Spandoek in frame met zichtbare elastieken aan gevel Keukendepot

Spandoeken

Op zoek naar een reclame spandoek met of zonder frame? ddreklame levert spandoeken in alle soorten en maten. Geen gebouw is ons te hoog en geen systeem te groot. En wat denk je van onze spandoek wisselsystemen? Van ons eigen, unieke dd-wisselsysteem tot het traditionele spandoek met frame en het blind spandoek wisselsysteem: wij leveren je het spandoek dat het beste bij jouw situatie past. Hierbij hebben we een optie voor ieder budget. Onze monteurs bevestigen het door jou gekozen wisselsysteem aan je gevel en daarna is het wisselen van reclame spandoeken een fluitje van een cent!

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Soorten spandoeken

Altijd een passende optie!

Geen gebouw is ons te hoog en geen systeem te groot. Onze monteurs bevestigen het door jou gekozen wisselsysteem aan je gevel en zorgen dat jouw gevelreclame veilig wordt aangebracht. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het ontwerp en de productie van de doeken. Hier hebben we een enorme beeldenbank voor beschikbaar. Je hebt bij ddreklame de keuze uit losse spandoeken en spandoeken met frame. Maak kennis met onze spandoek wisselsystemen:

Grote constructie voor wisselframe IKEA Delft

Spandoek wisselsysteem ddreklame

Het dd-wisselsysteem is een uniek zelf-hijsend systeem waarmee je gemakkelijk en snel spandoeken van grote afmetingen kunt wisselen. Dit spandoek wisselsysteem is ontwikkeld met en voor IKEA en is zeer succesvol. Het wisselsysteem is gemakkelijk zelf te bedienen met een lier. Benieuwd naar hoe dit systeem precies werkt en wat de voordelen zijn van een gevelreclame spandoek van groot formaat? We vertellen je graag meer!

Traditioneel spandoek wisselsysteem

Het traditionele spandoek wisselsysteem bestaat uit een buizenframe waarin jouw geveldoek met elastieken wordt vastgezet. Deze vorm van gevelreclame is een mooie budgetoptie, waarmee je ook van grote afstand goed zichtbaar bent. De buizen hebben een doorsnede van 48 mm. Weten wat voor afmeting jouw spandoek met frame het best kan hebben? We kijken graag met je mee!

Vernieuwde gevelreclame en flexbakken voor Hoogenboezem - buitenreclame

Blind spandoek wisselsysteem

Bij het blinde wisselsysteem monteren we het doek zo dat het buizenframe en de elastieken niet meer zichtbaar zijn. Met deze vorm van reclame op je gevel creëer je een professionele uitstraling en een strak aanzicht. Zeer geschikt dus voor op moderne gebouwen. Benieuwd hoe dit type gevelreclame spandoek er op jouw pand zou zien? We maken vrijblijvend een visualisatie voor je!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend

Liever een andere vorm van gevelreclame?

Dat doen wij natuurlijk ook!

Voordelen van spandoeken?

Wat wil je nog meer.

Een spandoek is een mooie blikvanger voor jouw bouwplaats of voor reclame op jouw gevel. Maar ook als uiting voor beurzen of evenementen zijn spandoeken zeer geschikt. Spandoeken zijn licht van gewicht en kunnen makkelijk worden opgerold. Kies je voor een spandoek met frame, dan kun je het doek regelmatig wisselen. Dit maakt spandoeken ook zeer geschikt voor reclame- en promotionele doeleinden. De spandoeken van ddreklame zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Fullcolour, weersbestendig en verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. 

Zoek je advies over spandoeken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw spandoeken. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Een spandoek als gevelreclame is een prijsbewuste keuze. Bovendien is een spandoek makkelijk verwisselbaar, doordat het door middel van een buizenframe en elastieken kan worden opgespannen. Dit maakt een spandoek ook zeer geschikt voor tijdelijke reclames.

Er zijn vele mogelijkheden om een spandoek op de gevel te plaatsen. De ene manier is stijlvoller dan de andere. Wil je geen buizenframe in beeld zien? Dan kan het doek om het frame heen worden gespannen. Hierdoor zie je geen elastieken. Met behulp van profielen en een pees kan het doek in het systeem worden geschoven. Dit biedt een strakke en professionele uitstraling.

Ook op een bouwhek of een dranghek kan je een spanddoek plaatsen, eventueel met gaatjes in het doek zodat de wind er minder vat op heeft.

We gaan graag met je in gesprek

Uiteraard vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon