Display 21,5 inch met handdesinfectie dispenser         

Vanwege het coronavirus zijn extra maatregelen nodig om de gezondheid van bezoekers en werknemers te waarborgen. Zo is het nu extra belangrijk om bezoekers en werknemers te attenderen op het belang van hygiëne en dit ook te faciliteren. Door de handdesinfectie dispenser toe te voegen aan displays kunnen bezoekers zonder iets aan te raken hun handen desinfecteren. Hiermee verlaagt de kans op infectie en verbetert de winkelervaring. Ook kun je door de handdesinfectie dispenser displays met touchscreen op een veilige manier blijven gebruiken.

Hoe gaat het te werk? 

Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, is het eenvoudig om bezoekers te attenderen op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van winkels of andere gelegenheden. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, maar ook aanbiedingen en andere advertenties.

De dispensers zijn juist nu een zeer goede hulp in de retail. Bezoekers aan winkels kunnen zonder iets aan te raken hun handen reinigen met desinfectiemiddel. Dit verlaagt de kans op besmetting.

CONTACT

Op afstand aanstuurbaar

De content op het scherm kan heel makkelijk gewijzigd worden en zelfs automatisch worden aangepast door de digital signage smart publishing tool. Doordat het scherm beschikt over een ingebouwde Android media player met Wi-Fi, kunnen gebruikers via de webbrowser zelf campagnes maken in onze software. Grote bedrijven, ketens of organisaties met meerdere vestigingen, kunnen de schermen daarom – op afstand – centraal aansturen.

CONTACT

DIGITAL SIGNAGE
DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

Voordelen

  • Betere naleving van de hygiënemaatregelen.
  • Klanten informeren over geldende regels en drukte in de winkel.
  • Klanten en medewerkers beter beschermen tegen besmetting en verspreiding.
  • Wachtverzachting, het scherm kan helpen om de wachttijd voor klanten aangenamer te maken.
  • In combinatie met de People Counter is het een effectieve tool voor retailers om bezoekersstromen te reguleren en de geldende hygiëneregels beter na te leven.

CONTACT

Toekomstbestendig

Ook als de maatregelen straks weer worden versoepeld, is deze oplossing perfect in te zetten in de horeca, in onderwijsgebouwen, in kantoorpanden en andere openbare gelegenheden. We hebben nog wel een tijd te maken met het coronavirus. De dispenser is daarom een goede toevoeging om ook in de toekomst een betere hygiëne te waarborgen.

CONTACT