Digital signage: People Counter         

Door middel van digital signage en de bijbehorende software bieden wij de mogelijkheid om bezoekers te tellen die winkels binnenkomen en verlaten. Met behulp van deze gegevens kun je bezoekersstromen optimaliseren en de meest gunstige bezoektijden in beeld brengen.

Hoe gaat het te werk? 

Met een speciale camera worden van bovenaf bezoekers geteld wanneer zij een virtuele lijn passeren. Deze gegevens worden verwerkt en de resultaten worden visueel weergegeven op een scherm. Met deze gegevens kun je patronen ontdekken over waar en wanneer het druk is in een vestiging. Daarnaast kun je, bijvoorbeeld op je website of andere online (sociale) media, de actuele situatie weergeven. Op deze manier kun je klanten adviseren om op een ander tijdstip te komen en zo de drukte in de winkel meer te spreiden.

CONTACT

DIGITAL SIGNAGE
DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

In tijden van COVID-19

De people counter is een effectief middel om het deur-beleid van het RIVM na te leven. Ons systeem telt realtime het aantal bezoekers dat in je winkel aanwezig is. Door dit aantal weer te geven op schermen in en rondom je winkel, zoals bij de ingang, parkeergarage en trappenhuizen, kun je direct en gemakkelijk aan je klanten communiceren hoeveel bezoekers er momenteel al binnen zijn en of bezoekers al dan niet moeten wachten voordat ze de winkel kunnen betreden. Dit kan door middel van kleuren nog eenvoudiger duidelijk worden gemaakt: groen voor wanneer de bezoeker de winkel direct kan betreden; oranje voor wanneer de bezoeker de winkel nog wel in kan, maar het maximum aantal bezoekers nadert; en rood voor wanneer het maximum aantal bezoekers is bereikt.

CONTACT

Voordelen

  • Voldoen aan de aangescherpte maatregelen van de overheid om het coronavirus onder controle te krijgen
  • Klanten een veilig gevoel geven bij het winkelen tijdens de situatie rondom het coronavirus
  • Realtime inzicht in bezoekersaantallen en automatisch kunnen reguleren
  • Ondersteuning voor winkelpersoneel: geen discussies of moeilijke afwegingen
  • Sturen op cijfers: communiceer met klanten via andere online media over de beste bezoektijden aan de winkel

CONTACT