Nieuws van 16 april 2024

Gesignaleerd op de werkvloer

Project van de maand

Hier zijn we trots op!

Het project voor Atlas Reizen, waarbij in totaal 20 Contiki bussen worden geleverd, wordt momenteel uitgevoerd. 4 bussen zijn al afgerond. De grootste uitdaging in dit project was het tijdig leveren van de bussen. Dit obstakel werd gelukkig met beide handen aangepakt, en kwam goed door nauw overleg tussen Johan en de klant. Waar ddreklame zichzelf opnieuw onderscheidde, was de servicegerichtheid, flexibiliteit en het proactief meedenken. Zodra het project afgerond is zien we graag een review van Atlas tegemoet, wij zijn namelijk trots wat er nu al geproduceerd is. 

Dank iedereen op kantoor voor de goede voorbereiding en aan de wrappers voor het prachtige vakwerk!

Online resultaten Maart

Om ons kan je niet heen

Offerte aanvragen
0
Aantal bezoekers (website)
0
Google nummer 1 posities
0

Reviews van onze klanten

Hier worden we blij van!

Back To The 80's

Een movie night om over
naar huis te schrijven

In maart keerden we terug naar de jaren 80 met een fantastische movie night. Dankzij de inzet van Jeffrey en David was het een avond waar we allemaal van hebben genoten. De sfeer was spectaculair en het evenement zal zeker de dd geschiedenisboeken ingaan. Met Feest DJ Bram erbij en de vertoning van klassiekers als “Back To The Future” en “Top Gun” was het een avond vol nostalgie en plezier.

Van Hoorne - Een nieuw park

De directeur van Van Hoorne Studios, Mike van Hoorne, heeft een overeenkomst gesloten met Vakantiepark Familyland in Hoogerheide voor de aankoop van het vakantiepark. Op deze plek zal Van Hoorne Studios een Woezel & Pip themapark en vakantiebestemming creëren welke naar verwachting in 2026 geopend zal worden.

Bij ddreklame zijn we natuurlijk ontzettend blij voor meneer Van Hoorne en zijn team. Tegelijkertijd hopen we dat nieuwe ontwikkeling kansen biedt voor ddreklame om in de toekomst weer mooie projecten voor het park op te pakken.

Nieuwtjes van de werkvloer

Rutger 12.5 jaar in dienst

Onze gewaardeerde collega Rutger viert zijn 12,5-jarig jubileum bij ddreklame, en dit wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben zijn bus feestelijk versierd, een kistje bier cadeau gedaan en hem het bordspel ‘Marco Polo’ overhandigd. Hartelijk dank voor je toewijding, Rutger! We zijn enorm blij met jou als collega en kijken uit naar je 25-jarig jubileum. 😉

Nieuwtjes van het kantoor

Nieuwe collega's

De afgelopen maanden zijn er mensen gekomen en helaas ook gegaan. We kennen ze allemaal al, maar via deze weg willen we ze officieel verwelkomen. Sinds oktober wordt het Marketing & Communicatie team versterkt door social media topper Chelsey. Ook Natalie is sinds afgelopen maart onderdeel van ons Marketing & Communicatie team, waarbij ze één dag per week als DTP’er werkt. Over DTP gesproken, Cheyenne en Matthijs zijn vanaf maart vier dagen per week op kantoor te vinden.

We wensen jullie veel succes en plezier!

ddreklame 45 jaar

Jeffrey

Gefeliciteerd Jeffrey met je 32e verjaardag. We wensen jou en je broer een mooi levensjaar toe!

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon