Nieuws van 22 november 2023

Gesignaleerd op de werkvloer

Project van de maand.

Hier zijn we trots op!

Trots op ons recente project voor Electronic Partner in Zeeland! De oude uitingen waren gedateerd en pasten niet meer bij de moderne uitstraling die EP wilde uitdragen. We hebben de gevelreclame vernieuwd met een strak boeiboord en aangepast naar de  EP-huisstijl. Daarnaast hebben we de ramen voorzien van opvallende visuals en het kenmerkende lijnenspel met behulp van raamfolie.

Online resultaten september

Om ons kan je niet heen

0
Offerte aanvragen (website)
0
Aantal bezoekers (website)
0
Google nummer 1 posities

Reviews van onze klanten

Hier worden we blij van!

Het 'groene hoekje' op de website

De vraag naar duurzamere alternatieven wordt ons steeds vaker gesteld. Als vanzelfsprekend bieden we dan een passend voorstel aan met duurzamer materiaal. een collega vroeg zich in een meeting hardop af waarom we al onze duurzame producten niet gewoon bundelen op één plek. Goed punt!

Op onze website vind je vanaf deze week dus een aparte pagina met duurzamere reclamemiddelen. Van visitekaartjes en interne bewegwijzering van plaatmateriaal, gemaakt van koffiedik, tot PVC-vrij behang met een Rijksmuseum-print en vloer-en wandtegels van volledig circulair materiaal. Zie onderstaande foto’s voor het aanbod. (We breiden zéker uit; gezien de gesprekken die lopen met mogelijke leveranciers).

Sign Again Circulair

We blijven door ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid; Teun is aan het experimenteren met volledig circulair plaatmateriaal van Probo. De eerste samples zijn al gemaakt en zien er veelbelovend uit. Wel valt op dat het materiaal een gerecyclede uitstraling heeft, wat kan resulteren in vlekken in de opdruk. Teun licht toe: “Maar geen zorgen, die vlekken zijn eenvoudig te verhelpen door de plaat eerst een witdruk te geven.”

Nieuwtjes van het kantoor

Heftruck certificaat: alle monteurs zijn

Arjan bracht onlangs een bezoek aan het zoveelste complex van woonzorg om de opties voor een nieuwe routing te bespreken. De indruk van de klant was zo positief dat het oorspronkelijke boodschappenlijstje aardig ter plekke werd uitgebreid. Zou het door Arjans overtuigende verkooppraatje komen? Hoe dan ook, we zijn enorm blij met dit prachtige project, want naast routing is ook steeds vaker een gevelreclame en andere signing voor woonzorg aan de orde.

Digital signing voor Duifhuizen

De opdracht voor digital signing voor Duifhuizen is akkoord! Samen met onze leverancier Instorebroadcast zijn we de komende tijd nog zoet. We hebben namelijk een langdurig contract gesloten voor maar liefst 23 winkels. In november gaan we van start bij Alexandrium Rotterdam.

Nieuwtjes van de werkvloer

Heftruck certificaat: alle monteurs geslaagd!

Een teamuitje is altijd een gegarandeerde dosis plezier, toch? Björn en Dion besloten dat zwemmen een geweldige toevoeging zou zijn aan het laatste teamuitje. Ze stapten vol vertrouwen aan dezelfde kant van de kano in. Uiteraard eindigde dit voor hen ehm… nat. Maar hey, op zijn minst heeft de rest van het team er flink om kunnen lachen!

Bjorn en Dion

Gefeliciteerd Teun en Theo!

Teun en Theo waren een dag na elkaar jarig, op 22 & 23 oktober. Dit konden we als collega’s natuurlijk erg waarderen… dubbel zoveel traktaties! 🙂

Bedankt mannen en nog van harte gefeliciteerd namens alle DD’ers. 

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon