Productiefoto vloerstickers HORNBACH

Vloerstickers

Met vloerstickers val je op en trek je op een makkelijke manier de aandacht van je bezoekers. Vloerstickers zijn ook uitermate geschikt als onderdeel van jouw bewegwijzering. Ben je op zoek naar vloerstickers voor binnen of buiten? Bij ddreklame ontzorgen we je van ontwerp tot en met de uitvoering. Heb je al een drukklaar-bestand of ontwerp voor jouw vloersticker? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Offerte?

We denken graag met je mee!

Tevreden klanten gingen je voor

En straalden als nooit tevoren.

Voordelen van vloerstickers

Wat wil je nog meer.

Vloerstickers hebben een hoge attentiewaarde en kunnen gebruikt worden voor diverse marketingdoeleinden. Zowel binnen als buiten. Deze vorm van vloerbekleding is een zeer geschikt promotiemiddel waarmee je jouw producten goed onder de aandacht brengt. Vloerstickers zijn ook zeer geschikt voor het aanduiden van een gewenste looproute. Iedere vloersticker kan voorzien worden van een laminaat die de print beschermt tegen uitglijden, vocht en vuil. Je kunt vloerstickers in elke gewenste vorm laten drukken.

Op zoek naar permanente vloermarkering?

Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Zoek je advies over vloerstickers?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reactie binnen 24 uur!

Waarom ddreklame?

Designsupport

Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw vloerstickers. Onze grafisch vormgevers hebben veel ervaring en zetten jouw wensen duidelijk uiteen. Eigen huisstijl of niet, onze experts gaan graag voor je aan de slag!

Eigen productie

Wij maken al onze producten zelf. Zo garanderen we dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Je koopt dus bij de bron.

Eigen montagedienst

Wij leveren en monteren in heel Europa. Dit doen we met onze eigen montageteams.

Totaalleverancier

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Je kunt dus voor de totaal omvang van het project bij ons terecht.

Tevreden klanten

Wij bieden goede begeleiding en staan gedurende het gehele project voor je klaar. Van opdracht tot oplevering, transparant en zonder verrassingen. We gaan door totdat je tevreden bent.

Offerte?

Een selectie van onze klanten

Zij wisten de juiste keuze al te maken! Jij ook?

Logo Sport 2000
Logo Contiki
Ontwerp logo voor Fien&Teun
Logo ontwerp HAK
Logo New York Pizza
Logo EP
Logo Feadship
Logo Hoogenboezem
Logo Villa ArenA
Logo Aggreko
Logo Hornbach
Logo Superkeukens
Logo P&O Ferries
Logo Kras
Logo Rungis
Logo Neptune
Logo Bidfood
Logo Cloetta
Logo Cigo
Loog Ecostyle
Logo van den Herik

Veelgestelde vragen

Daarvoor kun je bij ddreklame terecht!

Vloerstickers zijn, door gebruik van de juiste laminaten, slijt- en krasvrij. Ook is het feit dat vloerstickers UV-bestendig en watervast zijn een voordeel. Een anti slip laminaat voorkomt uitglijden.

Vloerstickers kunnen het best op een gladde ondergrond worden aangebracht. Ruwe ondergronden zorgen ervoor dat vloerstickers minder goed blijven plakken.

Ja! Er bestaan vloerstickers die geschikt zijn voor buiten. Voor het aanbrengen is het belangrijk dat de ondergrond volledig droog is en vrij van vuil en stof. 

Vloerstickers zijn verkrijgbaar in iedere vorm en formaat. We printen en snijden jouw vloerstickers op de manier waarop jij het wilt! 

Offerte aanvragen

Uiteraard vrijblijvend.

Uitsnede logo 3M Select Gold Specialist
Uitsnede logo Sibon