

Gevelborden

Op zoek naar een gevelbord? Met ons uitgebreide assortiment gevelborden hebben we gegarandeerd een vorm die bij jou past. Verlicht of onverlicht. Fullcolour geprint of beplakt met jouw logo en bedrijfsnaam. Snijteksten of uitgefreesde letters. Gevelborden maken we in allerlei soorten en maten. Geen idee waar je voor moet kiezen? We adviseren je kundig. Ook als het gaat om het ontwerpen van je gevelbord zijn we je graag van dienst. Bij ddreklame ben je aan het juiste adres voor reclame op je gevel.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van gevelborden

Wat wil je nog meer.

Met gevelbord reclame zorg je ervoor jouw bedrijfsnaam of reclame niet te missen is voor jouw klant of bezoeker. Gevelborden zijn er in heel veel soorten, maten en materialen.  Heb je nog geen ontwerp voor je gevelbord? Onze grafisch vormgevers voorzien je van een uniek en creatief ontwerp. Het op hoogte plaatsen van jouw gevelbord is voor ons geen probleem. Daar draaien onze monteurs hun hand niet voor om.

Cassete 1

Gevelbord Cassette

Een veel gevraagde vorm van een gevelbord is ons cassette bord. De dikke rand van dit bord zorgt voor een mooi 3D-effect, waardoor jouw gevel goed in het oog springt. Dit gevelbord maken we van Dibond®, een zeer stevig maar ook lichte materiaalsoort. De borden kunnen worden voorzien van onder andere snijteksten of uitgefreesde letters. Ook is het mogelijk om van binnenuit te verlichten met LED verlichting. We hebben 5 standaard maten beschikbaar. Dit maakt dat onze cassette borden ook gebruikt kunnen worden voor interne bewegwijzering. Over welk soort gevelbord het beste op jouw gevel past, adviseren we je graag. 

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Liever een andere vorm van gevelreclame?

Dat doen wij natuurlijk ook. 

Zoek je advies over gevelborden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw gevelborden. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Gevelborden kan je gebruiken als gevelreclame voor op kantoorpanden, maar ook als bewegwijzeringsbord of informatievoorziening in winkels of distributiecentra. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft ontwerp en formaat.

Gevelborden kunnen zowel verlicht als onverlicht op de gevel worden geplaatst. Voor de verlichting van gevelborden heb je de keuze uit onder meer aanlichting, lichtlijnen en verlichte doosletters. Met LED of NEON verlichting. We geven je graag advies.

Gevelborden zijn bevorderlijk voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf of organisatie. Ook zijn gevelborden geschikt om de vindbaarheid op en rondom jouw terrein te verbeteren.

Gevelborden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. We produceren gevelborden in diverse formaten, waardoor ze inzetbaar zijn in diverse situaties.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon