Vloermarkering ddreklame

Vloermarkering

Op zoek naar een manier om een route of plaatsten duidelijk te markeren? Dan is vloermarkering waarschijnlijk een oplossing voor jou. Vloermarkering wordt vaak gebruikt als belijning in magazijnen of voor markeringen rondom brandblussers of nooddeuren. Deze spuittechniek is ook te gebruiken als vloerreclame op bijvoorbeeld parkeerplaatsen. We komen graag bij je langs op locatie om samen een plan op te stellen.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van vloermarkering

Wat wil je nog meer.

Of alles in jouw magazijn of buitenterrein op rolletjes loopt hangt niet alleen af van je medewerkers of bewegwijzering. Ook vloermarketing speelt daarbij een belangrijke rol. Duid gevaarlijke zones aan en zorg voor duidelijke locatie herkenning. Wij helpen je graag op weg met behulp van een goed (route)plan en adviseren welke vormen van vloermarkering het beste bij jouw situatie passen.

Op zoek naar promotionele vloerbekleding?

Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Zoek je advies over vloermarkering?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw vloermarkering. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Vloermarkering is in te zetten om aandacht voor bepaalde producten te vragen. Bijvoorbeeld in een winkel of magazijn. Hier kan vloermarkering handig zijn om de weg te wijzen. Ook voor het vormen van een veilige werkomgeving, ter ondersteuning van bepaalde werkprocessen, of het handhaven van netheid en overzicht kunnen belijning en grondmarkering een belangrijke rol spelen. 

Vloermarkering is het markeren van bepaalde gebieden of producten door middel van markeringsverf. Denk hierbij aan lijnen, pijlen en pictogrammen. Wanneer deze op de vloer worden geplaatst, hebben ze een hoge attentiewaarde. 

Ja, vloermarkering is geschikt voor zowel buiten als binnen. Voor een optimale belijning van bijvoorbeeld uw parkeerterrein of parkeervakken bieden wij markeringsverf of thermoplastisch markeringsmateriaal.

Als je de vloer met behulp van vloerstickers wilt markeren, kan je dit makkelijk doen met onze vloerstickers (ook in lijnvorm). Moet de vloermarkering voor langere tijd blijven zitten? Dan raden we je aan dit uit te voeren door gebruik te maken van markeringsverf. Dit is een specialistische klus dat we graag voor je uitvoeren.

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon