EXTERIEUR

Een professionele uitstraling van uw bedrijf? Uw naamsbekendheid vergroten? Uw vindbaarheid verbeteren? Met een keur aan systemen voor gevel- en lichtreclame bieden wij u een oplossing. Wij ontwerpen, inventariseren, produceren en monteren volgens een goed doordacht plan. De mogelijkheden zijn eindeloos en qua formaat welhaast onbeperkt. Verlicht, aangelicht of onverlicht? Is het uw wens om met uw klanten wisselend te communiceren? Traditioneel of juist digitaal? Wij geven u het juiste advies.

EXTERIEUR

DDREKLAME

DD-reklame-bol-transparant

Tekst-exterieur

“Wij voorzien uw pand van een professionele uitstraling, helpen bij het verbeteren uw vindbaarheid, herkenbaarheid en het vinden van functionele oplossingen.”

Advies nodig? Wij komen graag met u in contact. U kunt ons bereiken op 0184 41 75 99 | info@ddreklame.nl

EXTERIEUR

Wij monteren tal van functionele en cosmetische raamfolies. Bij cosmetisch raamfolies gaat het onder ander om full-colour visuals en tijdelijke (actie) visuals. Op het gebied van functionele raamfolies hebben wij alle kennis in huis wat betreft warmte-, UV- en inbraakwerende folies. U kunt de warmte in uw kantoor aanzienlijk terugbrengen, verkleuring binnen de etalage beperken of het inbrekers lastiger maken binnen te komen. Onder onze specialisme exterieur vallen ook de productie en montage van vlaggen, banieren, beachflags, reclameborden en masten.

TOEPASSINGEN


 • Doosletters

  Uw logo of boodschap op uw gevel. Aluminium gezette letters. Verlicht of onverlicht.  LED of neon. Geheel in kleur gespoten.

 • Flexbakken

  Voor zeer grote afmetingen. Het front is voorzien van backlitdoek en wordt opgespannen. Veel gebuikt in grote reclamemasten.

 • Borden

  Traditioneel en kostentechnisch interessant. Bord direct op gevels gemonteerd. Voorzien van aluminium ophangconstructie. Eventueel in contour gefreesd, maar ook vrijstaande borden op een constructie. Aanlichting mogelijk met bijvoorbeeld een lichtlijn.

 • Cassettes

  Gevouwen dibond panelen. Om meer ‘body’ op uw gevel te krijgen. Voorzien van bijvoorbeeld snijteksten of uitgefreesde letters. Kan van binnenuit verlicht worden met LED verlichting. Dit geeft een prachtig effect in het donker.

 • Actiestickers

  Tijdelijke stickers voor promotie van uw producten of acties. Verwijderbaar en makkelijk aan te brengen.

 • Vlaggen, banieren en masten

  Vlaggen, banieren, beachflags  en vlaggenmasten  in alle soorten en maten.  Onze montagedienst plaatst zelf. Onderhoudscontract met regelmatige wisseling mogelijk.

 • Stoepborden

  Standaard of geheel custommade. Een uitstekend middel om uw klanten uit te nodigen om binnen te komen. Daarnaast is het eveneens een prima middel om uw acties te promoten. Wij kunnen u ook de posters leveren.

 • Sunbrite Digital TV

  Het betreft hier televisiesystemen voor in de buitenlucht. Koppeling naar grotere schermen is mogelijk. Wij verzorgen de gehele installatie en de software. Ook is het mogelijk uw content kan door ons te laten verzorgen. Met de juiste creativiteit, het gewenste effect..

 • Lichtbakken

  Rechthoekig of in contour. Robuust profiel of juist dun. Voornamelijk voorzien van LED met 50.000 branduren garantie.

 • Gevelframe

  Voor wisselende communicatie met uw klanten. Zelfhijsende spanframes, waar geen hoogwerkers bij benodigd zijn, zijn onze specialiteit. Prachtige systemen die ‘blind’ gemonteerd worden. Verder leveren wij standaard een buizensysteem met frontlitdoek, welke wordt opgespannen met elastieken.

 • Freesletters

  Contour gefreesde letters. Van kunststof tot metaal. Goedkoper alternatief voor doosletters. In de kleuren van uw keuze. Direct tegen de gevel of op afstandhouders.  Eventueel aangelicht met spots.

 • Fullcolour Raamfolies / Snijfolies

  Geprinte visuals voor een professionele uitstraling of doelgericht communiceren met uw klant. Ook verkrijgbaar als uitgesneden letters uit folie. De folies zijn in vele varianten en materialen beschikbaar. Voor advies bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Oneway Vision

  Dit folietype is geschikt voor op ramen. Na het aanbrengen kunt u wel van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom. Ideaal voor blindering van ramen of het creëren van privacy. Tevens zijn de folies dubbelzijdig te printen en te voorzien van uw gewenste afbeelding of communicatieboodschap.

 • Zuilen

  Van klein tot groot. Voorzien van opvallend design. Losstaande totems of zuilen. Daarnaast kan de hoogte naar wens worden bepaald. Eventueel voorzien inwendige LED-verlichting. Geheel in eigen beheer geproduceerd en naar wens gemonteerd.

 • Haakse Reclamedragers

  Banieren van twee zijden zichtbaar of dubbelwandige lichtbakken. Vooral interessant in winkelstraten waar u op grote afstand gezien kan worden. Daarnaast ideaal voor bedrijfspanden die vanuit meerdere hoeken zichtbaar zijn, zoals vanaf  hoofd- of snelwegen. Vele uitvoeringen mogelijk en wij doen u graag een voorstel.

 • LED scherm / Lichtkranten

  Full-color LED schermen en lichtkranten. Van 1 m2 tot 200 m2. We hebben de kennis over software, content en montage in huis.

 • Onderhoud

  Wij onderhouden uw installatie, doen technische onderhoud en vervangen indien nodig onderdelen. Zo blijft uw installatie zichtbaar en uw visitekaartje. U kunt kiezen voor een meerjarig contract of een eenmalige inspectie. De keus is aan u, wij staan voor u klaar.

REALISEER SAMEN
MET ONS
UW DOEL

DD-reklame-bol-transparant

Vragen? Advies nodig? Wij zouden het fijn vinden als u contact met ons opneemt.

T: 0184 41 75 99
E: info@ddreklame.nl